perjantai 21. elokuuta 2015

Nilkkureita alennuksessa!

Kirjoitin tän postauksen eilen illalla, mutta en ehtiny laittaa noita tuotelinkkejä...

Heloou ihanat! Ensinnäkin kiitos ihan hulluna edellisen postauksen kommenteista, vastaan kunhan ehdin! Otin heti itteä niskasta kiinni ja olin tänään viettämässä aikaa kavereiden kanssa ja oon jo sopinu vaikka ja mitä uutta ;) Parempi siis näin, vaikka tää ystävä nimeltään blogi joutuikin sivuutetuksi..

En oo oikeestaan koskaan tehny mitään kollaasipostauksia sitä kesätyyli-kollaasia lukuunottamatta, mutta kuten sanoin silloinkin niin innostuin siitä touhusta :D Ja rehellisesti sanottuna oon joskus vuosia sitten yrittäny tehä jotain kollaasia, mutta en oo jostain syystä saanu ees kopioitua sitä tuotekuvaa...? Hahah..

Zalandolta tuli viestiä, että nilkkureita ja bootseja on hyvissä alennuksissa SUNNUNTAIHIN ASTI: -50%, -60% ja -70%. Ja mää menin selaileen, että löytyiskö sieltä mitään kivaa ja löytyhän sieltä (ylläriylläri). Mua ihan nauratti ku monille jäi hintaa just joku 20-30e kun nuo alet oli niin hyvät ja pakko tosta on ainaki yhet ottaa itelle tulevaa syksyä varten. Jotkut ihanat kengät oli vaan 12e kun ne oli -70% alessa ja onha tuo nyt ihan naurettavan halpa hinta :D JA OIKEASTI tossa jo selailun aikana oli loppuunmyyty 8 paria, jotka olin valkannu yksiksi lemppareiksi, että kannattaa olla ripeä mikäli joku kiinnostaa. Ja tää ei nyt ollu sellanen hirveä hoputus myyntipuhehuijaus vaan ihan totta ja kun tiiän miten ärsyttävää se on jos oman jahkailun takia menettää jotku 20e superalessa olevat mokkanahkabootsit niin on pakko sanoa >>>:D

1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä 6. täältä 7. täältä 8. täältä 9. täältä 10. täältä 11. täältä 12. täältä

Ja nämä on kans aivan ihanat, en tiiä miksi ne unohtu aiemmin..

Varmaan kaikki noistaki on jo myyty loppuun... Eilen nilkkureita oli alessa 13 sivua ja nyt vaan 5 :D Että en huijannu siinä, että ne menee vauhdilla... Täältä kuitenki löytyy kaikki alessa olevat kengät ja sieltä voi rajata vaikka just nilkkurit mikäli lystää :)

Mun piti itseasiassa koota teille myös lempparivaatteita yms, mutta en ehtiny!! Oon nimittäin just Hankasalmella kun meen kuvaamaan yhtä naista tänne.. Ehkä teen sen sitten joskus paremmalla ajalla.. 

Ps. en tiiä huomaako sitä tästä tekstistä (eipä), että oon jotenkin ylikierroksilla :DD Mutta eipä muuta, ihanaa iltaa kaikille ja shoppailun riemua!

Pss. mikä on teiän lemppari noista mun valitsemista kengistä?!

Eli ihanaa aamua, ihanaa alkavaa viikonloppua ja shoppailun riemua kaikille <3__<3

** postaus sisältää mainoslinkkejä


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat