torstai 6. elokuuta 2015

Oulu Streetstyle


Tälläkään kertaa mulla ei ikävä kyllä ollut tarpeeksi aikaa haahuilla kaupungilla bongailemassa tyylejä.. Onneksi täällä Pariisissa kamera on kokoajan kätösissä ja täältä saatte kunnon tyylikatsauksen! Pakko sanoa, että olin yllättynyt miten kivasti pukeutuvia ihmisiä Oulussa näkyi ihan yleisestikin. Ainakin Jyväskylään verrattuna.. Kameran kanssa ehdin olla keskustassa vain puolisen tuntia, joten tämä on todella kapea katsaus :) Sehän on aina niin, että ne upeimmat tyylitaiturit näkee autonikkunasta tai pyöräilemässä itestä poispäin..

Aattelin ensin, etten tiiä haluanko ees julkasta näitä kun nää on kuvina jotenkin niin mitäänsanomattomia.. Mutta sehän se toisaalta on tän Streetstyle -sarjan ideakin, että kaikki on tavallaan "aitoa" eikä Oulu oo samanlainen paikka kuin vaikka tää Pariisi, joten eihän se voi samalta näyttää kuvissakaan. Ja miljöö nyt vain vaikuttaa kuviin ihan älyttömästi..


6 kommenttia:

 1. Ihania asuja ! ja jotenkin oli kiva, kun tunnisti jokaisen paikan missä kuvat on otettu :) myös oli yksi tuttu kasvo..Aila, tuo pitkä ja kaunis vaalea neito repun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aina tosi iso plussa jotenkin jos tunnistaa jotain tuttua kuvista :D Musta tuo just on kans ihan parasta kun jotkut varmasti bongaa tuttuja näistä!

   Poista
 2. Törmäsin sun blogiin vasta pari päivää sitten. Tykästyin kuviin, ja sun avoin ja elävä teksti on jotenkin tosi virkistävää kaikkien kiiltäväpintasten blogien joukossa! :D
  Tuli tästä postauksesta vaan mieleen, sillä haluisin joskus itsekin kuvata street style -kuvia ja muita kuvia random ihmisistä. Niin kysyt varmasti jokaiselta saatko ottaa kuvan ja julkaista sen? Tuntuuko se vaivalloiselta? Vaikutit tosin aika rempseältä ja avoimelta ainakin sun tekemässä videopostauksessa. Ja itse oon enemmän introvertti ja sellanen, joka tuntee vaan häiritsevänsä muita, jos menen kyselemään...
  Onko kukaan koskaan vastannut kieltävästi ja ollut häiriintynyt sun kuvailusta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Iina! :D Joo kysyn tottakai luvan aina kaikilta :) Ei se oo todellakaan iso homma! Kyllä aina välillä joku kieltäytyy, mutta se on varmaan yksi 10-20 tyypistä, riippuen vähän missä kuvailee :) Joskus kyllä iskee masis kun heti eka tyyppi kieltäytyy :D Mutta yleensä ihmiset on yllättyneitä ja otettuja! :D Vaikka eivät haluaisi kuviin niin onhan se kiva, että joku tulee kehumaan :)

   Poista
 3. Tosi kiva, että oot räpsiny Oulun katutyylistä kuvia, en tiennytkään että täällä on nuin hyvinpukeutuneisia. Ehkä pitäisi avata silmät ja katsella ympäriinsä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä ois löytyny oikeesti paljon enemmänki, mutta ei vaan ollu aikaa! :D Monesti silmien uudelleen avaaminen ois aika jees idea paikasta riippumatta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat