torstai 27. elokuuta 2015

Poikien kanssa reissuun

fam-1

Tää kuva otettiin kun Rocky täytti vuoden, koska aattelin olevan hauskaa jos Rockyn jokaselta vuodelta ois yks tällainen kuva :) Näkis miten elämä ja tyypit ois muuttunut. Tää oli myös ihan normaali aamu eikä kumpikaan ollu täydessä tällingissä niin sanotusti ja silleen haluan ottaa nää kuvat jatkossakin - just niin ku sillon vaan satutaan olemaan.

Me lähtään ihan just Saarijärven suuntaan patikoimaan. Tarkoituksena ois heittää suunnilleen 20km lenkki ja nukkua yö teltassa.  Oon jo niin kauan halunnu johonkin eräjormailemaan.. Johonki tunturille tms, mutta ehkä on hyvä alottaa vähän tällasella kevyemmällä reissulla :D Mää oon ihan varma, että jäädyn yöllä vaikka oon yrittänykki varautua siihen.. No, pian se selviää!

Seurailkaa mua instassa (tai snapchatissa..) annnye jos haluutte nähä jotain reissun päältä! Eiköhän siellä jossain vaiheessa toimi netti ja akkukin kestää hetken :)


23 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua! Meki oltiin eilen kaikkien uusien tradenomiopiskelijoiden kans Saarijärven Tarvaalassa ja oli kyllä upeita maisemia siellä ylhäällä missä käveltiin :)

  VastaaPoista
 2. Ompa hyvä kuva teistä kolmesta! :) Ja hauskaa patikointiretkeä >:D

  VastaaPoista
 3. Heei ihan sairaan ihana ajatus ottaa joka koiran synttäreillä uusi "perhepotretti", vitsi nyysin kyllä idean sitten, kun joskus hankin lemmikin! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan muistiin :) Ootan jo sitä päivää sitten monen monen vuoden päästä kun niitä kuvia saa katsella vierekkäin<3

   Poista
 4. Ihana kuva <3 Meidän koira täyttää ens viikolla kaks ja aattelin kans ottaa joka vuosi samanlaisen kuvan siitä :) Aika menee niin nopeesti, en voi uskoa että se on oikeesti jo kaks vuotta. Eikä kyllä sen käytöksestäkään välillä uskois ;D

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti se aika kyllä meneekin näiden kanssa! Pitää nauttia tästä ajasta<3 :)

   Poista
 5. Hyvvää reissuu !<3 Mekin käytiin eräjormailemassa just pari viikkoa sit mun kaverin kanssa :D Varaudu hyttysiin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana reissu oli! Ei ollu kyllä hyttysiä minkään vertaa! :D Onneksi..

   Poista
 6. Voi eikä ihana kuva teistä ♥ Oikein ihanaa reissua teille !!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva! :D <3 Ois kyllä mukava itekin lähtä eräjormailemaan, mutta vois olla aika mielenkiintosta 1,5-vuotiaan kanssa, varsinki jos kunnon uhmiskiukku iskee päälle xD Mukavaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Haha, joo ehkä sun kannattaa ootella vielä vähän jos pikkusta ei saa hoitoon mihinkään! :D Apua, onko aika kulunu näin nopeaa.. 1,5v jo?!

   Poista
  2. No on! :D :| Tuntuu että ei ennen aika menny näin noppeeta :DD

   Poista
 8. Kivaa patikointia teille! Vaeltaminen on huippua hyvässä seurassa :)

  Picture Me

  VastaaPoista
 9. Ihana kuva teistä! :) Saako muuten kysyy,missä ootte tutustunu miehekkees kans?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun on itseasiassa pitäny jo pitkään kertoa se, mutta nyt yritän tehdä sen pian! :D Joten joudut vielä oottelemaan...

   Poista
 10. Mekin käytiin mun miehen kanssa vaeltamassa vastikään :) Jos joskus päädytte Lappiin, en voi muuta kuin suositella Kilpisjärven suurtunturi seutua!! Me lähdettiin tosiaan Kilpisjärveltä käsin vaeltaen Norjan puolelle valloittamaan yks tunturi, 1400m. Tossa linkissä on muutamia kuvia :) http://matkapohjoiseen.blogspot.fi/2015/09/barras.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit, upean näköstä seutua! :) Kelpais kyllä! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat