perjantai 25. syyskuuta 2015

Could we go back to Paris?

paris-16 paris-2 paris-3 paris-10 paris-5 paris-4 paris-11 paris-6 paris-7 paris-9

En oo muuten tainnu mainitakaan, mutta meitä tultiin kuvaan kahdesti tuolla reissulla johonkin katumuotijuttuun.. Ei oo siis ihan täysin pieleen menneet vaatevalinnat jos Pariisissa tulee bongatuksi ja vieläpä kahteen otteeseen! :D Vaikka eipä tuossa asussa ollu omasta mielestä mitään ihmeellistä.. Toinen kuvattu asu oli se Eiffelin alta, pitkä musta pitsimekko ja sen ymmärrän paremmin haha.

paris-15 paris-18 paris-12 paris-8 paris-1 paris-14 paris-19 paris-13 paris-17

Eikai tässä voi todeta taaskaan muuta kuin, että kauhea ikävä tuli tuonne. Tää on sinällään aika outoa, että just tuolta reissulta jäi just tuonne kamala ikävä.. Tais olla siis oikeastikin harvinaisen onnistunu reissu >:D Se fiilis pääsee aina unohtumaan, mutta palaa hetkessä takasin kun avaan näitä kuvia..

Ps. arvaa kuka unohti eilisiltana 2 purkkia benkkua reppuun?! En kestä :DDD Makoilin sängyllä ja vastailin kommentteihin noista jäätelöistä kun yhtäkkiä tuli sellanen fiilis, että hetkonen.. Oli ne varmaan tunnin ollu pois pakastimesta, mutta ei ne ollu ees pahasti sulanu? Tai no siis olihan ne sulanu, mutta ihan käyttökelpoisia vielä :D Näin jo mielessäni kuinka kaikki ois sulaneena mun repun pohjalla kun syöksyin sängystä repun luo eteiseen.. Oikeasti en oo yhtään tällainen sähläri tai asioiden unohtelija, joten siksikin tää oli niin koomista!

Pps. Annika kirjoitti niin hyvän infopostauksen Pariisista, että käykää lukemassa! Ainoana kommenttina tuohon se, että ainakin helmikuussa lounasajat oli aika tiukat ja yleensä paikat oli mennyt kiinni silloin kahden jälkeen. Ehkä vuodenaikakin vaikuttaa asiaan, koska nyt kesäsesonkina ei huomattu tuota samaa!


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, näitä on niin kiva katella kun Suomessa on hämärää ja harmaata (vaikka jollain tavalla tykkään siitäkin haha) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria :> Määkin tykkään kyllä tällaisesta hämärästä ja harmaasta haha :D Voisin elää ikuisesti tällaisessa (alku)syksyssä jos yks tietty vuodenaika pitäis valita :) Ja kyllähän tää on vaan paras aika pukeutumisenkin kannalta!

   Poista
 2. I would like to come to Paris tooooo, mon amour<3 Voi että miten siistiä, et ootte päässy johonkin katumuotijuttuun mukaan! 8)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin fanitetaan syksyä, mutta oli kyllä ilo katsoa näitä kuvia! Oma Pariisi-matkakuume kyllä vain pahenee entisestään. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tuli niin ikävä Pariisiin näiden kuvien jälkeen <3 Ja huomasin muuten helmikuussa Pariisissa just saman, että lounasajat oli melko tiukat. Ehkä loma-aikoina niistä on sitten vähän joustettu.

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, tuonne tekisi mennä tallustelemaan pitki katuja. :) Huippua, että teijät otettu mukaan tuohon katumuotijuttuun. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat