sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Harmooni

harmooni-2 harmooni-3 harmooni-1

Mainitsin jo joitain postauksia sitten ravintolasta nimeltä Harmooni. Ravintola on historiallisessa jugendtyylisessä rakennuksessa ja sisäpihalla on ihana terassi, joka onkin se syy miksi oon ravintolassa käynyt muutaman kerran. Rauhallisia ja kauniita paikkoja ei oo ihan liikaa puhumattakaan upeista ulkotiloista :) Ekat kuvat on loppukesän kuumalta päivältä kun käytiin isin ja Rockyn kanssa kiertämässä järveä ja sen jälkeen tultiin syömään. Tarjolla sattui silloin olemaan fine dining -menu, mutta eipä se meitä haitannu yhtään.

harmooni-4 harmooni-6 harmooni-5 harmooni-7 harmooni-8 harmooni-9 harmooni-11 harmooni-12 harmooni-13

Teitä tuskin tarvii vakuutella siitä, että kaikki maistui ihan älyttömän hyvältä.. 

Toisella kertaa käytiin Iidan kans lounaalla ja tarjoilijakin sanoi sen päivän saattavan olla viimeinen mahdollisuus syödä ulkona kun ilmat alkoivat viilenemään. Alkusyksy jotenkin tuoksui ilmassa ja maa oli täynnä puista tippuneita omenoita.. Kolme ruokalajia pöytään tarjoiltuna 12,50e - ei mitenkään paha hinta noin hyvästä ruuasta ja miljööstä. Tuo paikka on muuten livenä kymmenkertaisesti kauniimpi entä näissä kuvissa.. Joitain paikkoja on vain niin vaikea ikuistaa kameralle.
  harmooni-15harmooni-17 harmooni-19 harmooni-16 harmooni-20 harmooni-21


4 kommenttia:

 1. Harmoonissa on kyllä pitänyt jo ikuisuus käydä, aina se on vaan jotenkin jäänyt ja suunnataan muualle. Lounasaikaan siellä olisi varmasti parasta, ruoka olisi hiukan halvempaa mutta taso aivan yhtä hyvä :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittavan monesti ois mielessä vaikka kuin paljon kivoja juttuja ja paikkoja, mutta ne vaan jää.. Pitää ottaa itteä niskasta kiinni ja kirjottaa vaikka jollekin listalle asioita, joita haluaa tehä niin ne ei ainakaan unohu :D Ja lounaassa oli ihanaa se kun sai alkukeiton, joka sekin oli suhteellisen hyvän kokoinen ja täyttävä :) Ois kiva tietää kuinkahan paljon lounaan tarjoilut vaihtelee :)

   Poista
 2. Tuo viimeinen kuva piirtyy varmaan ikuisesti verkkokalvoilleni. ;___; <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat