tiistai 8. syyskuuta 2015

Photographing girls

girlsm-1-2 Mikaelagirlsi-1Iidagirlsm-2Millagirlss-1Susannagirlsu-2Ullagirlsn-1Nelligirlsss-2Sallagirlsm-1Millagirlsi-2Iidagirlsn-2Nelligirlssi-6Sallagirlsm-2-2Mikaelagirlsss-3Sallagirlsm-3Millagirlsss-1Sallagirlsu-1Ulla

Tässä sekalaisia kuvia, joita oon kavereista ottanut pitkin kesää kun ollaan vietetty aikaa :) Löytyykö lempparia? Tämmösistä on aina vaan niin mielenkiintoista kuulla, että kuka tykkää mistäkin on ite on vaikea aatella puolueettomasti kun on omista kuvista kyse ja onhan makujakin aina niin erilaisia!

30 kommenttia:

 1. Ooooohhh!! Ihania kaikki! Jopa toi mun kuva koska sä oot ottanut sen ;D

  VastaaPoista
 2. En osaa valita kyllä lempparia, kaikki ihania :----D Mieleenjäävimmät on ehkä ne päivänkakkara kuvat kuitenkin! Ois ihana päästä joskus kuvailemaan sun kanssa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) Mäkin tykkään niistä hulluna! Eiköhän me vielä joskus päästä ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia Anni! Pitäis itelläkin ottaa itteä niskasta kiinni ja ottaa kuvia kavereista! Ja toki järjestää kuvaustreffejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä kivaa ja paljon rennompaa ku jonkun vieraan kanssa 8) Mun kuvauskaveri lähti nyt reissuun niin oon täällä ihan yksin, buuu :D Orpo olo jotenki :DDD

   Poista
 4. oot paras <3 ja ihan superhienoja kaikki!! mä jotenki tykkään varsinki tosta ikkunan takaa otetusta :)

  VastaaPoista
 5. Jotenkin noi Nellin kuvat jäi hirveen hyvin mieleen, niin kaunis malli ja toi tunnelma on vangitseva. Yritettin yks kerta kaverin kans suunnistaa tuonne laiturille, mutta eipähän löydetty. Piru vie pitää joskus yrittää uuestaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Jenna :) Ei se oo mitenkään vaikeassa paikkaa! :D Siihen mihin rakennettiin ne uudet talot niin siinä ihan takana kun mennään merta kohti :)

   Poista
 6. Apua, en kestä! Täydellisiä! <3

  VastaaPoista
 7. Nellin ja Sallan kuvat on mun mieleen. :) Nellin kuvissa on niin kauniit värit ja jotenkin mystinen tunnelma, Sallan kuvat on vaan jotenkin niin puhtaita ja hän on todella luonnonkaunis! Kaikki kuvat on kyllä kieltämättä upeita Anniloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika upea auringonlasku tuolloin :) Ihan violetti taivas! Jotenkin hauskaa, että valitsit just sanat puhdas ja luonnonkaunis noista Sallan kuvista, sillä kuvattiin ne ihan hetken päähänpistosta mökillä, joten puhdasta ja luonnollista se olikin! :D Kiitos Jenni :)

   Poista
 8. Nää on ihan täydellisiä ! ♥

  VastaaPoista
 9. Millan kuvissa yhdistyy makeesti ton mekon kuvio ja puun varjo !! Myös raikkaus tulee esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja vielä extrakiitos perustelusta, niitä on aina hyvä kuulla! :D

   Poista
 10. Jotenkin tykkään noista Millan kuvista eniten, niissä on kiva tunnelma ja mallikin on tietenkin kaunis! :)

  VastaaPoista
 11. Sie oot niin lahjakas, hui että upeita kaikki! Rakastuin eteenkin noihin Iidan kuvien värimaailmaan ja Sallan kuvissa on jotenkin mieletön tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nelli! Kiitos :)<3 Molemmat noista on omia lemppareita, niissä on ehkä jotain erilaista ihan normikuviin verrattuna... :)

   Poista
 12. Toinen, kolmas ja neljäs on mun lemppareita! Oot sää vaan kuule aika lahjakas, huhhuh. Mua melkein harmitti kattoo näitä kuvia, kun ei oo päässy lähiaikoina tarpeeks kuvaamaan ketään, ku ei oo kovin montaa tuttuakaan täällä, joka viitis kuvattavaksi lähtiäkään. Jotenki ihan tuntuu että hukkaa mahollisuuden kehittyä kuvaajana, ku ei tuu tehtyä tommosia omia photoshootteja :B nii että kateellisena vaa täällä kattelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäkkö ei näihinkään paljoa oo vaadittu! :D Käytännössä vaan joku kaveri ja silleen, hei otetaanpa vähä kuvia ja käytännössä ihan vaan siinä miljöössä missä millonki ollaan oltu! Ens kerran ku näät jotain niin muutaman räpsyn otatte, siitä ei voi kukaan kieltäytyä ;)

   Poista
 13. Oot kyllä ihan sairaan hyvä kuvaaja! Katselin noita sun hääkuvauksiakin, niin kauniita ja tunnelmallisia :)

  http://www.lindsaysdiaries.com

  VastaaPoista
 14. Salla ikkunan takana... jäin jumittamaan pidemmäks aikaa kuvan kohdalle, todella lumoava otos!!

  VastaaPoista
 15. Ai että nää on hienoja! Ihastelinki jo noita Millan kuvia jo aikasemmin hänen blogin puolella, mutta vitsit noi lähikuvatkin osaa olla tunnelmallisia! Jos joskus taas eksyt Tampereelle niin et sattuu olee luppoaikaakin, niin olis tosi hauska pitää yhessä jotkut kuvaussessiot! :>

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat