maanantai 21. syyskuuta 2015

Photographing my mom

mom-2 mom-3 mom-5 mom-4 mom-7 mom-1

Äiti oli käymässä täällä loppuviikosta ja viimeisen päivän aamuna päätettiin hetken mielijohteesta ottaa muutama kuva. Aikaa ei ollut paljon, joten nopeasti sipaisin meikkiä ja istutin äidin tuolille. Kovin montaa minuuttia ei ehditty kuvaamaan ennen kuin meiän piti olla jo muualla, mutta en voi kuin ihailla tuota naista. Jälleen kerran joudun vain todeten toivomaan, että mulle ois siunaantunu ees vähän noita geenejä ja näyttäisin edes puoleksi (tai viidesosaksi...) yhtä upealta kun itse olen lähempänä viittäkymmentä.. Tunnen jo nyt itseni ihan kulahtaneeksi toisen vieressä.. :D Huh, on se vaan upea!


32 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä upea äiti!! Mahtavia kuvia :-)

  VastaaPoista
 2. Siis huuuuhhh mitä kuvia! Sun äitis on aivan upea :O On kyllä ihan samannäkönen ku sinä :') Yhtä kauniita molemmat! Ja wau missä kunnossa hän on. Haba! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha siis varmaan oltaiskin ainakin jollain tapaa samannäköisiä jos oisin yhtä hoikka! :D Kiitos molempien meiän puolesta Nina :)

   Poista
 3. Huhhuh, ei kyllä näytä äitis läheskään viiskymppiseltä! Ihana muutenki kattoo näitä kuvia, ku huomaa teissä tosi paljon samaa näköä. Eli eiköhän se luonnollisesti mee niin että oot saanu niitä hyvä geenejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan mielestä ja vielä kun se on niin pikkuinen :) Hassua kun ei ite koskaan osaa ajatella sellaista kuinka paljon näyttää ja keneltä! Lupaatko varmasti, että se menee niin? >:D

   Poista
 4. ohhoh, onpa sun äiti upea!! :) niinkun säkin! mielettömiä kuvia :')

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Välitän teiän kehut äipälle ja kiitän jo hänen puolesta :')

   Poista
 6. Sun äitisi on niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 7. Sulla on kyllä niin taito vangita kuviin tietynlainen aistikas tunnelma, mielettömiä kuvia taas! Ja tosiaan sinun äiti on ihana mahdottoman kaunis, nään teissä paljon samaa näköä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nelli, ihana saada kuvauskehuja! Ja kiitos sullekin meiän molempien puolesta :)<3

   Poista
 8. Kauniita naisia ootte molemmat! ❤ Ihana tunnelma näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
 9. Äitis on kyllä luonnollisen kaunis nainen, ihan niinku säkin :) Tosi paljon samaa näköä teissä kyllä!

  VastaaPoista
 10. Niin kaunis sun äiti! Ja mun mielestä teissä on paljon samaa :) tosi hyvät kuvat oot saanut hänestä!

  www.mariannesendenali.com

  VastaaPoista
 11. Vau ompa upeita kuvia! Ja upea äiti tietenkin <3

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
 12. Siis vau!!!!! Kuinka nuorena sun äitis oon sut saanut??? Äitis on sanoin kuvailettoman kaunis <3 ja tuo kroppa huh hei. Oot kyllä äitis näköinen flikka. Mä olen yrittänyt kaks kertaa kuvata äitiäni ja aina ne kuvat on epäonnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on 48 ja mää oon 22 eli 26-vuotiaana, ei siis mitenkään erityisen nuorena :) Toivottavasti oonkin! :D Harjoitusta vaan, ehkä te ens kerran onnistutte! :)

   Poista
 13. Huh mitä kuvia ja huh mikä äiti!<3

  VastaaPoista
 14. Äitisi on kyllä ihan uskomattoman kaunis!! Ja katoin kyllä kans, että on teissä jotain samaakin ulkonäössä :-) en osaa oikein sanoa että mitä, jos tulee mieleen niin tuun uudelleen kommentoimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ehkä se alkaa pian jo uskomaan sen itekin ku teki ootte nyt kehunu niin paljon!<3 Mää sanoisin, että leukaperät ja poskipäät ja joku sellainen mittasuhteellinen asia :D Nenät meillä on ihan erimalliset ja nuo samankaltaisuudet näkyis varmasti paljon paremmin jos oisin yhtä hoikka :) Kommentoihan jos keksit! :D

   Poista
 15. Upeita kuvia! Ja sun äiti on tosiaankin todella luonnonkaunis! Mäkin näe sussa ja äidissäsi jotain selittämättömällä tavalla samaa!

  www.kuvatarina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. wau! kaunis ja kauniita kuvia, näistä tuli jotenkin "tanssija-ihminen" (siis no, tanssija!? :D) mieleen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat