maanantai 26. lokakuuta 2015

Kirppisfarkut - kyllä vai ei?

uft-3 uft-9 uft-12 uft-10 uft-1 uft-4 uft-7
Löysin nää farkut kesällä Oulun kirppikseltä yhdellä eurolla ja aattelin, että no kyllä näitä sen euron verran vähintään tulee käytettyä ja niin on kyllä tullut moninkertaisestikin! Nää farkut jakaa varmasti mielipiteitä, mutta musta nää on niin hienot just siks kun nää on tavallaan rumat. Niitä kireitä farkkuja löytyy jo ennestään ihan tarpeeksi niin kivaa vaihtelua tällaiset kurttuun jäävät lörppähousut :D
uft-2 uft-13 uft-11 uft-8 uft-5
housut, vyö & takki secondhand / paita Bikbok / kengät Skopunkten

Nyt mää haluaisinkin kuulla teiän mielipiteen näistä housuista,
kyllä vai ei?
Kuvat: Christa

23 kommenttia:

 1. YES YES! Mä oon tällästen farkkujen suurin fani :---D En tiiä monetko oon jo raahannut kirpparilta kotiin, mun farkuista varmaan 70% on kirpparilta, koska en vaan kaupoista löydä yhtä kivoja haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta kyllä löytyy melkonen kokoelma näitä tän tyylisiä housuja! :D Ja kaikki passaa sulle niin täydellisesti, etten tiiä parempaa matchia! Ja onhan kirppislöydöt monesti oikeesti aivan erilaisia verrattuna kauppojen juttuihin :)

   Poista
 2. Sanosin ehdottomasit kyllä! Just kivat tälläiset lörppäfarkut, jotka sopii sun keholle tosi hyvin! Itse jos vetäisin tälläiset jalkaan olisi tuloksena vaan tahaton mamma-efektin ja suuria naurunpyrskähdyksiä, mutta sulle nämä käy :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Musta sopii hyvin tähän asuun!! Pitäs itsekin kirpalla enemmän farkkuja katsella jotenkin aina siivutan kaikki farkut automaattisesti kirpalla kun niitä on jo valmiiksi aina vaikea löytää mitkä istuu itselleen, mutta kirpalta vois löytyö kivoja just vähän erilaisia farkkuja kun vaan peruspillifarkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :) Onhan niitä kyllä vaikeampi katella kuin monia muita vaatekappaleita, mutta just tällasia rentoja housuja, joiden ei tarvikaan istua niin täydellisesti kuin joidenkin tiukkojen :D Ens kerralla mahdollisuus sitten housuillekin!

   Poista
 4. Napapaidan kanssa noi on kyllä tosi kivat! :) Ja toi vyö on aivan täydellinen!

  VastaaPoista
 5. Vitsit miten magee asu! Sopii sulle todella hyvin. Olet upea!

  VastaaPoista
 6. Todellakin, erittäin tyylikkäät! :-D

  VastaaPoista
 7. Sun päällä toimii, ja sopii hyvin myös tähän asuun!! Ja just tiukemman ja naisellisen napapaidan kanssa erittäin kiva! :) Mutta jos itse vetäisin tällaset, nii oisin vähintäänki koominen näky.. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! :) No en usko, että oisit koominen näky! :D Ei varmaan kyllä ole kaikkien mukavuusalueella tällaiset housut, sen voin hyvin kuvitella!

   Poista
 8. Mun mielestä noi on ihan mahtavat! :D Miksi kaikki näyttää sulla aina niin hyvälle!♥

  VastaaPoista
 9. jees jees jees.
  housuista mukavimmat.

  VastaaPoista
 10. Näyttää sulla oikein hyvältä !! ♥

  VastaaPoista
 11. Sun päällä kaikki näyttää hyvältä!! JESJES. :)

  VastaaPoista
 12. Ei yhtään hullummat sulla! Mä en voi käyttää kun tietynlaisia farkkuja... mahdollisimman tummia pillifarkkuja. :D Ei mitään muita. Muuten tulee epämukava olo.
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat