torstai 8. lokakuuta 2015

Lago di Braies

ldb-5725 ldb-5734 ldb-5744
Matka jatkui kauniille vuoristojärvelle, johon olin ihastunut jo ennen reissua.. Järvi sijaitsee Italian Etelä-Tirolissa, joka on ilmeisesti edelleenkin ainakin jollain tasolla saksankielistä aluetta (?), jonka vuoksi järvenkin nimi on Pragser Wildsee, mutta jostain syystä pidän enemmän italialaisesta nimestä Lago di Braies. Järvi ei ollut kovin iso, mutta syvin kohta kuitenkin jopa 36m, mikä varmaan tulee vuoristoisesta seudusta. Syvät vedet on vaan jostain syystä ollut mun mielestä aina pelottavan kiehtovia..
ldb-5743 ldb-5740 ldb-5746
Ehdittiin paikan päälle vasta auringon laskettua, joten en tiedä kuinka upea maisema olisi ollut auringon kimaltaessa järven pinnasta. En kyllä tiedä kuin paljon upeammat nää maisemat vois ees olla!
ldb-5757 ldb-5764 ldb-5770
Mun oli pakko maistella vettä aina kun sitä solisi jossain kun se oli niin kirkasta ja puhdasta! Se maistu käytännössä jäälle, en tiiä johtuuko se jotenkin kalkista tai jostain muusta..
ldb-5775 ldb-5783
Yllättävän nopeasti tuli hämärä ja paluumatkalta mulla onkin kerrottavana yksi surullinen juttu.. Siitä kuitenkin myöhemmin, sillä se pitää kirjoittaa ajatuksen kanssa ja nyt täytyy viiä Rocky ulos!

44 kommenttia:

 1. Ah mitä maisemia <3__<3 toivottavasti tuo surullinenkaan tapaus ei ollu mitään kovin vakavaa :( Tuosta veden hörppimisestä tuli mieleen, ootko kuullu semmosesta ku LifeStraw? se on semmonen iso pilli joka filtteröi vedestä suurimman osan epäpuhtauksista ja tosi kätevä kantaa mukana jollakin vaellusreissulla jos ei välttämättä halua raahata kauheita tonkkia vettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se sinällään vaikka on vaikea määritellä mikä on "vakavaa", surullista ja herättelevää lähinnä.. En oo kuullu, mutta heti menin googlettelemaan! Kuulostaa kyllä tosi kätevältä ja ois kiva tietää vielä tarkemmin miten tuo toimii yms kun nyt löysin vaan nopeasti jotain yleispätevää infoa :) Kiitos kovasti tästä vinkistä !

   Poista
 2. Siis vau!! Ihania kuvia voi että.

  VastaaPoista
 3. oh my nää kuvat! tuijottelen silmät suurina näitä :'---D

  VastaaPoista
 4. Mä vaa toistan itteeni, mut nää sun reissukuvat on vaa niin <3___<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa, ymmärrän hyvin kun itse oon edelleenki aivan yhtä hämmästyny näistä maisemista! :D<3

   Poista
 5. nää on niin upeita kans, ihan henki salpautuu näitä katellessa ♥ ei mulla muuta ku vau!

  VastaaPoista
 6. Eikä mitä kuvia ja maisemia taas <3__<3

  VastaaPoista
 7. Voi luoja toi veden kirkkaus <3_______________<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa!! Ois ihana päästä joskus jonnekkin tuonne vielä etelämmäs katselemaan kirkkaita vesialueita kun siellä niitä tuntuu olevan tosi paljonkin ainakin kuvien perusteella!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Suosittelen! Siinä oli hotelliki lähellä, tuli niin vahvat Twin Peaks -fibat, etten ite varmaan uskaltais mennä hahah :DD

   Poista
 9. Ei hitsi miten UPEITA kuvia ja mikä maisema!! :o <3 Tää on jo ties kuin mones kerta kun avaan tän postauksen ja ihailen näkymiä. Vau!

  VastaaPoista
 10. Ja taas kerran.. sanattomaksi vetää nää kuvat <3

  VastaaPoista
 11. Herranjumala mitkä maisemat! Huh miten huikeet näkymät!! Ihania kuvia!!! :O

  VastaaPoista
 12. Todella huikeet maisemat!! :)

  VastaaPoista
 13. Siis vautsi, nyt on näkymää kerrakseen:o Ihan mahtavia kuvia, jotenkin tosi rauhallinen fiilis tuli. Livenä varmasti vielä rauhoittavampi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Luonto on kyllä aina niin rauhoittava saati sitte tällaset heijastumat yms :)

   Poista
 14. Oh my mitä kuvia! Kyllä kelpais tommoset maisemat, melkeen suu loksahti auki kun rullailin tätä postausta! :-D Wau!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Siis wau, jälleen kerran. Nää sun matkakuvat on kyllä uskomattoman upeita! Jäin tuijottelemaan pitkäksi aikaa näitäkin kuvia, koska ihan oikeesti, toi maisema ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinne suuntaan :) Maisemahan oli luonnossa vielä moninkerroin upeempi, kuten aina :'D

   Poista
 16. Upeita maisemia, siis vau taas silmä kyllä lepää. ♥ Tuli vähän ikävä Skotlantia näitä katsellessa, sielläki olin niin upeita vuoristoja ja vuoria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voin kuvitella vielä ku olit siellä vähän pidemmänki aikaa :)

   Poista
 17. Oooo vau!! Niin upea paikka, jonka oot saanut täydellisesti kuviin <3

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
 18. Joo, en kommentoi enää puhelimen kautta mittää ku ikkään mene niinko elokuvissa :D Mut kolmannen yrityksen jälkeen totean et ihan mielettömät maisemat!! *sydänsilmä emoji* Mä en tiiä mikä noissa vuorissa, metsissä ja vedessä vetää mua puolensa, et voisin tuijotella niitä ikuisuuksia kyllästymättä. Jollain tapaa todella rauhoittavia ja kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän tunteen.. Ei oo ehkä mitään rasittavampaa ku just kirjottanu jonku pitkän kommentin :'D Luonnossa on oma vetovoimansa kyllä!

   Poista
 19. Apua, oot kyllä yksi taitavimmista kuvaajista, jonka tiiän! Kattelen aina sun ottamia otoksia suu auki, haha :-D

  VastaaPoista
 20. Upeita kuvia! Oon lähdössä reilaamaan ens kesänä ja miestiskelin tässä, miten pääsit tuonne järvelle? Otitteko linja-auton vai jonkin muun kulkuvälineen? :D On niin upean näköistä että olisi kyllä pakko kokea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuolla oli kyllä aivan mahtavaa, toivottavasti pääset jollain keinolla! Meillä oli vuokra-auto niin sillä liikuttiin, mutta järven rannalla oli hotelli, joten ehkä jollain bussillakin voisi päästä?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat