tiistai 13. lokakuuta 2015

Tänään...

hair-1 ...oon syönyt kiireessä, esimerkiksi tortillan loppuun hississä.
...oli kandisemma, eikä oltu tajuttu palauttaa kotitehtävää.
...fiilistelin ala-astetta, joka tuli mieleen sanasta kotitehtävä.
...kävin palauttamassa yhden vaatteen.
...meinasin ottaa jotain tilalle, mutta pidin pääni ja mukaan lähti vaan palautusrahat. hair-2 ...pääsin kokeilemaan kameran säätöä, jonka huomasin yhtäkkiä kun etsin syytä epätarkkoihin kuviin.
...oon ollut järkyttynyt siitä miten en ollut aiemmin tiennytkään tuosta säädöstä.
...huomasin taas unohtaneeni syödä avokadon ja nyt se on liian kypsynyt. hair-9 ...käytiin kaiman ja Rockyn kanssa kahden ja puolen tunnin kävelyllä.....kuten eilenkin.
...tehtiin loppuun Malaysia Airlines:ia käsittelevä ryhmätyö Reputation & Image -kurssille.
...sovittiin, että esitän isoimman osan eli kohdat results ja conclusion, mutta mua ei jostain syystä yhtään jännitä vaikka esitys on vieläpä englanniksi.
...söin taas munkin ryhmätyötä tehdessä, kuten joka kerta viimeisen kahden viikon aikana kun oon ollut kirjastolla....eilen söin kyllä kaks munkkia >:D hair-6 ...en oo ehtinyt käsitellä mitään kuvia.
...kuitenkin laitan yhdet superkivat asukuvat valmiiksi nyt illalla ja näette ne huomenna.
...oon ajatellut näyttäväni tosi hyvältä, mutta neljä tuntia myöhemmin vaatetta palauttaessani katsoin itseäni Ginan peilistä ja mietin miten näytän näin kulahtaneelta.
...oon napsinu omatekoista mysliä suoraan säilytysastiasta - se on vaan niin pirun hyvää. hair-4 ...aiotaan katsoa sarjaa Under the Dome, joka alotettiin eilen kun tarvittiin vain jotain katseltavaa wingsien syömisen ajaksi...vähän outo alku ainakin tossa sarjassa.
...tyttö tuli luennon jälkeen juttelemaan ja kertoi lukevansa blogiani, kiitos sulle päivän piristyksestä :)
...Rocky haukkui puolille vastaantulevista koirista.
...ihastelin aurinkoista ja yllättävän lämmintä säätä. hair-3 ...katselin hämmästyneenä omia hiuksiani, miten ne on voinu kasvaa näin paljon??

Siis oikeesti en käsitä miten tää hiusten kasvu voi olla mahdollista :D Vuosi sitten mun hiukset näytti tältä ja oon kuitenkin leikannut niitä tuon jälkeen kolmesti, parisen kuukautta sittenkin varmaan 7cm. aaaaaaaaaaaaaaaa ....eikä oo muuten hiukset ainoa asia, joka on muuttunu tässä vuoden aikana :D
Vitsi näytän oudolta?! hair-10

Kuvat: Iida

28 kommenttia:

 1. Vitsi tuo kulahtanut sana on just se mitä sillon yks päivä etin...! Ja hei saitko selville sitä mystisä kamera asetus juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, se on monesti aika ikävän osuva sana :D Kyllä mää uskon! Ainakin kameran ruudulta katsottuna ero oli valtava kun vähän vaihteli säätöjä..

   Poista
 2. Ihanat kuvat!! Ja upeet hiukset, melkein tuli omia hiuksia ikävä :---D Ja under the dome!!! sairaan hyvä sarja, kannattaa katsoa vaikka se alku ehkä olikin jännä ja se saattaa oudommaksi vielä muuttua haha. Mut tosi koukuttava ja jännittävä sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä turhaan ikävöi niitä pitkiä, nuo lyhyet on sulla niin hyvät! Tuo sellasta tiettyä särmää, joka sopii sulle älyttömän hyvin :) Okei no hyvä kuulla! :D Ihan mielenkiinnolla jäinkin oottelemaan, että mitäs tässä tapahtuukaan :D Tuli vähän se 4400 (?) mieleen ja Lost jopa myös jostain syystä :DDD Mutta joo, vahvasti on kyllä sellanen odottava tunnelma! Taidettiin kaks jaksoa kattoa, joten kovin pitkällä ei olla vielä :D

   Poista
 3. "Kiva" kuulla että Rockykin haukkuu vastaantuleville koirille vaikka onkin niin tottelevainen! :D Meillä kans joskus ohitukset menee tosi nätisti mutta joskus taas pitää haukkua.. Ja varsinkin jos vastaantulevia koiria on kaks, eli ylivoima! :D Tietäispä vaan mitä siellä pörröisessä pääkopassa liikkuu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän tunteen :D Monestihan muita koiria näkee vain ohimennen ja jos sattuu näkemään sellaisen "hyvän hetken" niin helposti unohtaa, että muina hetkinä voi hyvinkin olla ongelmia, ja aattelee vaan, että taas joku täydellinen koirakko ja omat ongelmat ärsyttää :D Mää kyllä aika hyvin jo osaan sanoa ne tilanteet, joissa Rocky haukkuu ja joissa ei, mutta kyllähän niitä yllärejä tulee siltikin :D Alkumatkasta meillä oli yksi bordercollie mukana ja sekin on tosi tarkkaavainen ympäristön suhteen niin musta tuntuu, että osittain sen reagointi kiihdyttää Rockya vaikkei se toinen välttämättä edes haukkuisi. Ja taas jos se toinen ottaa lungisti niin Rocky saattaa siitäkin ottaa mallia, mutta enemmän tuolleen kiihtymismielessä se toinen vaikuttaa. Ja ihan tässä meiän pihan vieressä eli käytännössä Rockyn reviirillä tuli valkoinen pikkukoira, jolle Rocky alkoi räyhäämään ja se haukkumisvire jäi sitten siitä päälle kun käytännössä kaikki seuraavana vastaantulevat koiratkin vähän ärisi tai olis edes silleen "jännittyneinä" (tiiät varmaan) ja moni omistaja päästi ne koirat tavallaan hihnassa metrin tai pari irti itsestään meitä kohti kun itse pidän Rockya aina ihan mun vieressä kun ohitetaan joku niin se ei ainakaan provosoi muita.. Valkoiset pikkukoirat kotipihan lähellä on aina pahoja, koska tässä talossa asuu kaks valkosta pikkukoiraa, jotka haukku Rockylle aina kun se oli ihan pentukin ja ois halunnu mennä tervehtimään niitä.. Se on sitten jääny päälle, että ne talon valkoset pikkukoirat ja Rocky alkaa heti haukkumaan kun näkee toisensa.. Se on musta tosi raivostuttavaa kun Rocky lähtee aina ihan henkseleistä ja oon niin moneen kertaan meinannu tyyliin kuristaa sen kuoliaaksi ku on ollu niin toivoton olo, MUTTA ne pikkukoirien omistajat ei ees yritä kieltää koiriaan??? Musta on ihan käsittämätöntä, että he eivät ilmeisesti tajua, että itse yritän kouluttaa ja kieltää omaa koiraani mitä nyt 85% voimavaroista menee siihen, että saan pidettyä sen ees suunnilleen hallinnassa vaan antaa oman koiransa räyhätä ihan mielin määrin :D Monesti on sellainen tilanne, että kaivan alaovella avainta ja ne toiset tulevat pihapiiriin vaikka näkevät, että oon just menossa sisälle ja voitais välttää se molemminpuolinen kohtaus jos he vaan odottaisivat sen 10sekuntia, mutta eheii.... Siitä he vaan kävelevät huutavat koiran kanssa rauhassa ohi kun ite painin Rockyn kanssa :D HAHAHHA sori kauhea avautuminen... Kiehuu vaan tuollaset tyypit.. En voi pakottaa heitä kouluttamaan omaa koiraansa, mutta voisivat ees arvostaa mun yritystä kouluttaa omaani.. Pitkälti tää koko räyhäämisongelma kuitenkin johtuu vain ja ainoastaan noista kahdesta valkoisesta koirasta tässä meiän talossa.. Tässä on esim yks chihuahua myös, mutta ei se oo mikään ongelma Rockylle kun ei sekään hauku Rockylle :D

   Tulipahan myös hyviä kokemuksia, että toiset koirat haukkui ja riuhtoi, mutta Rocky tuli nätisti vieressä ilman pihahdustakaan :) Ps. meinasin polttaa lätyt pannulle noin viis kertaa kun kirjotin tätä. MUTTA! Voimia ja tsemppiä tähän :D Kyllä se joskus vielä palkitsee kun kaikki ohitukset menee nätisti ;) Täällä kuitenkin ollaan jo voiton puolella, mutta joskus on tämän päivän kaltaisia huonoja kokemuksia..

   Poista
  2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAAAA en ajatellu, että se ois kuitenkaan ihan näin pitkä XDDD

   Poista
  3. Jooo hei mullaki ärsyttää toi sama juttu! Varmaan ku on niin pieni koira ni ei oo tavallaan pakko kouluttaa sitä kunnolla koska sen kanssa pärjää aina silti. Jos se alkaa vaikeaksi ni sen voi vaan pistää laukkuun ja antaa siellä sitte räyhätä. Mutta isompi koira on pakko kouluttaa tai tulee ongelmia. Koska ite oon kans törmänny tohon että annetaan vaan räyhätä ja pidetää hihna vielä sillai löysällä että ne pääsee ihan läheltä menemään eikä välitetä ku ite koittaa pitää koiraa siinä aisoissa... Ja harvemmin just siis isojen koirien kans vaan just noita pikkukoiria...
   Meillä tässä lähistöllä on yks musta koira joka ei ikinä oo haukkunu mun koiralle mutta siinä on silti ilmeisesti jotain epäilyttävää siinä koirassa ku sille pitää aina haukkua. Ja mun kaveri vielä sano että sen koira haukkuu sille myös :D onko sitte jonkunäköset koirat vaan jotenki epäluotettavan näkösiä :D
   Joskus joo kyllä ärsyttävästi jää se haukkumismode päälle.. Ja varsinki ku tuo oli pentu niin melkeinpä joka vastaantuleva koira haukku sille ni varmaan se raukka sitten luuli että niin kuuluu tehdä.. onneks kyllä aika hyvin oon saanu pidettyä sen haukkumisen kurissa (jos vaan on tarpeeks hyvät herkut lenkillä mukana :D), mut välillä kyllä joo tuntuu että ei mikään onnistu ja turhauttaa vaan :D Onneks tosiaan on niitäki hetkiä ku muut räyhää ja me mennään niiin kiltisti ohi ku vaan voi! Se on kyllä niin palkitsevaa ja varsinki ku näkee että toisella on ongelmia ni ei just ite sitte provosoi vaan antaa toisen kouluttaa rauhassa...

   Toivottavasti maistu lätyt :D

   Poista
 4. Oot taas super upeana näissä kuvissa! Toi tukka on just ihanan pitkä ja kivan näkönen ku vielä liehuttelet sitä tollee :D vautsi nainen! :)

  VastaaPoista
 5. Vähänkö siistejä nää kuvat!! ♥ Oon kyl vähä kade ku sun hiukset kasvaa noin nopeesti :o♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä Iidalle!<3 Yllättävän vähän oli epäonnistuneita kun yleensä tällasia tarvii aina kakskymmentä yhtä hyvää kohden ahhaha.. Ehkä ne kasvaa siksi kun en ajattele asiaa tai yritä kasvattaa niitä mitenkään? 8) Mutta sun hiukset on ihanat just tollasinaan<3

   Poista
 6. ihanan lumoavia kuvia, oot niin kaunis ♥ ja voi vitsi että oon kade noista sun hiuksista, miksei mun hiukset voi kasvaa tuota vauhtia!! :D oon yrittänyt leikkuuttaa niitä säännöllisesti ja kun kasvu ei silti nopeudu niin oon sit ollu puoli vuotta leikkaamatta niitä. latvat on just siinä kunnossa mitä kuvitella saattaa..... ihania arjen juttuja sulla, tää oli tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis siihen suuntaan<3 Musta melkeen tuntuu, että ne kasvaa oikeesti vaan siksi kun en ajattele sitä ollenkaan :D Eihän noin hidasta kasvua huomaa jos sitä kokoajan ajattelee, mutta kun tälleen vuoden jälkeen asiaa alkaa seuraavan kerran tarkastelemaan niin kyllähän sen muutoksen jo huomaa! :D Mutta toisaalta tuntuu, että kai nää kasvaa jotenkin normaalia nopeammin jos 1cm kuussa on sellainen suht normaali tahti vai muistankohan vaan väärin :D Huonokuntoset latvat on aina niin ikävät :(

   Poista
 7. Ristus kun on nättejä kuvia!! Ja on erittäin sama tunne joskus kun katsoo esim. vuoden vanhoja kuvia, MITEN IHMEESSÄ JOSKUS NÄYTIN TUOLTA! Toisaalta tällä hetkellä tahtoisin olla siellä vuodentakaisessa, silloin olin n. 6kg kevyempi... Noh, sinne päästään vielä takaisin kunhan flunssa helpottaa ja päästään takaisin salille!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! :D Mutta sekin on kyllä totta, että lähes kaikessa on aina puolensa! Painonkin saa periaatteessa pudotettua "helposti" jos sitä on oikeasti ylimääräistä, mutta samalla se on kuitenkin todella vaikeaa :D Ite en oo hirveästi nyt treenaillu oikeen pitkään aikaan, mutta ruokapuoli pitäis laittaa kuntoon! Heh, just julkasin kunnon pannaripostauksen...

   Poista
 8. Apua miten ihanat hiukset! Kasvaispa mullakin noin nopeesti :D super kiva postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mää en oikeen osaa sanoa tuosta mitään kun en silleen koskaan oo kiinnittäny asiaan suurempaa huomiota ja toki myös se, että omat hiukset on aina kasvanu niin ei oo "tarvinu" miettiä asiaa suuremmin :/

   Poista
 9. Vau upea lyllä tuo sun tukka!! Ja muutenkin kuvat:) ite ainakin tykkään under dome sarjasta vaikka onkin vähä outo, pitääki muistaa katsoa uudet jaksot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Oiskohan me ehditty katsoa nyt jopa 5 jaksoa :D Paljonhan niitä oikein on edes!

   Poista
 10. Tuli tuosta ryhmätyöstä mieleen että oletko yhtään esiintymiskammoinen tai oletko koskaan ollut? Esim. juuri esitelmiä pitäessä. Jos olet ollut, miten olet päässyt siitä eroon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esiintymiskammo on kyllä inhottava vaiva.. voi estää pahimmillaan koko opiskelun!

   Poista
  2. On kyllä oikeasti tosi inhottavaa ja rajottavaa, jos on kunnon esiintymiskammo :( Ei oo koskaan ollu mitään erityisemmin! Ihan normaalissa määrin, varmaan lähes kaikkia jännittää joskus enemmän tai vähemmän.. Ite oon huomannu, että tällaseen normaaliinkin jännittämiseen auttaa se jos osaa käytännössä ulkoa sen mitä pitää kertoa, koska mun isoin "pelko" ja ahdistus tulee siitä, että mitä jos yhtäkkiä jäädynki tai en muista mitä piti kertoa tai vaikka englantia puhuttaessa unohdankin jonkun sanan tms :D Sitten menee helposti jäihin ihan yleisestikin ja jatkaminen voi olla vähän takkusta jos pitää kesken kaiken alkaa ettiin jostain muistiinpanoista, että mitähän tässä piti ees kertoa ja missä kohtaa mennään.. Parasta on siis se, että osaan sanottavani ja just ennen esitelmää touhuan jotain muuta niin ei tuu sellaista "paniikkipänttäystä" minkä moni tekee (itsekin yleensä) mikä nyt ei ainakaan auta :D Ja seki auttaa yllättävän paljon, että hymyilee tai juttelee iloisesti yms. Se on jännä miten paljon tuollanen rentouttaa ja onhan se tutkittukin, että hymyilemällä voi ikäänkuin huijata itseään ja mieliala kohenee :D Tai koiratkin rentoutuu kun niiden hännän laskee alas.. Mielenkiintoisia juttuja.. Tollasta ainakin näin nopeasti tuli mieleen!

   Poista
 11. Under the domen alku oli itelle ehkä vähän sellanen, ettei oikein koukuttanut. Katsoin ekan kauden kuitenkin loppuun ja nyt oon ihan koukussa toisen kauden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm :D Saas nähä miten meillä käy ton kans... :D

   Poista
 12. Under the dome on ihan huippu! oon kattonu ne kaikki jaksot mitä on tullu nettiin, pakko aina ladata kaikki jaksot heti kun ne tulee ja kattoo samantien! :D Aivan choolit kuvat ja vitsi mitkä hiukset. Miten on mahollista et ne on nuin paljon kasvanu? :o

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat