torstai 29. lokakuuta 2015

Venetsia Streetstyles

ssv-3
Mehän oltiin vain päivä Venetsiassa, mutta halusin silti kuvata katutyylejä. Paikkana tämä oli selvästi haastavin tähänastisista, sillä melkeen kaikki olivat turisteja tai ainakin näyttivät turisteilta ja mää pyrin välttämään näitä ihmisiä, koska haluaisin kuvata paikallisia vaikkei siitäkään koskaan voi olla varma kuka on paikallinen ja kuka ei.. Vain kaksi ensimmäistä asui siellä saarilla, muut olivat tulleet vain vierailemaan ja eräs tuli esimerkiksi käymään mummonsa luona.

Pakko vielä sanoa, että tää ensimmäinen nainen on ihan mahtava! Mun mielestä just niinku jostain muotilehdestä hiustyyliä myöten. He asuivat tuolla ja olivat juuri tulossa lomalta Barcelonasta.. Miksen ite näytä tuolta kun oon palaamassa reissusta kotiin?
ssv-1 ssv-4 ssv-2 ssv-5


7 kommenttia:

 1. Ihania asuja!! Jotenkin simppeleitä, mutta silti niin kivoja. Mitenhän sitä ite oppis pukeutumaan jotenkin kivemmin :D tai miks musta se tuntuu niin vaikeelta?? Aina ku kattoo vaatekaappiin nii tuntuu että on liikaa vaa urheilukamoja, eikä semmosia tommosia siistejä mutta rentoja vaatteita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Jännää miten helposti aattelee, että kivoja asuja varten tarvii jotain tosi erikoista :D Esim Reetan (fashion statement) tyyliä ihailen hulluna ja saan siitä inspiraatiota ku monet asut on tavallaan tosi perusvaatteista koottuja simppeleitä yhdistelmiä, mutta silti tosi tyylikkäitä ja upeita kokonaisuuksia :D Mutta nykyisinhän urheilukamppeitakin voi yhdistää esim villakangastakkeihin sun muihin? ;D

   Poista
 2. Nää streetstyle- kuvat on aina tosi upeita :) Mitä sä muuten yleensä kyselet/kerrot näille kuvattaville? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Meen sanomaan, että kuvaan katumuotikuvia ja hänellä on upea tyyli tms mitä sanottavaa onkaan kyseisestä henkilöstä, että saanko ottaa hänestä kuvan ja laittaa sen mun blogiin. Pitäis hommata jotkut käyntikortit tms, koska nyt varmaan puolet ei tule koskaan näkemäänkään noita omia kuviaan kun eivät kirjoita mun blogia ylös tai eivät edes kysy mihin blogiin kuva tulee :D Ja oishan se toimivampaa ja "ammattimaisempaa" jos ois antaa vaikka kortti, jossa ois blogin osoite niin ei tarvis kuvattavien alkaa puhelimeen näpräämään mun blogia..

   Poista
 3. Oi mitä upeita tyylejä. Sulla on tosi hyvä silmä valkata nää kuvattavat. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat