perjantai 9. lokakuuta 2015

Video Pyhä-Häkiltä

Tässä lyhyt videokooste Pyhä-Häkin kansallispuistosta kun käytiin siellä pari päivää patikoimassa nyt loppukesästä. Videota kuvasin kyllä vain jälkimmäisen päivän parilta viimeiseltä tunnilta, joten paaaljon jää näkemättä, mutta jotain pientä edes vähän :)

On muuten hassua kun jotenkin sen olettaa niin, ettei täällä ole varmaan ketään perjantai- tai lauantai-iltana :D Sitten kun mietin omia suunnitelmia niin ajatuksena ois asettua tohon sohvalle ja olla hievahtamatta siitä mihinkään.. Miksihän sellainen oletus edes on, että kaikki on jossain sosialisoimassa viikonloppuiltoina kun harvoin itsekään oon. Oon yrittäny jo pari viikkoa ehtiä katsoa edes yhden jakson sarjaa, mutta ei vaan oo yksinkertaisesti aika riittäny! Nyt on kuitenkin hommat aika hyvin kasassa, kouluhommat ajallaan, hääkuvat eräiden kirkkokuvien jälkeen valmiit ja uskomatonta, mutta totta mun Lightroomissa on enää vain muutamia satoja käsittelemättömiä kuvia kun jonkun aikaa sitten niitä oli vielä useampi tuhat! Ai että on hyvä fiilis. Näyttäis lupaavasti myös siltä, että oon vihdoin ja viimein päässy eroon siitä kamalasta väsymyksestä, mutta siitä lisää vaikka myöhemmin.

Nyt alan käymään läpi ne hääkuvat, yhdet vauvakuvat, kuvat kaveristani ja kirjoitan huomiselle aamupäivälle erään postauken! Huh, yritän ainaki ehtiä ees tänään asettua hetkeksi sohvalle katsoon sitä sarjaa, mutta saa nähä :D Aattelen aina, että katon hetkessä nää kuvat, mutta eipä se ihan niin nopeesti menekään..

Pssst, muistakaa vaihtaa laatu!4 kommenttia:

 1. Täällä yks joka viettää koti-iltaa sohvalla makoillen jätskin sekä Game of Thronesien kera (kämppis ei ollu nähny vielä niitä kaikkia niin laitoin sen kattomaan). :D Ai vitsit ihanan rauhoittavat maisemat, kyllä luonto on ihana ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Ei paha sielläkään ;D Tulin tähän vastaamaan näin ruuanlaiton välissä, kohta ruokaa ja Vain Elämää! Millon se gotti jatkuukaan, tiiäkkö?? Ihanaa koti-iltaa sinne<3

   Poista
  2. Mun muistaakseni se oli vasta ens vuoden keväällä joskus, en oo kyllä ollenkaan varma. Kyllä mä sen jostain luin mut unohtu jo näemmä. :DD Multa jäi toi Vain Elämää kokonaan katsomatta perjantaina, pitänee laittaa pyörimään kohta !

   Poista
  3. Oikeesti.... Pöh :D Ei voi olla niin pitkä breikki???

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat