keskiviikko 4. marraskuuta 2015

KISS shirt & camel coat

KISS-16 KISS-13
Nyt ois kuulkaa harvinaista herkkua, sillä nää kuvat on tältä päivältä! Ihastuin komboon sen verran, että istun tälläkin hetkellä keittiössä näissä kamppeissa, mitä nyt kengät, hattu ja hanskat puuttuu.. Tänään mulla ei ollu koulua ollenkaan ja päätin ottaa vapaapäivän kaikista kouluhommista, mutta tää päivä hujahti ohi jotenkin ihan kumman nopeasti vaikka mun päivään on kuulunut käytännössä vaan kuvien käsittelyä ja sitäki tosi vähän, Rockyn kans ulkoilua, isän kans K-Raudassa käynti, karkkilähetyksen hakeminen ja nyt taas meen säbäileen! Ihanaa kun isä on täällä käymässä töiden puolesta tosi usein, edellisen kerran viimeviikolla..
KISS-12 KISS-20 KISS-18 KISS-15 KISS-21
Mää tykästyin tähän KISSin teeppariin iha hulluna ku näin tämän kirppiksellä kun etin jotain karseeta niille elämänkoulusitseille. Pakko kyllä sanoa, että tuo keskustan kirppis on aivan ylihinnoiteltu mun mielestä.. Oulussa kivatkaan kamppeet ei välttämättä mee muutamalla eurolla kun tuolla jotain räihnäsiä perus H&M paitoja myytiin jollain 5e??? :D Varmaan se hintataso toki vaihtelee, mutta ite ostin tän t-paidan, vyön, ohuen miniglitterhuivin, pinkit aurinkolasit ja H&M geparditopin ja ne yhteensä makso lähemmäs 20e :D En meinannu uskoa ja tarkistin kolmeen kertaan, että tuliko näistä summista oikeasti noin paljon.. Ja kun miettii sitä, että tää oli ainoa kiva ostos, muut tyyliin karmeinta mitä koko paikasta löysin..
KISS-14
leggins Pimkie / t-paita & takki secondhand / hattu H&M / kengät Spiritstore
KISS-19 KISS-17
Nyt oon TAAS myöhässä sieltä säbästä kun tän postauksen kirjottamiseen meni joku puoltuntia, vaikken ees kirjottanu juuri mitään :DD Kaikki kuvien laittamiset sun muut vie yllättävän paljon aikaa.. Voisin aamulla kertoa yhdestä meiän kinastelusta täällä pari iltaa taaksepäin :D Tai no en tiiä voiko sitä ees kinasteluksi kutsua, mutta se oli aika koomista..

Kuvat: Christa

9 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä tosta Jkl:n keskustan kirpparista! Ylihinnoteltuja, kulahtaneita trikootoppeja on ihan järkyttävät määrät ja usein niissä on vielä jotkut myyjän vanhat meikkivoiteet kauluksessa...

  VastaaPoista
 2. Toinen samaa mieltä kans tosta keskustan kirpparista. Pettymys :( Ja siitä tulikin mieleen, mitä kirppareita sä suosittelisit? Ite tosiaa aika uus Jyväskylässä ja paikat jonku verran tuntemattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joanna laittoikin alle hyviä vinkkejä! Mäkään en kyllä tiedä täältä mitään kun keskustan kirpparilla oon vaan pariin kertaan käyny :/ Kirpparilla.fi on saanu monesta suunnasta kehuja, että siellä ainaki pitäis ilmeisesti käyä :)

   Poista
 3. Oon iät ajat käyny kans pyörimässä keskustan kirppiksellä kun asun keskustassa, joskus törmää semmosiin vaatteisiin et huhhuh, ryppyisiä ja venyneitä vaatteita myyään kalliilla rahan kiilto silmissä. Silti kyllä aina melkein tarttuu mukaan jotain kippikseltä, en tajuamiten löydän sieltä aina jtn. Kaverit ei meinaa koskaan löytää mitään.. Hmm, vois tehä postauksenkin kaikista löydöistä mitä oon tän parin viikon aikana tehnyt. Ei niistä uskois että on kirpparilta. Kierrätys kunniaan! Niin ja mä kyllä tykkään eskustan kirpparista, en anna ylihinnoittelun pilata päivää kun niin usein teen tosi edullisia löytöjä. Jos Miru luet tätä mun kommenttia niin suosittelen esim. Silinteriä ja kirpparia seppälässä päin, linkit kulkee hyvin. Grafiikanpajalla veturitalleilla järjestetään myös kirppispäivä lähiaikoina, ihan mun asuntoa vastapäätä, wohoo! kannattaa googletella! :--))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietyt tyypit kyllä tekee kirppiksiltä aina ihan käsittämättömiä löytöjä, joten ehkä sää kuulut tähän sakkiin! :D Tee sellanen postaus, ois mielenkiintonen! Kuitenkin kirppiksiltä voi tehdä niiiin erilaisia löytöjä :) Veturitalleilla muuten kävin kerran jollain kirppiksellä ja se oli aika jees!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! Itekki tykkään siitä tosi paljon :)

   Poista
 5. Ihana asu! Ihan sairaan hyvin sopii punaiset huulet tuon paidan kanssa yhteen kun siinäkin on punaisia yksityiskohtia :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat