torstai 31. joulukuuta 2015

2015 tammikuusta kesäkuuhun

afsf
Viimeksi vietettiin vuoden vaihtumista Oulussa, nähtiin kavereita ja pelattiin lautapelejä perheen kesken. Otin harppauksen aikuisuutta kohden ja ostin parit oikeasti kunnon talvikengät >:)
aweawer
Käytiin Rockyn ja koirakavereiden kanssa nauttimassa lumisista maisemista ja hurahdin ihan täysin kotitekoiseen mysliin. Käytiin viestijöiden kanssa mökkeilemässä ja keksittiin kotona kaikkea sisustuksellista kivaa poikaystävän kanssa.
agetw
Helmikuun alussa pääsin Seppälän farkkumallikuvauksiin ja päivä oli tosi kiva vaikkakaan en ollut ihan vakuuttunut omasta asukokonaisuudesta tai poseeraustoiveista >:D Siitä perään lähdettiin äidin kanssa Pariisiin! Se oli monen vuoden takainen ylppärilahja, joka sai alkunsa jo siitäkin useampia vuosia aikaisemmin kun äiti lupasi 15-vuotiaalle minulle, että joskus vielä lähtään äiti&tytär -reissulle Pariisiin.
aweawrr aswaaw afeta
Käytiin keväällä reissu Kuopiossa ja Sotkamossa, uskaltauduin viimein tilaamaan MUAn meikkejä, joista useista tuli aikalailla heti ihan vakkarituotteita.
adwårpo
Tämänkin vuoden aikana mun hiukset koki monenmoista - varsinkin värillistä - vaihtelua ja niistä on tarkoitus tehdä juttua kun sitä on pyydettykin. Saatiin alkaa heräämään aikaisiin auringonnousuihin, kuljin aikaisilla ranskantunneilla usean kerran viikossa ja siitä mentiin suoraan Rockyn kanssa ulkoilemaan ihanan kirpsakkaan kevätsäähän.
atetwqwe
Reissattiin keväällä ja kesällä pari kertaa Oulussa, jälkimmäisellä visiitillä pääsin käymään Qstockissa. Miksailin itse (!!!) ihan pirun loistavan suklaisen tiikerikakun, jota teiän on pakko kokeilla joskus!
asfel
Löysin vanhan fb:n, jossa oli kaikkea noloa ja kokosin joitain postaukseen nyt hävettää. Kaikista "parhaimpia" oli tietenkin jotkut keskustelut ja omat vanhat tilapäivitykset, jotka luonnollisesti tuhosin heti kun ne huomasin....
aowpr
Käytiin Iidan kanssa Bohossa syömässä ja vappu meni ohi käytännössä huomaamatta. Kävin ihastelemassa riiviömäisiä koiranpentuja ja odottelin kuumia kesäpäiviä vaikken edes pidä niistä varsinaisesti. Käytiin Rockyn kanssa treenaamassa rallytokoa ja monenmoista muutakin.
asdfghjk
Reissailin työn puolesta Etelä-Suomeen keikoille pari kertaa vuoden aikana, juhannuksena mentiin hetken mielijohteesta Ainon kanssa Himokselle. Juhannuspäivä vietettiin rauhassa vesisateessa poikaystävän vanhemmilla, syötiin, kylvettiin ja rentouduttiin. Järjestin blogityypeille piknikin ja vietettiin tosi kiva päivä Helsingissä.

Tein monia hot or not -tyyppisiä postauksia, joissa tiedustelin esim flare housujaleveitä oransseja housuja ja jumpsuit & kukkapanta -yhdistelmää.
awratö
Kuvasin taas useat häät, tein ensimmäistä kertaa Pavlovaa ja kävin Tampereella.
arpleå
Sain kutsun syömään Kivisalmen Kievariin ja suunnattiin sinne porukalla nauttimaan herkkuhamppareista. Kesällä tuli syötyä grilliruokaa harmittavan vähän, mutta muuten ruokapuoli oli oikein hyvässä jamassa!

Loppuvuosi sitten joskus myöhemmin, nyt kaikille hyvää uutta vuotta! :)

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat