torstai 10. joulukuuta 2015

Koirakaverit

lor-28 lor-26 lor-18 lor-3
Käytiin ulkona ja Tanja toi kaverit mukanaan! Vasemmalta oikealle Rocky 1,5v, Luca 1v ja Otto 3v.

En kestä miten samanlaiset höntti-ilmeet kaikilla on<3__<3 Tarkoitus oli ottaa kans peuhaamiskuvia, mutta oli sen verran hämärää, ettei siitä hommasta tullu oikein mitään.. Ens kertaan sitten ne kuvat! Nämä on siis kaikki samaa rotua ja siitä kans tykkään paljon kun näitä värejä on niin erilaisia ja merlet (kuten keskimmäinen) ne vasta erinäköisiä voi ollakin :) Googlatkaapa vaikka australian shepherd merle..
lor-29 lor-21 lor-33 lor-22 lor-35

10 kommenttia:

 1. mä en kestä tota ruskeeta nenää! ne on maailman söpöimpii :D oon sanonu tän varmaan sata kertaa, haha.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä söpöliinejä <3<3<3

  VastaaPoista
 3. <3 apua en kestä mitä ihanuuksia!! tuitui ja pus!! tää rotu on vieny mun sydämen niin totaalisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! :D Mietin just tätä kirjoitellessa, että miten joku tietty rotu voi olla niin mieleinen :D Ennemmin aattelis, että tietyt yksilöt, mutta kun ne monet lemppariyksilöt on näitä ja kaikki näkemäni auspait on ollu aina ihania :D

   Poista
 4. Oiii mitä koiruleita!!:)) Minkälainen kamera sulla on käytössä? Otatko kuvat minkälaisella putkella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :') Mulla on Canon 6d ja näissä 50mm f/1.4 :) Liikekuvissa käyttäisin 24-105mm f/4, mutta tuollon oli jo aivan liian hämärää siihen touhuun..

   Poista
 5. on pitänyt kysyä jo aikaa sitten, mutta miten rockyn lonkat voi? kun kerroit että ei tullut hyvät tulokset testeistä. onko vaivannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kysyit! :) Ei sen lonkat tunnu kyllä vaivaavan mitenkään, ei siitä ainakaan huomaa mitään.. Enemmän huolta aiheuttaa toinen etutassu kun se vähän ontuu sitä, liekkö johtuu huonosta kyynärästä tai siitä, että toinen on hyvä ja toinen huono niin ne on epätasapainossa. Meen näyttään sitä ortopedille ens vuoden alussa ku nyt ei päässy enää..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat