keskiviikko 30. joulukuuta 2015

LIGHTS OFF

aswaw-6 aswaw-2 aswaw-8
Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvä joulu! En ehtiny täällä tai instassa sitä edes toivotella, mutta snäpissä nyt kuitenkin.. Itehän olin taas tapsanpäivänä migreenissä sen pari päivää, niin jäi ehkä-kenties-mahdolliset tanssit tanssimatta, mutta joulu itsessään meni oikein ihanasti :)

Lähdettiin nyt aamulla ajamaan takaisin Jyväskylään kotia kohti. Oisin kyllä viihtynyt vielä pidempään Oulussa, mutta velvollisuudet kutsui tuota toista puolikasta niin kätevimmin hypättiin kaikki saman auton kyytiin. Harmittaa joutua lähtemään kun niin paljon jäi tekemättä, mutta toisaalta ihana taas päästä arkiseen touhuun vaikka tässä sinällään onkin lomaa vielä pari viikkoa.. Kuitenkin aika paljon hommaa mitä mielellään haluaisin hoitaa ja kotona ne saa luonnollisesti moninkertaisesti paremmin tehtyä!
aswaw-9 aswaw-3 aswaw-10 aswaw-5 aswaw-4 aswaw-1
mekko SheIn* (täältä) / kengät H&M
aswaw-7 aswaw-11
Ja mun pittää kertoa yks hieno hetki elämästäni! Mulla ois vaikka kuin monesti joitain juttuja, mutta aattelen aina kertovani ne myöhemmin ja sit ne tietenki jää.. Olin siis migreenissä silloin ennen ku lähdin Ouluun ja mun puhelin soi. Ollaan etsiskelemässä uutta asuntoa jos hyvä sattuis tulemaan eteen, oltiin laitettu ilmoitus ja olin saanu jo ties kuin monta soittoa ja itsekin olin laittanut meiliä menemään, joten ajattelin jonkun taas soittavan tarjotakseen asuntoa.

Vastasin, mutta soittaja ei ilmeisestikään kuullut vaan huhuili puhelimeen. Kysyin eikö hän kuullut vastaustani, sillä muutaman muunkin puhelun kanssa oli käynyt samalla tavoin ja aattelin, että puhelimessa on varmaan joku häikkä ja mun pitäis ootella vastaamisen jälkeen muutama sekunti ennen kuin sanon mitään. Soittaja ei ollut kuullut mitään ja sitten tuli sellainen ihmeellinen hiljaisuus kun hän ei omatoimisesti esittänytkään asiaansa. Mää sitten kysyin soittaako hän jostain vuokra-asunnosta. Hän sanoo soittavansa ja kertoo osoitteeksi tämän meidän osoitteen ja saman rapunkin. Mää sitten vähän naurahdan siihen, että no tota me itseasiassa asutaan just nyt siinä samassa rapussa! Soittaja on hetken hiljaa ja sanoo sitten, että joo, olitte ilmeisesti laittanu vuokraisännälle viestiä, että siellä ois jotain rempattavaa.

Ei hele kuin tyhmä olo tuli :DDD Se soittaja on varmaan miettiny, että mitä täällä tapahtuu ku se lukee meiän osoitteen jostain lapusta ja mää oon silleen "JOO SIIS me asutaan täällä, olipas hauska sattuma!!" Hahahah.. Ja sitä ennen kyselen vielä, että kuulitko kun vastasin puhelimeen, ai et kuullu.. Toivottavasti se luuli tuota me asutaankin täällä -osiota esim vitsiksi ja mun huumorintajua todella huonoksi :D

En oo varma välittykö tän tilanteen koomisuus näin kirjoitettuna, mutta toivottavasti edes hitusen!

10 kommenttia:

 1. Haha, ihana ku kerrot aina noita hassuja sattumuksia täällä blogissa! :'D

  Ja hitsi mitä ihania kuvia! Oulu <3 Pitäs munki vissiin raahata itteni joskus ulos ni sais ees jotain kuvia ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se kyllä tuntuu ihan urpolta, mutta minkäs sitä itelleen mahtaa! :D Jos ei muuta niin ainaki mulla itellä on aina hauskaa noita kirjotellessa... >:DD Suosittelen lämpimästi, ollu aika nättejä aamupäiviä varsinki!

   Poista
 2. Ihanan kotosia kuvia. Oulu on kyllä nätti kaupunki ja pitäs enemmänki käyä kuvaamassa ulkona. :) Tai muutaki kuin asukuvia. :D Hahha, hassuja nuo sinun tarinat täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutuista maisemista on kyllä kiva katsella kuvia kun joku muu on vaan ottanu ne :D Kuvaileha sääki enemmän Oulua! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia Oulusta ! :) Hahahah ihana. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat