perjantai 8. tammikuuta 2016

MILLOIN NÄÄN SUT UUDESTAAN?

aafr-2 arwra aafr-1
Joskus maailma tuntuu niin pieneltä paikalta, mutta joskus taas niin käsittämättömän isolta. Mulla on älyttömän paljon muistoja eri ihmisistä. Joillakin on ollut iso merkitys mun elämään ja toisilla taas ei niinkään, mutta silti kaikki nää ihmiset on herättäny joitain tunteita. En niinkään mieti niitä tunteita enää, olivatpa ne loppupeleissä hyviä tai huonoja. Haluaisin vain nähdä nämä ihmiset vielä joskus jossain ja joidenkin näkemistä oon oottanut jo vuosia. Ei mitenkään sovitusti vaan tiiättekö silleen miten elämä joskus pystyy yllättämään ja törmäät johonkin ihmiseen täysin yllättäen jossain missä et ois sitä koskaan voinutkaan kuvitella. Niin, että se tilanne on mahdollisimman aito ja molempien elämät ovat vaan vieneet juuri sinne paikkaan juuri sillä hetkellä..
aafr-8 awr aafr-3
Se on tavallaan jännää, miten joidenkin ihmisten kanssa vaan menee niin, että yhteydenpito loppuu. Vaikkei olisi mitään kinaa tai muuta syytä täsmällistä syytä. Kaikki vaan vetää jotenkin eri suuntiin ja vaikka usein ajattelisikin toista niin silti sitä viestiä ei tuu laitettua - tai kuten mun tapauksessa näiden ihmisten numerot ovat jääneet matkan varrella kun puhelimia on vaihtunut eikä kaikkia numeroita oo saanut talteen. Eihän se ois loppupeleissä edes iso homma etsiä ne numerot jostain, mutta ilmeisesti aion jatkossakin odotella niitä mystisiä hetkiä ja toivoa, että ne tulee vielä joskus.. Tavallaan se kuulostaa ihan typerältä, mutta toisaalta taas just oikealta. Ainakin tällä hetkellä!

Joskus myös alan miettimään sitä, että miettiiköhän nää ihmiset mua koskaan? Oisko siinä hetkessä heille mitään tavallisuudesta poikkeavaa jos nyt satuttaiskin törmäämään jossain? Oli miten oli, se ei oo kuitenkaan se ratkaiseva tekijä vaan tää mun oma fiilis!

Ps. kuin hyvä on tää Robinin biisi Milloin nään sut uudestaan?!?!

12 kommenttia:

 1. Olipas jännä hetki, kun luin tätä, sillä soittolistaltani tuli samaan aikaan kappale "See you again".. Itse asun ulkomailla ja pohdin näitä asioita jatkuvasti. Varsinkin kun asun toisella mantereella ja pelkästään tässä kaupungissa on harvinaista, jos törmää tuttuihin kaupungilla.

  Ihanaa viikonloppua täältä toiselta puolelta maailmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että ulkomailla asuessa nää mietteet nousee vielä vähän eri mittakaavaan! Kiitos samoin sinne, toivottavasti viihdyt siellä :)

   Poista
 2. Oon myös miettiny näitä samoja asioita. Mulla ja mun parhaalla ystävällä kävi niin, että mentiin eri lukioihin ja jotenkin se yhteydenpito väheni ja väheni ilman sen suurempia draamoja. Joissakin tilanteissa mietin, että tää olis ollu just sellanen juttu, josta olisin halunnu kertoa hänelle. Ja mäkin pohdin välillä sitä, että mahtaakohan hän ajatella mua ikinä. Mistä sitä tietää, ehkä me vielä joskus törmätään jossain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tekin törmäätte vielä joskus jossain :) Ehkä sitten joskus sitten asiat pyörähtää niin, että pääset kertomaan ne jutut, joita joskus oisit hänelle halunnu kertoa!

   Poista
 3. Mä oon pohdiskellut myös näitä samoja asioita iltaisin. Meillä oli mahtava ryhmä lukiossa, mutta yhteydenpito vaan jäi harmittavasti lakkiaisten jälkeen. Mietin välillä, miten heillä nykyään menee, mitä heille kuuluu yms. Ois kiva nähdä heitä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia, kuitenkaan mun puolestani ei ole mitään vihanpitoa ikinä ollut. :) Mutta just se kun ei ole enää kenenkään numeroita niin on hankala soitella tai viestitellä. Toisaalta sosiaalinen media varmasti auttais asiassa ! Mut toisaalta mulla on samanlaiset fiilikset kuin sulla, ootan sitä mystistä hetkeä jolloin törmätään jossain sattumalta ja yllättäen. Mietin, mitä ne nykyään musta ajattelee (jos ajattelee ollenkaan). Tän takia mä myös pohdin, että toivottavasti me tän amk-porukan kanssa sentään pidettäis yhteyttä, vaikka kaikki alkavat pikkuhiljaa jo valmistua ja lähtevät omille teilleen.

  Kiitos siis taas siitä, että puit mun ajatukset sanoiksi ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että isommalla porukalla ois paljon "helpompi" koittaa järkätä jotain yhteistä jälleennäkemistä kuin vaan kahdestaan jonkun kanssa.. En oikein tiiä miksi, ehkä porukan kanssa se tilanteen paine ei kohdistuis vaan itseen tai kahden ihmisten välille? :D Toivottavasti te pysyttekin yhteyksissä, ei sitä ehkä silloin hetkessä osaa aatella, mutta myöhemmin vaan osaa arvostaa sitäkin enemmän :)

   Poista
 4. mä lyön vaikka vetoa, et jos alottaisit bikram yogan, niin sun migreeni katoais. se on kallista, ja rankkaa, mut se parantaa niiku kaiken. niinku oikeesti. itse kärsinyt migreenistä vuosia, alotin bikramin ja vuoteen kun olen käynyt bikramissa, ei ole migreenistä ollut tietoakaan. toki ruokavalionkin olen pistänyt tämän myötä ojennukseen. susoittelen testaamaan, mikäli sun paikkakunnalla tähän on mahdollisuus... kaiken lisäksi voin helvetin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sama ku hot jooga? En jotenki onnistunu löytämään hirveästi mitään infoa :D Kuulosti kyllä pätevältä, mutta en ainakaan löytäny Jyväskylästä.. Pitää ehkä kysellä noista joogapaikoista, että mitä niillä on oikein tarjota yms! On pitäny joskus käydä testaamassa joogaa niin ehkä nyt sitten viimeistään :) Kiitos vinkistä ja huippua, että sulla on auttanu!

   Poista
 5. Voi että miten söpön visuaalisesti nämä kuvat sopivat yhteen postaukseen! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta nyt kun aloin miettimään! :D Varsinkin tuo hämyinen poispäin kävelevä poikaystävä auringonlaskussa :'''D<3 KIITOS!

   Poista
 6. Vasta löysin sun blogin ja kommentoin tosi harvoin mitään blogeja mut pakko sanoo et ei vitsi tykkään sun postauksista ja sun teksteihin pystyy samaistua niin hyvin et ihana lukee :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat