perjantai 5. helmikuuta 2016

AAMUKÄVELY LAAJAVUORESSA

lv-5 lv-4 aå-4vasen-tile lv-2 lvv lv-6 lv-8 lv-3 lv-7
Oli kyllä niin upeat ulkoilumaisemat taas kerran! Mietin tuossa, että pitäisi etsiskellä vähän muitakin reittejä täältä Jyväskylästä ja lähimaastosta kun Laajavuoren rinteet alkaa olemaan jo aika tutut ja ois mukava löytää lisää kauniita ja rauhallisia maisemia. Ainakin Kortesuolla, Seppälänkankaalla (?), Leivonmäen kansallispuistossa, Tourujoella, Isolahdessa ja Kinkomaalla on tullu reippailtua useamminkin ja pikaisella googlettelulla löysin yllättävänkin monta reittiä, jotka pitää laittaa testaukseen :) Harmittavan vähän on tullu käytyä luonnossa ennen Rockya ja onneksi tuo koira laittaa vähän lisää motivaatiota lähtä metsään tai muualle luontoon!


9 kommenttia:

 1. moi, uus lukija ilmoittautuu! löysin eilen illalla blogisi ja ihastuin heti, hyvää tekstiä ja ihania kuvia täynnä!!:) piti lukee ties montako postausta heti putkeen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla! :D Tervetuloa matkaan, toivottavasti jutun ja kuvien taso kelpaa jatkossakin ;)

   Poista
 2. Aivan ihanan valoisia kuvia, talvi parhaimmillaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, on aika upeeta liikkua ulkona tämmösillä säillä! :)

   Poista
 3. Kivoi kuvii,mut iha liia isoi, ku ne kuvat ei näy kokonaisuutena, pitää hulluna rullata nuit :ss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kaikki kuvat? :o Mulla näkyy vaakakuvat ihan hyvin kokonaisina, pystykuvien pitäis nyt olla aika pieniä, että näkyis kokonaan.. Tää taitaa olla näytöstä kiinni?

   Poista
 4. Upeita kuvia! Olisipa meilläin tällä noin ihanat maisemat, auringosta puhumattakaan... Kuvausinto ei oikein pilkistä sumun ja rännän keskellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täälläkin on ikävä kyllä just tällä hetkellä ihan järkyttävän näköistä kun katselen ikkunasta ulos.. Mutta eiköhän kauniita talvikelejä tule vielä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat