perjantai 26. helmikuuta 2016

LINK YOUR BLOG (AND FAVORITE BLOG)

lyb-1

Nyt ois aika metsästää uusia ihania blogeja nii mulle itselleni kuin teille muillekin! Kaikenlaisia blogeja saa linkittää ja esittelen teille myöhemmin suosikkini :)

Pieni esittely blogista olisi kiva, muttei välttämätön. Aikaa linkitellä on nyt vaan tämä viikonloppu, jotta ehdin oikeastikin käydä kaikki läpi.. >:D Ja jos taas haluatte paljastaa oman lempibloginne niin se ois ihan huippua!


69 kommenttia:

 1. mun blogi katjaekaterina.com - kirjoitan vaatteista, meikeistä ja ruoasta :)
  lempiblogit - uino ja alexa dagmar :)

  VastaaPoista
 2. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  Ruudun toiselta puolelta löytyy 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja muutaman vuoden omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.
  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  VastaaPoista
 3. http://tarumariaaa.wordpress.com
  17-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi! Kamera kulkee melkein aina mukana, joten kuvia on perusarjesta, koirista, reissusta yms.

  VastaaPoista
 4. 15 / LIFESTYLE / VALOKUVAUS
  Moikka! Blogissani on postauksia laidasta laitaan, kuten kuvapostauksia meidän kahdesta ranskanbulldogista ja esimerkiksi vinkkejä tylsille päiville. Päivittelen blogiani nykyään melko aktiivisesti ja rakkaus valokuvaamista kohtaan näkyy myös! Tervetuloa tutustumaan Vilhelmiina Lyydia -blogiini :)

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  Lemppariblogi tällä hetkellä on luultavasti Stay Fresh!
  http://m-stay-fresh.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. http://www.lily.fi/blogit/nevaeh

  Valokuvausta ja yleisurheilua harrastava naisenalku, joka rakastaa pehmeitä neuleita, muhkeita muotilehtiä, hiusten kihartamista, kirpparilla kiertelyä, vaatteiden tuunausta, sateen ropinaa, kesäkukkien keräämistä, aamuteetä ja valkoisen kissan kehräystä.

  VastaaPoista
 6. http://sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee välivuotta viettelevä naisenalku Satakunnasta. Sydäntä lähellä ovat musiikki, ruoka, matkustelu, urheilu ja terveelliset elämäntavat sekä tietysti intohimo valokuvaamiseen ja bloggaamiseen. Elämässä tärkeimpiin asioihin lukeutuvat blogin nimenkin mukaisesti hetkeksi paikalleen pysähtyminen, optimistinen elämänasenne, unelmointi sekä elämän pienien ja suurien ilojen jakaminen niiden kaikista rakkaimpien, perheen, ihanien ystävien ja poikaystävän, kanssa. Tervetuloa kurkistamaan!

  VastaaPoista
 7. http://justchilling-v.blogspot.fi/

  18-vee helsinkiläinen tyttö valokuvaa ehkä vähän liikaa ja pyörii muodin parissa vähintään yhtä paljon. :--D

  tässä mun yksiä lemppareita:
  http://www.janitaautio.com/
  http://www.lily.fi/blogit/lauantaimurhetytto

  VastaaPoista
 8. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  Tän blogin takaa löytyy 19v. abi, joka jakaa blogissaan mm. kuulumisia, erilaisia vinkkejä, valokuvausjuttuja ja pohdintoja milloin mistäkin.

  muutamia huippublogeja tän sun oman lisäks :)
  http://annart-meandmyself.blogspot.fi/
  http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/
  http://elsanneli.blogspot.fi/
  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18 -vuotias lukio-opiskelija ja valmistun keväällä. Kirjoitan monipuolista lifestyleblogia mulle tärkeistä asioista, joten aiheet vaihtelee aina koulujutuista sisustukseen, muodista valokuvaukseen ja bloggaamisesta DIY-projekteihin. Postauksia ilmestyy blogiin 4-5 kertaa viikossa ja tekstin lisäksi niistä löytyy kuvia ja silloin tällöin myös videoita! :)

  Ja ehdoton lemppari on:
  lackofcolour-millak.costume.fi

  VastaaPoista
 10. 18- vuotiaan turkulaisen tytön muoti/ lifestyle blogi. Asukuvia, reseptejä, matkustusta, kosmetiikka- ja treenijuttuja etc.

  http://beatasandell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Vaikka jo tuttu sulle olenkin niin pistetään nyt kuitenkin ':)

  Lähes päivittäin päivittyvän Amsterdamissa muoti opiskelevan nuoren naisen omiin asuihin, tyyliin, muotiin, kauneuteen, Amsterdamissa puuhasteluun j ja matkusteluun painottuva blogi! Tervetuloa tutustumaan :)

  http://sonvas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. ninamarria.blogspot.fi

  19vuotias kohta kakskymppinen tyttö joka jakaa blogissaan paljon kosmetiikkaan liittyviä asioita, sisustusjuttuja, ruokareseptejä ja asukuvia.

  Oma lemppari blogi on uino:)

  VastaaPoista
 13. uu nää on kivoja :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi
  Täällä bloggailee 20-vuotias gyaru ja freelancermalli tyylistä, mielipiteistä ja elämästään, johon kuuluu matkailu sekä ensi kesän häiden suunnittelu.

  VastaaPoista
 14. http://katja-positivevibes.blogspot.fi/ - mun oma aluillaan oleva lifestyle blogi :) Sisältää asuja, ostoksia, videoita ym. :)
  http://amandajosefiina.blogspot.fi/ - mun yksi blogilemppari! :)

  VastaaPoista
 15. http://maikkulii.blogspot.fi

  Valokuvapainotteinen blogi, johon jaan ottamiani kuvia ja tekstejäni. Kirjoitan ajatuksistani, kuulumisistani ja tunteistani. Ei kaukana julkisesta päiväkirjasta.

  VastaaPoista
 16. http://bluezoness.blogspot.fi/

  Täällä kirjoittelee 22-vuotias lääkisopiskelija Turusta. Lifestyle-tyyppinen blogini on aika valokuvapainotteinen, mutta mukana myös juttua esimerkiksi opiskelusta ja loputtoman matkakuumeen taltuttamisesta :-D

  VastaaPoista
 17. http://nniinaa.blogspot.fi/
  Lifestyle tyylinen blogi, jota kirjoittelee 18-vuotias lukiolainen. Paljon kuvia, perus arkea, matkustelua, ystäviä, ruokaa jne... :-)

  yks lemppari blogeista: sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. http://necessarybasics.blogspot.fi

  Herätin blogini vastikään uudestaan eloon, ja sellaista inspistä tuntuu pursuavan vähän nyt niinkuin ovista ja ikkunoista :3 Mutta kaipa se on ihan hyvä vaan. Olen siis parikymppinen luonnontieteiden opiskelija, ja kirjoittelen siitä miltä milloinkin tuntuu vanhempien ja uudempien kuvien siivittämänä.

  VastaaPoista
 19. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 1997 // Jyväskylä // Valokuvapainoitteinen lifestyle ♥

  VastaaPoista
 20. Meikkaamiseen hurahtaneen 23-vuotiaan kauneusblogi. Blogissa mm. päivän meikkilookkeja inspiraatioksi, ja step-by-step meikkitutorialeja. Täällä myös testataan kosmetiikkaa, jaetaan kauneusvinkkejä ja höpötellään välillä videolla! :)

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. http://sagaurora.blogspot.fi/

  Kirjoittelen postauksia mm. vaatteista, meikeistä ja arjen kuulumisista!

  VastaaPoista
 22. http://sallimaista.blogspot.fi

  Oon Salli, 14v. Kirjoitan lifestyle tyylistä blogia. Postauksissa näkyy ihan perus arkea, asupostauksia, my dayta, mun ajatuksia jne... :-D

  VastaaPoista
 23. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  16-vuotiaan valokuvausblogi :)

  Tässä muutama blogi, jotka eivät välttämättä vielä lukulistaltasi löydy ;)
  http://tiia-valokuvaa.blogspot.fi/
  http://onrepeatagain.blogspot.fi/
  http://petriina-lifeintechnicolor.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. veeray.blogspot.fi

  Olen 22-vuotias opiskelija Tampereelta ja blogistani löytyy postauksia esimerkiksi vaatteista, kuvausretkistä ja muista seikkailuista sekä kuulumisista. Panostan kuviin :-)

  Lempiblogini on http://www.iidaoikarinen.com/!

  VastaaPoista
 25. Mä mietin hetken, että haluanko tuoda omaa blogia esille, koska alotin kirjottaa blogia ihan vasta puhtaalta pöydältä eikä siellä oo montaa postausta. Mut menkööt sitten. Haha mitenhän mä esittelisin itseni kun taidat tietää musta jo jonku verran? :D Alotetaa vaikka siitä, että oon Jenna ja 24 vuotias Oulusta. Kirjotan blogia omaksi iloksi ja lähinnä kaikesta mitkä mua itteä kiinnostaa kuten resepteistä, asuista ja mukavista jutuista arjen keskellä. :)

  jjjennajulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 26. http://nolibreland.blogspot.fi/

  Taisin jotenkin kämmätä tän viestin lähettämisen, joten kirjoitan uudestaan..
  Eli lappilaislikka ilmottautuu. Mulla on ollut blogi pystyssä jo jonkin vuoden, mutta vasta viime vuonna sain kunnon kipinän bloggaamiseen kun sain ensimmäisen järjestelmäkamerani. Juttua on tullut ainakin jo viime syksyn Espanjan matkasta, lapin kesästä ja talvesta.. Luonto onkin lähellä sydäntäni ja samalla kaikenlaiset luontoaktiviteetit, mikä näkyy blogissani. Välillä kirjoittelen myös syvällisempiä pohdintoja. Tyyliasiatkin kiinnostavat ja siihen haluaisinkin blogissani enemmän panostaa.

  Suosikkiblogejani ovat ainakin HAIDI ja Anna & Sebastian!

  VastaaPoista
 27. saarawal.blogspot.fi löytyy mun blogi! Nyt viikkoon en oo kerenny ihan halutulla tavalla panostaa, kiitos koulun ja töiden mutta perus nuoren naisen blogi!:)
  Lemppareita on esim http://www.kaksinaamainen.com/

  VastaaPoista
 28. Kaksi rumaa ja pari kaunista (http://kuvastimeni.blogspot.fi/) Päälle parikymppisen nuoren naisen (perhe)lifestyle blogi. Elämässä isossa osassa myös esimerkiksi valokuvaus, vaatteet, kirpputorit sekä leivonta.

  Omia lemppareita mm. Just My Imagination ja Kochanie.

  VastaaPoista
 29. Parikymppisen arkkitehtiopiskelijan elämästä, ajatuksista ja ideoista kertova, myös tyyli-&kauneusaiheita käsittelevä mutta erityisesti diy-juttuihin & valokuvaukseen painottava blogi.
  http://www.helmihytti.fi

  Ehdin tätä nykyä tosi huonosti lukemaan muiden blogeja, mutta Jennan uusimmat postaukset tulee kyllä säännöllisesti luettua! :)

  VastaaPoista
 30. http://mmemmilla.blogspot.fi

  Blogi on suurimmaksi osaksi vaatejuttuja ja asukuvia. Matkailusta kirjoittelen aina, kun matkoille pääsen ja välillä innostun postailemaan jotain muutakin. Mun lemppariblogit on kaikki sulle tuttuja :D

  VastaaPoista
 31. Aattelin linkittää tähän http://tresbeau-wera.blogspot.com/ mutta huomasinkin, että olit kommentoinut sinne, eli se onkin jo näköjään vanha tuttavuus! :-D

  Mutta yks lemppareista on http://www.janitaautio.com/ !

  VastaaPoista
 32. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi. :)

  VastaaPoista
 33. http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/

  16-vuotiaan rovaniemeläisen tytön lifestyleblogi suurella ripauksella mm. hyvää fiilistä, omaa tyyliä ja vaatejuttuja! :)

  Lemppariblogi on ehottomasti http://lackofcolour-millak.costume.fi/ !

  VastaaPoista
 34. http://love-ornothing.blogspot.fi

  Päälle parikymppinen punapää kirjoittelee elämästään. Rakastan vaatteita ja hyvää ruokaa. Matkassa mukana myös ystävät, koira, aviomies ja rento meininki :)

  Ja itseasiassa sun blogi on tällä hetkellä mun suosikki :3

  VastaaPoista
 35. Life as I know it
  23-vuotiaan helsinkiläisnaisen lifestyle-blogi, josta löytyy juttua niin matkustelusta, ruoasta, fiiliksistä ja ajatuksista kuin vaatteista ja kosmetiikastakin =)

  Naked truth
  Halusin myös linkata tähän ihanan ystäväni hyvinvointiblogin. Anastasia kirjottaa syvällisiä, ajattelemaan laittavia postauksia elämästä kolme kertaa voitetun syöpää vastaan käydyn taistelun jälkeen. :)

  VastaaPoista
 36. nightfaall.blogspot.fi

  18-vuotias viimeistä vuotta lukiota käyvä tyttö, joka pitää valokuvaus painoitteista blogia. Välillä tulee tekstin tynkää ajatuksista ja kuulumisista. Tällä hetkellä blogissa tauko kirjoitusten takia, mutta niiden jälkeen taas bloggailuni jatkuu :)

  Omiin lemppareihin kuuluu mm. Sanni Hirvosen ja Christa Könösen blogit :)!

  VastaaPoista
 37. http://just-breathe-anette.blogspot.fi/

  20-vuotias välivuottaan viettelevä ja juuri Tampereelle muuttanut naisenalku kirjoittelee positiivisella mielellä lifestyleblogia. Reseptejä, hyvinvointia, ostoksia, arkea, kauneushömppää... :-)

  VastaaPoista
 38. http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  21-vuotiaan tyyli- ja lifestyleblogi. Kirjoittelen elämäni pienistä ja suurista ihanista asioista ♥ Matkustelu, kauneushömppä, shoppailu ja muut kullankauniit asiat ovat lähellä sydäntäni.

  Lemppariblogeja on muutamia, mutta heitetään nyt se uusin suosikki blogilistani tulokas tähän;)
  http://www.kaksinaamainen.com/

  VastaaPoista
 39. Http://beawbe.blogspot.com
  Liikuntaa, hyvinvointia, arkea liikuntaneuvojan opiskeluiden ohella sekä treenaamista triathlonin parissa. 16-vuotiaan positiivisella otteella kirjoittavan tytön blogista löytyy tätä - ja paljon kaikkea muutakin.

  VastaaPoista
 40. Heippa! Oon Linda, 24-vuotias turkulainen markkinoinnin opiskelija ja vaatemyyjä. Kirjoittelen mun intohimoista muodista, leivonnasta ja hyvästä ruuasta. Mun blogi Fashion Frosting on siis yhdistelmä mekkoja ja marenkeja! ;)

  Tää blogin linkkaus on kiva idea kun aina täältä löytyy kommenttiboksia selaillessa vaikka mitä kivoja blogeja! Bloggailussa on kyllä parasta kun voi jakaa ispiraatiota puolin ja toisin :)

  Kivaa viikonloppua ja kiitos sulle ihanan inspiroivasta blogista <3

  http://lindapiiparinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 41. Ääk, oonk joku ikäloppu? :D Kehäraakki bloggaaja Turust --> http://marihblog.com :D

  Olisin halunnu suositella jonkun toisen blogia kans, mutta siis mä en vaan keksi mikä olis mun lemppari just nyt. Joskus tulee sellasia blogi-ihastuksia, mutta kai ne sit aina jotenkin hälvenee ajan myötä.. :P

  VastaaPoista
 42. Apua unohdin kertoa lemppariblogin! Niitä on vaikka kuinka paljon, mutta yks uudempi ihastus on Be inspired by me(a). Ihanan monipuolinen muotiblogi, paljon asukuvia ja Mealla on mielettömän hyvä asenne! Kannattaa kurkata :)

  http://beinspiredbymea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 43. http://keepongrowing-kk.blogspot.fi/?m=1 Mun lemppariblogi on hyvän mielen, liikunnan ja ruuan blogi <3 Älyttömän taitava valokuvaaja myös :)

  VastaaPoista
 44. http://tresbeau-wera.blogspot.fi

  Lifestyle -henkinen blogi, joka painottuu enimmäkseen muotiin ja kauneuteen. Olen 19 -vuotias lukion viimeistä vuotta opiskeleva tyttö pohjanmaalta. :-)

  VastaaPoista
 45. Unihiekkaa hiuksissa On meikän blogi, joka kertoo 23-vuotiaas opiskelijan tavoitteista löytää hyvinvointi ympäristöä kunnioittaen, pin-up -jutuista ja mitä kaikkea elämässä sattuukaan tapahtumaan. :)

  So Restless on pitkäaikainen lemppariblogini, jota suosittelen vilkaisemaan. :)

  VastaaPoista
 46. http://illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Ysiluokkalaisen tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 47. http://mythinghenzu.blogspot.fi/

  Meikäläisen sekalainen blogi, josta tosiaan löytyy laidasta laitaan asioita ja aiheita. :D Pääosin omasta elämästä ja kivoista asioista.

  VastaaPoista
 48. http://pintapuolta.blogspot.fi/
  "blogia kirjotetaa rennolla otteella, elämä ei oo aina nii vakavaa- tyylillä. arjen tähtihetkiä teiän kans jakaa temperamenttinen pikkumyy tyyppi, joka osaa silti myös välittää toisista- aidosti. hyppää kyytii, lupaan ettei tuu tylsää!"

  Oon 17-vuotias, lähihoitajaks opiskeleva tyyppi joka rakastaa valokuvausta ja nauramista. ja no, elämää yleensäki. blogi on sulonen sekamelska niin asukuvia, syvällistä pohdintaa kun kaikkia muutakin :)

  VastaaPoista
 49. http://nouprobleem.blogspot.fi/

  21-vuotiaan journalistiopiskelijan lifestyleblogi pulloillaan hyvän mielen höpötystä ja kameraan tallentuneita kuvia! :-)

  VastaaPoista
 50. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Elämää au pairina rapakon toisella puolen.

  VastaaPoista
 51. Koska otsikko on englanniksi, en aio välittää siitä ettei nää mun linkittämät blogitkaan ole suomeksi :D

  Saako suosikkiblogiksi valita sun blogin? Lievää kuvauskateutta siitä miten hienoja valokuvia osaat ottaa :D No mut tosiaan mun oma suosikkiblogi on matkailublogi www.thisbatteredsuitcase.com/, sitä kirjottaa kanadalainen Lontoossa asuva nainen ja se kirjottaa aivan pirun hyvin! Säkin reissaat sen verran että ehkä tykkäisit lukea sen juttuja.

  Mun blogi on sitten http://wayfarover.com/. Kirjoitan itsekin matkustamisesta ja siihen liittyvistä jutuista. Apua, iskeepä outo kiusaantumisen tunne näin mainostaa omaa blogia vaikka erikseen pyydettiinkin niin tekemään :D

  VastaaPoista
 52. http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä.

  Lemppariblogeja mulla on tosi paljon, mutta ei mitään yhtä ylitse muiden, joten tällä kertaa jätän ne kaikki monet mahtavat blogit linkittämättä :)

  VastaaPoista
 53. http://ida-emilian.blogspot.fi

  Toista välivuottaan viettävän ja lähes kaiken ajan pääsykokeeseen lukemiseen käyttävän 20-vuotiaan blogi. Okei, välillä löytyy aikaa myös kaikelle kivalle ja tänä keväänä on edessä mm. muutto Turkuun. :-)

  VastaaPoista
 54. lovekatariina.blogspot.fi

  25 -vuotiaan markkinoinnin opiskelijan lifestyle, muoti ja kauneusblogi. Rakastan kaikkea tyttömäistä ja positiivista ja se myös näkyy blogissani.

  Oma suosikki bloggaajani on Uino. Hän on aivan mielettömän sympaattinen ja positiivinen persoona, jota on inspiroivaa seurata :)

  VastaaPoista
 55. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, ensimmäistä välivuottaan viettävän tytön lifestyleblogi:)

  VastaaPoista
 56. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Oma tyyli & tyylin löytäminen / kauneusjutut / lifestyle monipuolisesti / 20 & JKL :)
  (niin liikkis bongata oma blogi täältä jonkun muun suosittelemana!! Kiitos vilhelmiina! ♥)

  Muutama lemppari:
  http://www.mariannesendenali.com/
  http://shakeitoff-laura.blogspot.fi/
  http://emitaz.com/
  http://www.aeska.fi/
  Ja perus Annika O ja Kenza! :)

  VastaaPoista
 57. www.vilmakotro.blogspot.fi

  Maalaistytön lifestyle- blogi! :)

  VastaaPoista
 58. http://aavikkkokettu.blogspot.fi/

  Fiilistelyä ja juttuja laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 59. http://alionlaif.blogspot.com/
  Kirjoittelen paljon lifestyle juttuja ja kaikkea mun arjesta. Monesti myös teen postauksia muotijutuista, kirpparilöydöistä, resepteistä ja vähän kaikenlaisesta! Asukuviakin löytyy muutama, mutta kuvaajan puutteen takia niitä ei niin useasti tule.

  omia lempiblogeja on:
  http://annika-o.indiedays.com/
  http://mariannan.indiedays.com/
  http://www.laurakallio.com/

  VastaaPoista
 60. mirellavalokuvaa.blogspot.com

  → 18-vuotiaan tytön valokuvausblogi :--)

  VastaaPoista
 61. http://mirulehtinen.blogspot.fi

  Nuoren naisen lifestyleblogi muotijutuilla höystettynä :) Mukana pyörii pieni koirani Waldo!

  VastaaPoista
 62. http://www.purplepufff.blogspot.fi/?m=1

  Päiväkirjatyyppinen blogi, jossa on minun arkea, matkustelua, muotia ja tyyliä sekä muuta lifestyle henkistä :) Painottuu erityisesti muotiin ja omaan henkilökohtaiseen tyyliin ja asuihin, koska kyseessä on muotifriikki:))

  Lempiblogit on:
  http://jannideler.com/
  http://vivaluxury.blogspot.fi/?m=1
  http://lindajuhola.com/

  VastaaPoista
 63. Jeij, tälläset postaukset on ihan parhautta! Nimittäin näistä yleensä löytää itselleen uutta luettavaa :)

  Mutta tosiaan! Itse olen kirjoitellut kohta vuoden ajan höpönlöpöblogia normi arjesta, sisustuksesta sekä välillä joukkoon eksyy epämääräisiä asukuvia ( naurettavia poseerauksia ) ja juttua kosmetiikasta. Vaikutan Etelä-Pohjanmaalla ja ikää mittarista löytyy huimat 27-vuotta :D Mukana menossa temmeltää myös kolme hauvavauvaa jajaja olen myös intoutunut tekemään videoita. Tai noh, jopa yhden jo hah. No anyway, olen huono esittelemään itseäni eli lyhyesti sanottuna lifestyle-blogi! :D

  http://cliviaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 64. http://plan-cee.blogspot.fi

  Blogista löytyy postauksia pääasiassa omasta tyylistä ja sen etsimisestä :-) Kiinnostuksen kohteita myös valokuvaaminen, sisustus ja kauneusjutut. 20 / TKU

  VastaaPoista
 65. by-rosejuliet.blogspot.com

  19- vuotiaan opiskelija tytön muoti- ja lifestyle blogi! :)

  VastaaPoista
 66. Vielä jos kerkeää! :-D

  www.mylifeiida.blogspot.com

  Pienessä hiljaisuudessa tällä hetkellä opiskelun vuoksi oleva blogi kertoen niin kaikilta aihealueilta ruuasta kauneuteen.

  VastaaPoista
 67. OH SHIIIIT missasin tän!

  Kokeilen kuitenkin vielä. Olen siis parikymppinen lääkisopiskelija, ikuinen kauneuden rakastaja ja haaveilija Tartosta. Jees jees.

  http://2avlt5.blogspot.com/
  Lempiblogeja mulla on miljoona ja yksi, mutta sanotaan nyt ainakin
  http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa
  http://musla.fi/
  http://www.javs.fi/
  https://cosyhomeblogi.wordpress.com/
  http://www.vihreatalo.com/

  VastaaPoista
 68. www.mariannesendenali.com

  19-vuotiaan oululaistytön muotiblogi, jossa mukana myös kaikkea muuta mukavaa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat