keskiviikko 24. helmikuuta 2016

MAKEUP CHALLENGE: GOLDEN

muc-8
Nyt alkaa kuulkaas 8-osainen postaussarja! Tilasin varmaan vuosi sitten Grouponilta meikkisalkun tosi halvalla, ajatuksena hyödyntää sitä mahdollisesti kuvatessa, mutta se ajatus jäi aika nopeasti. Tuolta löytyi esimerkiksi ihania huulipunia ja sitten 8 tällaista neljän sävyn luomivärisettiä. Tarkoitus ois siis tehdä jokaisesta paletista oma look ja nyt aloitetaan tällaisella helpon neutraalilla :)
muc-1
muc-2
Tässä vaiheessa mulla on meikkipohja valmiina ja koska postauksessa ei nyt keskitytä tuotteisiin, niin täältä löytyy yleisimmin käyttämäni tuotteet jos kiinnostaa.
muc-5
Varjostukset ja korostukset
mucc
Kulmat
muc-9
Valkoista luomen keskelle ja siitä kulmaluuhun päin, kultaista sisänurkkaan ja ruskeaa ulkonurkkaan sekä kevyt rajaus alas
muc-10
Vihertävää harmaata ripsien tyveen ja ulkoreunaan sekä alaripsien tyveen
muc-11
Ripsiväri ja valmis!
mucm muc-13
Seuraavan paletin väriä en oo vielä päättänyt, mutta vähän erikoisempaa väriä kuitenkin tämän melko arkisen silmämeikin jatkoksi. Nutturakiharoistakin oon jo kuvannut tutoriaalin, joten pian saatte vihdoin selkeät ohjeet niihin! Nämäkin rennot kiharat on juurikin nutturoilla aikaansaadut :)


12 kommenttia:

 1. Ihanan neutraali meikki Anni! :) Olen jotenkin viime vuosien aikana alkanut kiinnostua yhä enemmän kaikesta kosmetiikasta, joten kiva tällainen postaussarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! :) Mikähän siinä on kun mullakin tää on tullu ihan ehkä vuoden tai parin sisään? :D Ennen olin ihan plääh kaikista meikki- ja kosmetiikkahommista..

   Poista
 2. Siis miksi mä en osaa edes hyvien ohjeiden avulla tehdä itselleni mitään järkevän näköistä silmämeikkiä?! :-D Jotenkin kaikki menee loppujenlopuksi ihan vääriin paikkoihin ja näytän "valmiina" enemmän pelleltä ja pandalta kun ihmiseltä... Onneks oon vielä nuori, niin on monta vuotta vielä aikaa opetella! :-D Oot upea!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et vai?! :D No enpa oo kyllä koskaan huomannukkaan sulla mitään varsinaista silmämeikkiä, jossa ois pelailtu luomiväreillä! :D Etköhän sää opi kuitenki pian haha! Kiitos ihana<3

   Poista
 3. Oih onpas kiva meikki ! ♥ Itekkin tiäks tässä viime vuoden lopulla vasta innostuin panostamaan juhlameikkeihin, ja kiinnostus kosmetiikkaa ja meikkaamista kohtaan kasvoi. Muuten arkisin mennään edelleen sillä meikkivoide-ripsari-kombolla, ehkä minäkin vielä jonain päivänä opin luomiväriä käyttämään arkimeikissäkin. :D piti just sanoa myös, että ihanat hiukset !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :)<3 Se innostus ehkä kasvaa kans siinä kun hoksaa osaavansa käyttääkin niitä tuotteita! :D Ennen kun mullakin oli aina vaan tyyliin meikkivoide, puuteri, (aurinkopuuteri), kulmakynä ja ripsari niin nykyisin on monesti kiva puuhailla monen muunkin tuotteen kanssa kun niitä osaa (toivottavasti) jotenkin jo käyttääkin :D Varsinkin juhlameikkien avulla koko lookista voi tehdä niiiin erilaisen!

   Poista
 4. Oih aivan ihana meikki, näytät todella kauniilta ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanan luonnollinen meikki! Näytät niin kauniilta! Kiharat ovat kyllä todella kivat ja odotan innolla ohjeita niihin! Hyvää perjantai iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan ihanaa kuulla! :) Yritän tehdä kiharoista juttua mahdollisimman pian!

   Poista
 6. Onpa kaunis, luonnollinen meikki! :) ihana tuo viimeinen kuva susta, sun hiukset on upeat! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat