sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

BRISBANE

brne-12 brne-16 brne-2 brne-11 brne-3 brne-6 brne-1 brne-4 brnn brne-7 brne-14 brne-10 brne-15
Day 2 alkaa olla loppumaisillaan. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että ollaan oltu täällä vasta kaksi päivää?! Kai se matka verotti kuitenkin oman osansa vaikka mulla ei ollut oikeastaan minkäänlaista rasitusta aikaerosta. Toivottavasti ei oo myöskään takaisin päin palatessa..

Ollaan rennosti kuljeskeltu ympäriinsä, fiilistelty Brisbanea ja mietitty loppureissun suunnitelmia. Eilen käytiin mutkien kautta Botanical Gardenissa ja tänään vaelleskeltiin Southbankin puolella. Syötiin siellä älyttömän hyvät pitat kreikkalaisessa raflassa nimeltä Zeus - iso suositus siihen suuntaan! Aamulla lähdetään Fraser Islandille ja odotan sitä reissua sekä niitä rantoja aivan innoissani! Tullaan sitten vielä takaisin Brisbaneen yhdeksi yöksi ennen auton vuokrausta, arvatkaa vaan odotanko sitäkin innoissani.. Sen verran paljon on tullu nähtyä kaupunkeja ihan elämäni ja viimeisen vuoden aikana, että haluan enemmän vaan päästä luontoon ja ihastelemaan maisemia. Shoppailu tai mikään kaupoissa saati ylipäätään keskustassa pyöriminen ei kiinnosta meitä kumpaakaan, joten tuntuu kuin tämän paikan olisi tavallaan nähnyt jo. Varmastihan täällä on vaikka ja mitä nähtävää ja koettavaa, mutta nyt kaivataan jotain muuta kuin kaupungissa olemista :) Jollain tapaa tästä paikasta on tullu jo parissa päivässä kotoisa, miellyttävä ja tavallaan helppo fiilis. Nyt on kuitenkin niin paljon muita paikkoja nähtävänä ihan pian, että ei oikein malta ajatella ees asettuvan tänne yhtään pidemmäksi aikaa! :D


12 kommenttia:

 1. Upeita kuviaaa!! Ja ymmärrän ton ettei kaupunki niinkään kiinnosta, kun tietää että sen ulkopuolella on varmasti vaikka ja mitä muuta hienoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja siis nimenomaan! Tottakai tää kelpais loistavasti normi Jyväskylään verrattuna vaikka, mutta kun täällä on niin paljon kaikkea upeaa!

   Poista
 2. Huuuh mitä kuvia!! Australiaan pitää kyllä itsekin päästä asap :) Ihanaa ja trurvallista loppu reissua <3

  VastaaPoista
 3. Brisbane on kyllä just niin sitä, niin kotoisa! :-D Jotenkin sinne on helppo asettua, ihmiset on rentoja ja joka nurkan takaa löytyy kuin eri kaupunki kun niin eri näköistä kaikkialla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :) Pitää nyt vielä uusin silmin kattoa kaikki sun aussijutut läpi kun palaan täältä! :D<3

   Poista
 4. Oooh, näyttää niin ihanalta! Rakastan varsinkin noita katukuvia<3

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ! ♥ Vitsit kyllä tää matkakuume tässä taas kasvaa kasvamistaan, varsinkin Australia kiehtoo mua todella paljon ja oonkin sun postauksia ja snäppejä vaan "ahminu" ja ihastellut. :D Peeäs, täällä tulee lunta taas, katoin noita sun snäppejä mis olit laittanu et jtn 30 astetta lämmintä ni olin silleen "voih". xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna<3! Mullekin Australia on aina ollut sellainen paikka, jonne on ollut pakko päästä vielä joskus! Nyt tää sauma tuli onneksi näin pian jo vastaan ja on kyllä jo tähän mennessä lunastanut kaikki odotukset! Veikkaan, että odotukset tulee ylittymään vielä ihan reippaasti kun lähdetään roadtrippailemaan ;) Toivottavasti sääkin pääset tänne vielä joskus!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat