keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

SISUSTUSUNELMIA

afre aswr cats rw'

Vintage. Rustic. Bohemian. Industrial. Tropical.

Mulla ei oo kovin tarkkaa tiettyä juttua tai tyyliä, mistä tykkään sisustuksessa. Tiedän kuitenkin aika tarkkaan millaisesta pidän ja monet kokonaisuudet voi olla aika erilaisiakin toisiinsa nähden. Mun unelmien sisustus ja asunto ylipäätään ois sekoitus näitä yllä olevia kuvia. Paljon erilaisia pintoja, karheutta, kotoisuutta, mielenkiintoa, lämpöä..

Haluaisin monipuolisesti kaikkea niin, että huoneet olisivat keskenään erilaisia, mutta kokonaisuus olisi silti yhtenäinen. Tykkään pinnoissa ja seinissä kaikesta rohjoisesta ja kärsineenkin näköisestä, kuten ehkä joistain kuvista huomasitte :D Rakastan myös eri elementtejä, tasoja ja jotain sellaista sokkeloisuutta ja moniulotteisuutta.

Miltä nää kootut kuvat näyttää teidän silmiin, onko teillä samanlainen maku vai kenties aivan erilainen?


28 kommenttia:

 1. Musta nää näyttää tosi kivoilta, joten aika samanlainen maku on mitä sulla :)

  VastaaPoista
 2. heh mietin täs että täähän näyttää ihan mun pinterestiltä! Mulla varmaan puolet näistä kuvista ainakin tallennettuna.... Et taitaa olla sama maku :---D Allekirjoitan just mitä sanoit, mikä onkin haaste kun poikaystävä liputtaa minimalistisen sisustuksen puolesta heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aijaa! :D Voin kyllä hyvin kuvitella sen.. Se on kyllä varmasti vähän haastavaa jos tykkää ihan erilaisista asioista, mutta ehkä niitäkin pystyy jotenkin yhdistelemään molempia miellyttävällä tavalla :)

   Poista
 3. Taitaa kallistua tuonne samanlaiseen makuun! Huoh, olisipa rahhaa että vois tuon kaiken toteuttaakkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, olisipa rahhaa!! Ehkä vielä joskus....

   Poista
 4. Hahah, mulla on itse asiassa osa noista kuvista mun Pinterest taulussa! Kuitenkin tykkään vielä enemmän skandinaavisesta sisustuksesta, selkeistä linjoista ja vaaleudesta. Pidän koivusta puuna ja esim. Artekin huonekalut ovat ihan mun lemppareita selkeytensä ja ajattomuutensa takia. Näyttää kuitenkin ihan pirun hyvältä, kun yhdistelee uutta ja vanhaa. Boheemia ja yksinkertaisuutta. Pidän myös huonekasveista tosi paljon (tosin olen maailman hunoin huolehtimaan kasveista...). Joten mun sisustustyyli on sekoitus muutamaa eri asiaa, ja tämänkin postauksen tyylissä iskee tietyt yksityiskohdat ja kokonaisuudet. En oikeesti jaksa enää odottaa että saan joskus sen omistusasunnon, jota saa sitten lähteä muokkaamaan mieleisekseen! Nykyisessä vuokrakämpässä en ilmeisesti saa edes ripustaa seinille mitään, haha :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan nuo nyt niin upeita! :D Mää inhosin pitkään sellasta perus puun väriä, mutta nyt oon alkanut vähän lämpeämään sille.. Nykyisessa asunnossa on kuitenkin sellainen punertavan tummanruskea laminaatti, joten sen kanssa perus puu ei oo värinä sopinu sinne ollenkaan. Omistusasunnon kanssa pääsee sitten kyllä niin paljon paremmin toteuttamaan itseään! Toivottavasti hankit sen omistusasunnon pian ;)

   Poista
 5. Kannattaa seurata instagramissa @interiormilk , löytyy hyvin samantyyppisiä ihania sisustuskuvia :)

  VastaaPoista
 6. Mihin oot lähössä matkalle vajaan viikon päästä ja miksi veit Rockyn kuukaudeksi pois? :-) Liittyykö nää asiat toisiinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis reissujen takia Rocky jäi tänne hoitoon! :) Kerron myöhemmin täällä tarkemmin!

   Poista
 7. samanlaisilla hakusanoilla aina itse haen sisustukseen ja tyyliin liittyviä juttuja :--) tosin, vaikka rakastan itse minimalistisuutta, niin haluaisin kotiini vähemmän valkoista pintaa. Mutta tykkään näistä. Eikä edes niin vaikea toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Pelkkä valkoinen on monesti kyllä vähän tylsä ja "kolkko", mutta toisaalta väreihin ja räikeyteen taas voi kyllästyä.. :D Kaikessa on puolensa, siksi ehkä itse haluaisinkin jokaisesta huoneesta vähän erityylisen!

   Poista
 8. Siis mulla on just samoja sisustusunelmia! Oon jo pitkään mietiskelly, että mikä ois se mun sisustustyylin kuvaavin adjektiivi, mutta koskaan en oo saannu supistettua sitä yhteen sanaan... Nuo sun kuvaamaat Bohemian, Industrial, Rustic, Vintage ja Tropical sanat vastaa kyllä just eikä melkeen mun selailemia sisustuskuvia! :D Itse löydän WeHeartIt:stä aina just noilla hakusanoilla kaikkia ihania sisustusideoita, suosittelen katsastamaan!
  Ja iso peukku huonekasveille ja erilaisille jukkapalmuille (?), itse vaan joutuisin opettelemaan kasvien kastelua tai oikeastaan säännöllistämään sitä, jos hankkisin itselle huonekasveja. Oon tosi taitava tappamaan kasveja ihan vahingossa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin nyt joitain kuukausia sitten vasta kiteytin pääpiirteittäin kaiken noihin sanoihin! :D Pitää kyllä tsekata, siellä ei tuu meinaa käytyä juuri ollenkaan! Mulla meinaa kans olla vähän ongelmia näiden kasvien kanssa, mutta ehkä vielä jonain päivänä ne kukoistaa aiheuttamatta jatkuvaa päänvaivaa :DD

   Poista
 9. Tiivistit näihin kuviin minunki sisustusunelmat! Vanhassa asunnossa tätä oli vaikea totetuttaa ko ei menny yksiin ihan pissinkeltasten seinien kanssa, mutta täällä uudessa kodissa oon toteuttanu itteäni ja täältä löytyy samoja elementtejä/värejä ku nuista kuvista :) Täydelliset verhot ja matto on vielä hakusessa, mutta niitä etsitään tositarkoituksela niin ei passaa hutiloida :D Mulle tälläinen bohemian, rustic jne. on tuntunu aina jotenki omimmilta ku mulle on luonto tosi tärkeä ja muutenki luonnonlapsi ku oon :)

  ps. kirjoitin eilen kilometri kommentin va se vissiin katosi bittiavaruuteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt oot kuitenkin päässy paremmin laittaan paikkoja! :) Verhot ja matto kyllä tekee ihan tosi paljon, tässä nykyisessä asunnossa itseasiassa keittiön verhot on selkein juttu, joka ei enää ihan miellytä.. :x Ja joo ehdottomasti sellaista pehmeän luonnollista, itse en oo koskaan tykänny sellasesta teräksisen modernista lookista jos nyt tuosta selityksestä ymmärtää :D Ja mitä ihmettä! Ei oo kyllä näkyn kilometrikommenttia :( Höh!!!

   Poista
 10. Ihania juttuja oot koonnut, miellytää kovasti myös mun silmääni ! :) Näistä ehkä voisin ottaa hieman inspiraatiota omaankin sisustukseen, muutto edessä pian. :D

  VastaaPoista
 11. Siis niin ihanan näköisiä kuvia, vähän ton tyylisistä jutuista itsekin haaveilen! Tosin oon niin siivousfriikki että ainakaan osa jutuista ei toimisi, mutta ihana erityisesti toi kasvien määrä ja tiilet / tiilten malliset laatat! Niistä pidän!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo osa noista ois kyllä tosi haastavia! :D Hahah..

   Poista
 12. Haha, musta tuntuu et meijän unelmakämppä näyttäs just eikä melkein samalta :'D

  VastaaPoista
 13. Eei saa esitellä tällasia. :D Haluun oman kämpän, jota pääsee laittamaan muutenkin kuin verhoja vaihtamalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden katselu on kyllä ihan puhdasta itsensä kiusaamista! :D Vielä joku päivä se oma asunto...

   Poista
 14. Voiapua, aivan mielettömän hienoja sisustusideoita !! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa tällasia juttuja näkyy myös siellä omassa asunnossa :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat