keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

KANGAROOS & KOALAS

lonepine-8 lonepine-14 lonepine-2 lonepine-11 lonepine-1 lonepine-4 lonepine-9 lonep lonepine-3 lonepine-7 lonepine-6
Tässä nyt olisi muutamat tunnetut suloiset eläimet Ausseista! Käytiin ennen Brisbanesta lähtöä Lone Pine Koala Sanctuaryssa, sillä haluttiin nähdä kenguruita ja vähän myös koaloita.. Oltiin kuultu monesti tuosta paikasta ja saatu kehoituksia vierailla siellä ja oltiin vähän yllättyneitä, että paikka oli niin eläintarha. Olin oikeastaan nähnyt kuvia vain tuolta kengurualueelta ja eläintarhafiilis vähän laski mielialaa tuolla.. Onhan eläintarhat sun muut tosi ristiriitaisia kun haluaisi nähdä upeita eläimiä, mutta ei todellakaan missään pienissä häkeissä saati huonoissa oloissa ja toivon joskus pääseväni esim jollekin safarille katsomaan eläimiä niiden luonnollisissa elinoloissa! Varsinkin dingojen näkeminen häkissä harmitti ja sanoin snäpissäkin jo, että olisin paljon mielummin nähnyt niitä luonnossa Fraser Islandilla..

Toivottavasti näillä oli kuitenkin tuolla hyvät oltavat ja pieniä kavereita ainakin hypähteli innoissaan hakemaan ruokaa ja yhtä autuaan näköistä kaveria sain rapsutella leuan alta hyvän aikaa :') Valtavan kauniita eläimiä nuo kengurut, tuo yksikin vauva joka nukkuu tyytyväisenä <3__<3

Ps. nyt oon just hyppäämässä koneeseen! Eihän siitä oo edes kahta päivää kun tulin viime reissulta :'D Kuullaan ensi kertaa tuolta vähän etelämmästä Euroopasta!


18 kommenttia:

 1. Itse olen päättänyt jo reilu vuosi sitten, että en enää aio vierailla missään eläintarhoissa, delfinaarioissa tms you name it. Pitää matkustellessakin ottaa aina vaan selvää luonnonpuistoista ja mennä sinne katteleen eläimiä vapaana niinku niiden kuuluukin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kauan siitä on kun itsekin on tullut tehtyä tuollainen suuntaviivaus vaikken mitään varsinaista päätöstä olekaan tehnyt.. Siksikin tämä oli vähän sellainen ikävä yllätys enkä tiiä miksei oltu tajuttu tämän olevan näin eläintarhamainen paikka..

   Poista
 2. Niin sulosia! Mutta itteä kans harmittaa kyllä eläintarhoissa käynnit, Tallinnassa oli esim jääkarhu niiin pienessä ja ankeessa tilassa että mahtu vaan pyörimään betonilla mini ympyrää :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiii, ne on ihan kamalia :( Onneksi näillä kenguruilla ainakin oli ihan hyvin lääniä vaikkei varmasti mitään verrattuna siihen, millaisia matkoja kulkevat luonnossa ja missä asustelevat yms..

   Poista
 3. Tuo kyseinen paikka toimii myös sairaalana eläimille. Sinne tuodaan luonnossa loukkaantuneita kenguruja, koaloita ja tasmanian tuholaisia ainakin. Käsittääkseni muitakin. Että onhan tuo omasta mielestä ainaki ihan perus eläintarhoja parempi vaikka varmasti parannettavaa olis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tuollainen käsitys mulla olikin, mutten muistanut miksi tämä paikka oli jotenkin "normaalia parempi".. Pitääpäs lueskella vähän lisää jos löytäisi jotain tietoa jostain!

   Poista
 4. Voi ettää <3_<3 mulla tuli näistä kuvista mieleen, ku lähettelin pienenä mun kummitätille (joka assuu ausseissa) aina sähköpostia ja kyselin, että onko se nähny kenguruita tai koaloita :DD
  Vähän itelläkin nykyään tekee pahaa eläintarhat, vaikka toisaalta silleen tykkään käydä niissä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, suloinen sinä! Näin pari kengurua tuolla luonnossa vähän matkan päässä autotiestä pellolla puiden katveessa syömässä kun ajeltiin etelään päin.. Sehän siinä just on miksi tuollaiset paikat saa pyöriä kun ihmiset tykkäävät eläimistä ja haluavat nähdä niitä - aika itsekästä vaikka itse sanonkin :(

   Poista
 5. Ihania kuvia! Mulla oli hei ihan sama! Kävin just Melbournen lähellä Moonlit Sanctuaryssa ja tuli huono omatunto. Pitäshän noiden olla eläinystävällisempiä kuin eläintarhat ja linnut ja kengurut meni aika vapaasti, mut sit ne koalat, dingot sun muut mitkä oli aitauksissa :/ miten mä luulinki aluks, että se on vaan sellanen iso puisto, jossa pitää ite kulkea ja toivoa näkevänsä elukoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis me luultiin käytännössä samaa ja siksi onkin vähän tyhmä ja nolo fiilis... Varmaan kaikkien kuvissa aina vaan näkynyt laajalta puistoalueelta kengurun kuvia..?

   Poista
 6. Moi Anni! (: Me tehtiin töitä mustikkafarmilla ja asuttiin neljä kuukautta Bonalbossa, pari tuntia sisämaahan Byronilta. Sielä näki vähintään 10-20 villiä kengurua päivässä haha! Osa oli niin jäätävän kokosia, että ne oli enemmänkin pelottavia kuin söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Fiia! Eikö ne villit kengurut voi myös olla suht agressiivisia joissain tilanteissa ja vaaraksi esim autoillessa? Mutta aika mahtavasti ootte päässeet näkemään villejä yksilöitä!!

   Poista
 7. Mä ihailin näitä kuvia eilen ihan tajuttoman pitkään:D Mäkin haluan tuonne ♥ Kaunis olet nainen.;)

  VastaaPoista
 8. Siis vau mitä kuvia! Ihan mielettömiä!<3 Ihania eläimiä :)<33 Ja voi Anni ku sie oot kutistunut:) Tai ainakin näytät kuvissa niin hoikkaselta ja pikkuiselta (vaikka oot ennenkin näyttänyt, mutta nyt näytät entistä hoikemmalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ja voiii, hassua kuulla! Kyllä oon hoikempi kuin vaikka silloin kun ollaan nähty viimeksi, mutta en nyt silti mitenkään hirveän pikkuiseksi koe itseäni 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat