torstai 21. huhtikuuta 2016

RENNOT NUTTURAKIHARAT

weq
Nutturakiharat on pelastus niille päiville kun ei oo aikaa käyttää kuumia rautoja tai ei halua rasittaa hiuksiaan niillä. Vaikka rakastan kunnolla tehtyjä kiharoita, niin ne kerrat on aika harvassa kun jaksan lähteä siihen projektiin näinkin pitkien hiusten kanssa.. Nutturakiharat on ollu mun luottojuttu jo ties kuinka pitkään sekä nopeuden ja helppouden lisäksi yks parhaista jutuista on se, että kiharoista tulee aina vähän erilaiset! Koskaan ei tiedä ihan tismalleen mikä lopputulos on, mutta aina se on kuitenkin hyvä.
weaq
Vedän kaikki hiukset mukaan nutturoille - joskus yhdelle isolle päälaelle, joskus muutamalle kuten näissä kuvissa ja joskus vielä useammalle pienelle sykerölle. Tällä kertaa hiukset olivat kuivat, joten kiharoista ei tule niin villit kuin kosteilla hiuksilla ja varsinkin kosteisiin hiuksiin tehdyt nutturakiharat on se mitä rakastan. Ehkä näytän senkin joskus!
IDwqw
Nutturoiden pitää antaa olla hyvän aikaa ja itse yleensä nukun yön yli ennen kuin avaan ne. Kosteisiin hiuksiin tehdyissä nutturoissa menee luonnollisesti kauemmin ja silloin on tosi tärkeää, että hiukset on oikeasti aivan täysin kuivat ennen kuin ne avaa!

Itse tykkään luonnollisen rennon näköisestä kiharapehkosta ja yleensä pidän myös raudalla tehtyjä kiharoita hetken nutturalla, jotta niistä tulee vähän sekalaisemmat. Vertailun vuoksi ennen & jälkeen -kuva.
htr cats
Tässä vielä muutamat viimeisimmät kuvat, joissa on juurikin nutturakiharat. Reissussa vieläpä tuulen ja meriveden jäljiltä astetta normaaliakin sotkuisemmat >:D Monesti haaveilen lyhyemmistä hiuksista ihan vain siitä syystä, että niihin sais niin paljon helpommin tosi makeet sotkukiharat!14 kommenttia:

 1. Ompa helpon näköinen kikka! Täytyykin pistää testiin t. " haluan nopeampia ja helpompi aamuja " :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin helppoa ja ei mene kuin minuutti! Ja jos ei muuta niin tuollaiset kiharaiset hiukset on aamulla moninkerroin suoria hiuksia helpompi vetästä vaan normaalille nutturalle :) Tai sykerö päälaelle tai ponnari tai mitä vaan! :D

   Poista
 2. Vauu!! Näyttää hyvältä:) ihan pakko testata tätä! Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että sullekin kiharat tarttuu melko helposti? :) Ois kiva nähdä lopputulos!<3

   Poista
 3. Wautsi sulle kyllä passaa nutturakiharat!! Varsinkin ne Australian rantakuvien hiukset on ihanat! :)) onko sulla kokemusta/tietoa, että miten tuo toimis vähä lyhyemmissä hiuksissa? Mietin vaa, et tuleekohan siitä ensimmäisestä "kiharasta" sellanen kauhea hyppyri, mikä tulee jos pitää vaa märkiä hiuksia ponnarilla ja avaa ne vasta kuivana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)<3 Ei kyllä oo tietoa ja kun kaikissa hiuksissa toimii muutenkin ihan erilailla! Suoristus/kiharrinrautaa voi kyllä käyttää apuna jos joku kurvi näyttää hassulta ;) Joskus myös föönaan ihan nopeaa nuo ns etuhiukset niin silloinkaan siihen ei pitäisi tulla mitään ihan hulluna hyppyriä!

   Poista
 4. En ole koskaan kuullut tällaisesta tavasta, mutta kokeilen kyllä tätä vielä lähipäivinä. Lopputulos on todella upea!

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laita ihmeessä testaukseen, lopputuloskin ois huippua nähä jos päätät jossain julkaista jotain niin linkkiä tänne! :)

   Poista
 5. Upealla naisella upeat hiukset <3_<3
  oon monesti kokkeillu noita nutturakiharoita aina vähä erilaisilla nutturoilla ja tajusin nyt, että oon aina liian malttamaton ja avaan hiukset kosteina (eli kiharat lähtee puolessa tunnissa pois:D). Pittää yrittää olla seuraavalla kerralla kärsivällinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3__<3 JOO siis se on niin tyypillistä kun ei vaan malta ootella :D Mullakin menee helposti pari päivää ennenku ne on oikeasti ihan täysin kuivat! Nutturoita voi kuitenkin föönillä myös kuivatella, mutta sittenkin pitää oottaa ainakin tunti, että ne on ihan täysin kuivat ja jäähtyneet yms :D

   Poista
 6. Oih hyvältä näyttää ! Pistetään testailuun myös täällä, en ikinä jaksa mitään kiharrinta alkaa käyttämään (laiskuuden huippu taas täällä moikka). xD Sulle kyl sopii todella hyvin kiharat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi, mutta mulla on jostain sellanen mielikuva, että sun hiuksiin jää kans aika hyvin kaikki kiharat yms?? :D Ehkä ne näyttää vaan sellasilta! Kokeileppa ja haluan nähä lopputuloksen niin ei muuta ku snäppiä vaikak tulemaan sitten ;)

   Poista
 7. Vau mikä tukka! Oikein hyvältä näyttää :) Vois joskus itekki kokeilla tuota vinkkiä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, kokeile ehdottomasti! Sulle varmaan passais tosi hyvin jos sun paksuun tukkaan vaan tarttuu! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat