sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

VIIMEPÄIVINÄ OON..


..tehnyt 12h työkeikan, joka olisi ollut vielä pari tuntia pidempi ellen olisi niin nopea työntekijä >:D

..nähnyt Antti Tuiskun Hartwalilla ja oon aivan myyty! Ihan oikeasti harmittaa kun en pääse tänään näkemään showta uudestaan, sillä show se oli todellakin.

..syönyt terveellistä, oikeaa ruokaa! Myös herkkuja, mutta ne eivät ole vieneet tilaa oikealta ruualta.

..miettinyt milloin pakkaan kamat kasaan ja tyhjennän tämän asunnon.
hh-1 hh-4
..himoinnut munkkeja ihan laittoman paljon.

..selaillut asuntoja Tampereelta.

..ihastellut aurinkoisia kevätsäitä, joskin todistanut myös muutaman raekuuron ja niin tiukan pyrytyksen matkalla Helsinkiin, että maa oli valkoinen, tiellä niin paljon loskaa, että 120km/h alueella ajeltiin 70km/h ja kaistaa vaihtaessa piti lyyä kytkin pohjaan, koska muuten ois varmaan lähteny auto tieltä kuten yllättävän monen autot olivatkin penkassa.

..miettinyt yöllä töistä kotiin tullessa kuinka helppoa on kun ei tarvitse käyttää koiraa ulkona, sillä Rocky oli hoidossa pitkän työpäivän vuoksi. Samalla ollut surkeana siitä kun kukaan ei tule iloisena pusuttelemaan ulko-ovelle eikä ole lämmintä karvakasaa nukahtamassa kylkeä vasten ja tullut siihen tulokseen, että se on pieni vaiva kaikesta siitä rakkaudesta ja onnesta, mitä koiralta saa.

..käynyt Rockyn kanssa kahdesti ihan jopa juoksulenkillä - yleensähän Rocky on tilanteen salliessa irti ja viuhtoo itsekseen kuin viimeisetkin järjen hiveneet menettäneenä.
hh-2 hh-6 hh-3
..naureskellut omalle rentoudelleni kun viikon päästä pitäisi olla kämppä tyhjänä ja muuttamassa uuteen asuntoon, mutta vielä ei ole tietoa asunnon tyhjäämisestä, siitä minne tavarat menevät saati siitä, minne me Rockyn kanssa mennään sitten Tampereella.

..huomannut miten järkyttävän huono tämänhetkinen rahatilanne onkaan ja miettinyt miksi molempien palkkojen pitää tulla vasta ensi kuun puolivälissä.

..miettinyt myös sitä miten älyttömän huonosti lue ei ollenkaan oon markkinoinut omia valokuvauspalveluita, puskaradion avustuksella mennään siis tämäkin kesä ainakin hääkuvausten osalta.

..miettinyt sitä kuinka rento oon tämän kaiken keskellä ja tullut siihen tulokseen, että ehkä kuitenkin tiedostan kaiken olevan loppupeleissä todella hyvin, joten mitä sitä turhaa murehtimaan tai stressaamaan.

..miettinyt miten ihanaa on olla Suomessa, ehtiä nähdä kavereita, maata verkkareissa kotona tekemässä ruokaa tai katsomassa Netflixiä.
hh-5
..kuunnellut paria kappaletta käytännössä aamusta iltaan.

..miettinyt kuinka jotkut asiat voivat olla samalla niin ihania ja oikeita, mutta silti kamalia ja vääriä - miten sellainen on edes mahdollista?

..meinannut (juu, "meinannut") kokea epätoivoisen "en halua olla yksin" nukkumaanmenohetken kun kaveri lähti myöhään ja jäin ihan yksin, mutta aamulla tilanne enää vain huvitti eikä samanlaista oo ollut muuten kuin tuon kerran.

..ollut valtavan kiitollinen ja onnellinen Rockysta, joka tuntuu olevan päivä päivältä iloisempi, hellyydenkipeämpi, leikkisämpi ja tottelevaisempi. Vaikka hetkittäisiä retkahduksiakin tapahtuu, niin ne on jotenkin pienempiä ja mitättömämpiä kuin ennen.

..taas miettinyt, että karkit ei kyllä enää oo se oma juttu. Leivonnaiset, sipsit ja jäätelöt... Mmmh.

..pohdiskellut hyviä kirjoja ja sitä, että pitäisi osallistua offline-haasteeseen ja sammuttaa puhelin ja kone illalla 22.00 ja avata vasta aamulla seuraavan kerran.16 kommenttia:

 1. Offlineaika on hyvä :D Kannattaa kokeilla! Itse oon ainakin tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voiskohan sitä kokeilla 23.00 alkaen :DD Varmasti kyllä tekee niin hyvää ja melko moni kaipais kyllä sellasta...

   Poista
 2. Oi että Rocky on kyllä söpö! Koirasta on kyllä varmasti todella paljon iloa, itekin huomaan miten paljon kivempi olisi jos olisi koira etenkin niinä hetkinä kun tuo mieheke on viikot laittamassa autoa toisella paikkakunnalla... Tsemppiä muuttoon! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hää on<3 Ja siis on kyllä tosi paljon! Ja se miten kylmä ja yksinäinen olo tulee kun joutuu olemaan ilman Rockya, se on kyllä joku yksinäisyyden uusi ulottuvuus :'D Kiitos Hanna! :)

   Poista
 3. Etsitkö opiskelijana kämppää siis? Toasin sivuilla on ainakin heti vapaita asuntoja jotka kannattaa kurkata!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Oonkin katsellut jotain opiskelija-asuntoja, mutta en noita Toasin! Etsin asuntoa vaan toukokuulle niin se tuntuu vähän mutkistavan tätä hommaa :) Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Käy tsekkaan facessa Vuokra-asunnot Tampere, siellä löytyy paljon kämppiä alivuokralle lyhyekskin aikaa :-)

   Poista
 4. Kivoja pohdintoja muru<3 Toi offline-aika ois kyllä tosi hyvä itekkin ottaa käyttöön!:D

  VastaaPoista
 5. Oih Tampereelleko muutat ! Itseäni kiehtonut kyseinen kaupunki erittäin kauan, maybe someday... ;) Hahah just saatiin tieto Espoon kämpästä ja heti meikäläinen lähdössä muualle mukamas. xDDD Tsemppiä muuttoon !! Tuota offline-aikaa oon itekkin pohdiskellut, vois kyllä kokeilla. :) Mansikoita nams tahtoo ♥

  VastaaPoista
 6. Oon vähän pudonnut kärryiltä tän muutto-asian kanssa, avaatkohan sitä joskus enempää tai ootko siitä jo kertonut? :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan ilmeikäs koira tuo sun Rocky :'D Voin vaan kuvitella millanen persoona se on!

  VastaaPoista
 8. Mites rockyllä menee muuten:) snäpissä meni jotenkin ohi mikä sillä oli, kun meni lääkäreihin hirveesti rahaa ? :O sit kun sillä oli se joku haavauma.

  VastaaPoista
 9. Heii mitä muutat Tampereelle!? :) Voiku ois siistiä sopia koirapuistotärskyt sinne johonkin, Titta rakastuis Rockyyn ihan takuulla! <3

  VastaaPoista
 10. Kannattaa myös laittaa hakemusta /soittaa opintannerille, ne vuokraa opiskelijoille asuntoja ja laittaa hakijat järjestykseen asunnon tarpeen mukaan :) koirat on sallittuja ja (muistaakseni) vuokrasuhde toistaiseksi voimassa oleva. Itse eron jälkeen muutin parin viikon varoitusajalla opintannerin kämppään ja oon ollu hirmu tyytyväinen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat