torstai 26. toukokuuta 2016

KAIKILLE, JOITA OLEN KOSKAAN RAKASTANUT

sl-3

"I stared up at the sun,
Thought of all of the people, places and things I've loved."

Mietin monesti kaikkea mitä oon joskus rakastanut, mikä on joskus ollut tärkeää tai merkinnyt jotain mun elämässä. Hyvät ja huonot asiat, kaikki ne on mulle todella tärkeitä. Niiden ansiosta oon tässä missä nyt olen, tällaisena kuin olen. Kaikki voisi olla aivan toisin jos yksikin niistä ihmisistä, paikoista tai asioista olisikin puuttunut mun elämästä.

Muistan kun makasimme kesäyönä nurmikolla ja katselimme taivasta. Löysit hiuksistani heinää vielä seuraavanakin päivänä.

Muistan kun halusin uskoa ihaniin sanoihisi ja kerta toisensa jälkeen tulin monen tunnin päähän luoksesi nähdäkseni niiden olevan vain pelkkiä sanoja. Kirjoitin siitä, tiesin sen, tunsin sen, mutta annoin niiden sanojen riittää aina uudestaan.

Kuinka aika oli pysähtynyt kun taas näin sinua, kuin hetkeäkään ei olisi kulunut viime kerrasta. Nauroimme tunnit juosten ja kutsuit minua niin miten teit aina ennen.

Kun olimme niin lähellä, mutta silti niin kaukana - kirjoitimme ikävästä ja laulujen sanoista. Erillään, mutta silti sama ajatus ja sama laulu. Melkein näimme toisemme kokoajan, mutta silti olimme kuin emme olisi koskaan tavanneetkaan.
sl-1
Koko matkan etsit sitä minulle sopivaa niittyä ja kyselit "käykö tämä? entä tuo? olisiko tuo ollut hyvä?" enkä sanonut mitään vaan katsoin sinua hymyillen.

Sinun piti olla varma ja turvallinen. Sen minä näin ja sen sinä lupasit, kunnes kerran näin jotain sen kaiken takaa, eikä näkyvää saanut enää näkymättömäksi.

Tarkoitimme vain muutamia hassuja sanoja ja rentoja lauseita. Kaiken piti olla hauskaa ja elämän viedä mennessään, mutta sinä yllätit ja otit minut mukaasi. Hymyillen koskit ja sait minut toivomaan, ettet koskaan päästäisi irti.

sl-4

30 kommenttia:

 1. Ooh toi biisi on kyllä vaan niin ihana <3 ja ihana postaus muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Apua en kestä, niin ihanasti kirjoitettu! :) Voi hyvin tuntea ne fiiliksit mitkä sulla on ollut noissa hetkissä.
  Tää oli ehkä paras postaus sulta koskaan. :)

  VastaaPoista
 3. Pakko kerrankin kommentoida kun on niin ihana teksti <3

  Oon palannut tähän useasti jo pelkästään tämän päivän aikana. En vaan voi uskoa, että olet koonnut niin kauniiksi sanoiksi sen, mitä olen pitkään tuntenut :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän hienoa kuulla, iso kiitos ja hali sinne!

   Poista
 4. Sinä olet ihana ♥

  VastaaPoista
 5. Mielettömän ihana postaus ja niin kauniita kuvia kauniista naisesta ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana teksti ja ihania kuvia! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sielläkin oli hyvä viikonloppu :)

   Poista
 7. hei miten nuista kuvista saat tuollasii että on tausta noin ihanan sumea aj sitten kohde tarkka?

  VastaaPoista
 8. Joko isolla aukolla (eli pienellä f-luvulla esim 1.4 tai 1.8) tai käyttämällä zoomia jos sitä on tarpeeksi :)

  VastaaPoista
 9. Tää voi kuulostaa hyvin kummalliselta kysymykseltä, erityisesti tähän postaukseen kommentoituna, mutta pakko silti kysyä. Ootko ikinä käyny ennestään sulle tuntemattoman lukijan kanssa ulkona? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Oon käyny ihan normisti kahvitteleen tai poriseen muuten vaan tai kuvailemassa tai koiratreffeillä ja ja ja mitähän kaikkea.. Eli oon kyllä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat