maanantai 23. toukokuuta 2016

KESÄN ENSIMMÄINEN PIKNIK

inab-1 inab-3 inab-5
Aurinkoinen Ina tuli yökyläilemään tänne Tampereelle mun luo! Heti alkuun napattiin kunnon eväät ja lähdettiin viereiseen puistoon nauttimaan auringosta. Ensimmäinen kerta tälle kesälle kun hengailin bikineissä tai nautiskelin piknikeväitä ulkona :) Puitteet oli kyllä kunnossa kuulumisten vaihtamiselle ja syvällisille porinoille!
inab-4
inab-6 inab-8 inab-7


17 kommenttia:

 1. Oi kun on kivat kuvat taas! Kaverin luona kyläily on kyllä parasta, mulla yks parhaista kavereista muuttaa nyt kesäkuun alussa Tampereelle ja vähän tulee haikee olo, mutta onneksi tampereelle hurauttaa nopeesti! :)

  Ps. Tänä kesänä käyn vaikka yksin piknikillä jos kukaan ei lähe mun mukaan. Prkl :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jkl-Tre väli on kyllä nopeasti hurautettavissa, varsinkin jos on tottunut liikkumaan Oulusta koko nuoruuden :'DD Yksinkin pitäs käydä useammin, joten ehdottomasti yksin tai seurassa!

   Poista
 2. Vau, upeita kuvia ihanasta Inasta ! ♥

  VastaaPoista
 3. Huhhuh mitkä kuvauspuitteeet <3_<3 !!! Täälläki jo ootellaan malttamattomana kesän ekoja piknikkejä, vielä ei oo päässy kun on ollu niin kummalliset säät täällä oulussa :D vaikka vois kai sitä mennä semmoselle lyhyemmällekin piknikille, oon niin tottunut vaan semmoseen tuntien mittaiseen hengailuun piknikeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi<3 Voishan sitä mennä, mutta onhan se niin eri olla kunnolla ajan kanssa rauhassa :) Toivottavasti sielläkin pääsisitte pian, eikö näitten lämpöjen pitäis jo tulla sinnekin?!

   Poista
 4. Oiiii miten ihania noi puukuvat <3_<3

  VastaaPoista
 5. Saanko kysyä, että paljonko velottaisit 16-24 pituisesta hääkuvauksesta, jossa sun tehtävä olisi valokuvata lähes koko ajan? Olisin halukas kuulemaan jonkin summan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis 8h kuvauksesta? :) Riippuu missä yms matkakorvausten ja muiden kannalta, mutta jos heitän, että 600-700 halvimmillaan jos samalla paikkakunnalla kuvataan ja parit muutkin asiat selviteltäis :)

   Poista
 6. Vaaau mistä ihmeestä Tampereelta löytää noin hienon paikan?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorsapuistosta :) Yleisöä siellä sitten onkin jos kuvaussessioon alkaa.

   Poista
  2. Ainakin google mapsin mukaan kyseinen paikka on Lampipuisto :) Eikä meillä kyllä minkäänlaista yleisöä ollut :D

   Poista
  3. Jaha, no Tampereella on sitten kaksi vedessä roikkuvaa puuta. Nyt kun tarkkemmin kuvia katsoo niin onhan tuo aika pieni lampare ainakin Sorsapuiston lampeen verrattuna. Sorsapuistossa sitä liikettä sitten onkin enemmän kuin Nekalassa :D

   Poista
 7. Mun serkkuflikka Inahan se sielä! (: <3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat