sunnuntai 8. toukokuuta 2016

RASKAUSAJAN KUVAUS

jv-12
Äitienpäivän kunniaksi muutama kuva viimeisimmältä kerralta kun kuvasin raskausajan kuvia. Tuolloin oli vielä kylmää, harmaata ja sateista, joten kuvattiin sisällä, mutta odotan innolla tulevaa kesää jos pääsisin ottamaan vastaavanlaisia kuvia luonnossa :) Toivotan tässä vaiheessa kaikille ihanaa äitienpäivää ja lopussa kerron vähän lisää kuvausjutuista!
jv-1 jv-3jv-9 jv-2 jv-5 jv-7 jv-4 jv-8 jv-6 jv-45 jv-11 jv-38
Nyt kun vietän toukokuun täällä Tampereella ja seuraavat kolme kuukautta Helsingissä, niin kyselkäähän mikäli on tarvetta kuvaajalle tai vinkatkaa jos jollain tutulla on tarvetta :) Toki oon aina liikkumassa minne vain pyydetään, mutta kun olen jo valmiiksi etelässä niin ei tule samallatavoin matkakustannuksia! Käyn kyllä myös Jyväskylässä ja Oulussa kesän mittaan, joten kuvaus onnistuu noissakin paikoissa kohtalaisen pienillä matkakustannuksilla jos ja kun onnistun sumplimaan aikatauluja.

Mua kiinnostais kuvata sellaista fiilistelytyyppistä kuvasarjaa, arkisia ja oikeita ihania hetkiä. Oli kuvat sitten luonnosta tai kotoa, niin rentoa olemista eikä perus pönötysposeerauksia :) Voisin kuvata ekat setit ihan käytännössä matkakustannusten hinnalla eli käytännössä lähes ilmaiseksi, joten jos joku siellä haluaa itsestään tai perheestään tai mistä vaan rentoja fiilistelykuvia, niin laittakaa meiliä annie.korhonen@mail.suomi.net. Nyt olis meinaa hyvin aikaa tuollaisille kuvaushetkille!

Ps. jälkeenpäin lukiessa oli hauska huomata miten tuo loppu vaihtui "kirjakielisemmäksi" ku mun normaali kirjoitustyyli kun aloin puhumaan näistä kuvausasioista :'D


15 kommenttia:

 1. Wau, upeita! Oliko sulla tuolla sisätiloissa jotain erillisiä lamppuja ja valoja auttamassa valaisun kanssa vai onko ikkunasta tullut luonnovalo riittänyt näin upeaan jälkeen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei ollut mitään, ihan luonnonvalolla mentiin ja kun oli aivan harmaan sateinen päivä niin se oli melko vaikeaa, mutta näköjään selvittiin :D!

   Poista
 2. On kyllä upeita kuvia! Harmi ettei nyt ole tarvetta, sun kuvat on niin upeita että mielellään otattaisin itestäni kuvia :D Uus rennohko 'profiilikuva' mm. yhteistyöjuttuihin ois hakusessa mutta pitäs keksiä väli missä sellanen ottaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Harvoin hyvistä kuvista nyt ainakaan haittaa on ;)

   Poista
 3. Vitsit miten kauniita kuvia taas!:)

  VastaaPoista
 4. Valoisia, seesteisiä kuvia. Ihmettelen tosin sitä, että odottaja on alusvaatteisillaan, kun taas puoliso täysin pukeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tilanteita ja vaatetuksia oli useita erilaisia eikä itseäni häiritse tuo ollenkaan :) Sanoisin, että se kiinnittäisi omaan silmään liikaa huomiota jos mies ois alusvaatteisillaan tai vaikkapa edes ilman paitaa..

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia, vau! :)

  VastaaPoista
 6. Oii miten upeita kuvia ! Joulukuussa mun ylppäreihin kuvaan :D

  VastaaPoista
 7. Laitoin sulle sähköpostia, toivottavasti tuli perille asti kun mun sököposti takkuaa :D Upea kuvasarja vaikken tyypillisesti raskauskuvista välitäkkään, näistä huokuu ulos aito onni ja ilo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tuli joo ja vastasin nyt! :) Kiitos hirmuisesti Sofia! :')

   Poista
 8. Moi! Joko sulla on tullu kuvattavia enemmän ku tarpeeksi? Rennot kotikunta kuulostaa ihanilta, ja satun lamaan raskaanakin, joten ois toisaalta huippua saada arkihetkiä nyt ikuistettua. Oot ollu meidän hääpotretit kuvaamassa ja satutaan asumaan Tampereella nykyään, joten vois olla ihan hauskaa :D valitettavasti opiskelijabudjetilla ei oikein "turhia" kuvauksia viitsi ottaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat