torstai 5. toukokuuta 2016

UUSI VAIHE ELÄMÄSSÄ

ert-1 ert-6
Nyt se on oikeasti tässä ja nyt - nimittäin uusi ja melkolailla ennaltamäärittelemätön vaihe mun elämässä! Tuo karvainen kaveri onneksi on ja pysyy. Nyt on aika tarkalleen vuorokausi takana Tampereella ja oon jotenkin valtavan onnellinen. Tavallaan on tosi hämmentynyt fiilis, että ihan oikeasti nyt oon tässä ja tällaisessa tilanteessa. About puoli vuotta sitten sanoin ensimmäisiä kertoja ääneen ajatuksia näistä muutoksista ja alustavista suunnitelmista. Silloin tuntui, ettei tää päivä koita ikinä ja olihan siinä kaikkea selviteltävää.

Mutta nyt.. Jyväskylän asunnon avaimet jäi uusille asukkaille, tavarat pakattiin varastoon oottelemaan syksyä (kiitos avusta ystävät!!), neljän kuukauden kesäkamat on nyt tuossa lattialla odottelemassa lajittelua ja mulla on nyt aivan täydellinen yksiö tämän kuukauden. Saa nähdä mitä ens kuun vaihteessa tapahtuu, mutta nyt on ainakin hyvä asunto ja katsotaan joustavasti fiiliksiä kuukauden päästä milloin tarkalleen pakkaan kamppeeni kasaan ja näillä näkymin/luultavasti/mahdollisesti/todennäköisesti siirryn vielä etelämmäs loppukesäksi.

Vasta tätä kirjoittaessa tajusin jotain! Värjäsin hiukset aikalailla hetken mielijohteesta just ennen vappua ja vaikken silloin asiaa osannut yhtään ajatellakaan, niin ehkä nämä taas vähän punaisemmat hiukset kuvastaa nyt myös tätä uutta elämänvaihetta ja tavallaan uutta mua itseänikin :) Nyt ne on kuitenkin vapun plus migreenin plus useamman päivän muuttorumban ansiota aika rähjäiset näissä kuvissa niin saatte edustavampaa matskua myöhemmin haha..
ert-4 ert-2 ert-3 ert-19 ert-5 ert-9
Mulla ei oo ollut enää pitkään aikaan sellaista tunnetta, että oisin kaivannut pois Jyväskylästä ja edellisestä asunnostakin tykkäsin valtavasti. Tämän koko kuvion ehti ymmärtää täysin vasta kun viimeisetkin laatikot oli viety ja enää Rocky odotteli autoon lähtöä. Silloin tuli hetkeksi pysähtynyt olo, ei niinkään surullinen vaan pysähtynyt. Sellainen "täällä me asuttiin yhdessä viimeiset kaksi vuotta, täällä oli hyvä olla, täällä oli onni ja rakkaus, tämä oli koti". Niin paljon hyvää, mutta silti en oo hetkeäkään miettinyt viimeisten kuukausien aikana, etteikö tämä kaikki olisi ollut hyvä ja oikea suunta elämälle. Se oli sellainen kaunis muisto yhdelle taaksejäävälle ajanjaksolle, mutta samalla hihkuin innosta valmiina juoksemaan autoon ja suuntaamaan Tampereelle!

Tutkiskelin omia fiiliksiäni eilen illalla nukkumaan mennessäni, onko pelottavaa olla täällä yksin, mietityttääkö tuleva, onko yksinäinen olo tai ikävöinköhän kavereita ja kaikkea tuttua sekä turvallista, mitä Jyväskylässä oli. Tällainen itsetutkiskelu ja asioiden puolueeton käsittely on vaan mun tapa varmistaa, että tiedän missä oikeasti mennään ihan omissa ajatuksissa kuin tunteissakin :D Ei siinä ollut kuitenkaan mitään epäröintiä - olin silloin, oon edelleen ja tuun varmasti olemaan koko kuukauden täällä ihan valtavan onnellinen ja helpottunut ja tiedän, että tää on tällä hetkellä just sitä mitä mun elämään tarvin ja miltä mun elämän kuuluukin näyttää.

Monet ajattelee elämää ja asioita niin, että aina joutuu luopumaan jostain. Joskus joutuukin, se on totta. Kuten oon ennenkin sanonut niin asiat kyllä tapahtuu jos niin on tarkoitettu ja harvat asiat ovat oikeasti lopullisia. Toki on myös onni olla sellaisessa asemassa, jossa pääsee enemmän tai vähemmän itse vaikuttamaan asioihin ja mihin suuntaan ne elävät.

Toivottavasti ootte nauttineet näistä kesäisistä päivistä, toivottavasti tekin ootte onnellisia ja näette kaikki pienetkin mahdollisuudet, joita elämä on täynnä <3__<3


12 kommenttia:

 1. Oon niin onnellinen sun puolestas, pidä erittäin upea kuukausi Tampereella ja tervetuloa sitten tänne etelämmäksi sen jälkeen ♥ Meikäläisenkin elämässä alkaa palaset taas loksahdella paikoilleen, lupaavalta näyttää ! Ihanat nuo sun hiukset, ja ihanat nuo keltaiset pirtsakat tuolit ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi ihana!<3 Hyvä kuulla, että sielläkin alkaa tulla selvyys asiohin :) Kyllä ne ajallaan ratkeaa sitten viimeistään!

   Poista
 2. Voi Anni miten hyvältä tuo pitsa näyttää! En ala! :D Nyt iski nälkä... :P Ja siis tuo pöytä sekä pinnatuolit- ihanat! Iik!<3 Rakastan niin pinnatuolia :) Tsemppiä sulle uusiin kuvioihin sekä iloa ja aurinkoa tulevaan kesään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Nää pinnatuolit on kyllä rakkautta, ehkä nappaan mukaani kun lähden ;) Kiitos samoin sinne Anna!<3

   Poista
 3. herran jumala Anni sää olet kuuma tossa toisiksi viimeisessä!!! Tuo punainen sopii sulle kyllä niiiiin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Oivoi, tätä postausta olin oottanu!! Mukava kuulla, että sulla menee hyvin, tästä tuli hyvä mieli. :) Uus tukka on kans aivan todella upea, peukku ylös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! :)<3 Nyt menee kyllä jotenkin niin tasapainoisen hyvin kaikki ja on mennyt jo hetken, etten muista milloin viimeksi :) Kiitos, toivottavasti näyttää myös jatkossakin ;D

   Poista
 5. Itse tykkään ajatella, että kun joistain asioista jatkaa eteenpäin, niin on onnellinen siitä, että ne ihmiset / asiat osuivat mun elämään :) Aina kannattaa ajatella positiivisesti, jos vain mahdollista.

  Kiva kuulla, että sinulla menee hyvin ja toivottavasti jatkuu samaa rataa :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Ja en itse ainakaan koe, että mun elämästä tavallaan ois lähtenyt nyt yhtään ketään vaikka jotkut "statukset" ihmissuhteille ovatkin muuttuneet, niin ei ne ihmiset ole silti lähteneet mun elämästä :) Kivaa viikonloppua sinnekin Birgitta!

   Poista
 6. Onnea uuteen vaiheeseen. Kuulin kerran sanonnan että jokainen suljettu ovi johtaa uusiin tai jotain tuollaista, vaikea suomentaa

  VastaaPoista
 7. Onnea ja tsemppiä kesään! Aivan ihanat noi hiukset ja Tampere on vielä niin kiva kaupunkikin. :) xx

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat