sunnuntai 15. toukokuuta 2016

VOIKO HYVIÄ KUVIA OLLA LIIKAA?

kata-1 kata-5 kata-4 kata-3 kata-2 kata-7
Ei, hyviä kuvia ei voi olla liikaa! Kuvia voi olla liikaa, mutta hyviä ei ole koskaan liikaa. Itse rakastan kuvia ja varsinkin sellaisia elämänmakuisia fiilistelykuvia, joita ei ole mietitty liikaa ja joita ei ole aseteltu jäykkiin poseerauksiin. Nämä kuvat Katasta otin aika hetken mielijohteesta pikaisesti varmaan kymmenessä minuutissa, kun halusin päästä kuvaamaan kauniin väristen kukkien seassa.

Mun mielestä kuvien arvosta ja merkityksestä kertoo sekin, että hääparit haluavat nähdä hääkuvansa yleensä mahdollisimman nopeasti häiden jälkeen. Voisi kuvitella, että häiden fiilis ja elävät muistot riittäisivät edes hetken, mutta kyllä niitä kuvia halutaan päästä katselemaan ihan heti. Ja oon itse ihan samanlainen, onhan kuvat aina kuvia! Ei ne korvaa oikeita hetkiä, mutta kuvat on niitä, joita konkreettisesti katsellaan sitten myöhemmin ja kuvat ovat niitä, jotka herättävät henkiin muistoja, tunteita ja yksityiskohtaisiakin asioita. Ja kyllähän hääkuviin tallentuu asioita, joita hääpari ei välttämättä huomaa - serkkupoika tanssii tunteella, kaaso nauraa mummon vitsille vedet silmissä, veljen pieni lapsi juoksentelee innoissaan näyttämöllä aikuisten jaloissa. Kyllä kuviin mahtuu aina paljon myös niitä hetkiä ja yksityiskohtia, jota ei ehdi itse tilanteessa huomata eikä sitä omaa onneaan ja hehkuaan välttämättä edes näe peilistä katsoen vaan vasta kuvista, jotka ovat otettu keskeltä oikeaa elämää ja aitoja onnen hetkiä..

Kohta on taas tulossa valmistujaisia ja taas kerran mietin, miksi mua pyydetään tosi harvoin kuvaamaan ylppärikuvia tai muita vastaavia! :D Eikö ketään houkuttelisi ylemmän kaltainen setti vielä panostetummin ajan kanssa useassa erilaisessa miljöössä ja kuvakulmassa..? Parit kuvat oon ottanut, niin keväällä kuin syksylläkin, mutta se on jotenkin hämmentävää, sillä itse voisin kuvitella mua kyseltävän enemmän juuri tämänkaltaisiin kuvauksiin :)

Joten, henkilö- tai valmistujaiskuvia?

Kuvaushan onnistuu käytännössä Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Helsingissä tai missä vaan sillä välillä, joten ei muuta kuin laittamaan meiliä mikäli kiinnostaisi - annie.korhonen@mail.suomi.net

Henkilökuvaus, valmistujaiskuvaus yms ovat 100e. Siihen kuuluu 1 tunnin kuvaus ja vähintään 10 käsiteltyä kuvaa. Molemmat ovat vähintään-arvioita, sillä monesti hyviä kuvia on paljon enemmän ja tykkään laittaa ne kaikki, jotta kuvattavalla on valinnanvaraa. Kuvausaikakin on todella joustava, sillä innostun itsekin kun yleensä löytyy joku erityisen hyvä spotti kuvata..

Toimitan kaikki kuvat täysikokoisina, joten niitä voi itse tilata/tulostaa aivan vapaasti omaan ei-kaupalliseen käyttöön! Monesti valmistujaiskuvauksista saa valita lopullisesti vain yhden ja loput maksavat sitten lisää, mutta itse tykkään luovuttaa kaikki käsitellyt kuvat täysikokoisina, sillä onhan se asiakkaan puolesta mukavampaa :) Se on ehkä siis suurin ero, mitä nyt näitä kuvaussettejä voi verrata!


Kuulisin mielelläni myös mikäli näistä kuvista löytyy joku ehdoton lemppari!


28 kommenttia:

 1. VAU miten kauniita kuvia!!!! ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein haluisin itestänikin tällasia.. mä en vaan osaa yhtään olla kuvissa :DD nuo omat blogin naamakuvat kun on vähän eri kun tällaiset "kunnon" kuvat ja poseeraukset!

   Poista
  2. Siihenkin oppii plus hyvän kuvaajan kanssa rentoutuu nopeasti ja homma alkaa sujumaan :) Mutta mietippä miten upeilta tällaset kuvat näyttäis vielä kun niissä ois sun kuvien meikit ja hiukset?!

   Poista
  3. Niin, totta :) Haha, ehkä mä otan suhun joskus yhteyttä kun tällainen kuvahimo iskee oiken kunnolla! ;)

   Poista
 2. Mun lempparikuva on tuo eka! Aivan kuin satukirjan kannesta <3 Todella kauniita kuvia otat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihana kuulla tuollaista palautetta :')<3

   Poista
 3. Ohh rakastan sun kuvia! Ja hei, mulla on syksyllä ylppärit edessä ja aion kyllä pitää sut mielessä kuvia ajatellen! :)

  VastaaPoista
 4. Oij nämä ovat upeita ♥ Kaunista<3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitokset vaan mallille kun jaksoit vielä hetkeksi kameran toiselle puolelle ;D<3

   Poista
 6. Tuo viides kuva on siis niin hieno että voisin laittaa sen tauluksi seinälle!! Oot kyllä ihan supertaitava :)

  VastaaPoista
 7. Aaaah en kestä. Oon alunperin alkanu seuraa sua snäpissä Annikan kautta ja vasta myöhemmin oon tsekkaillu sun blogia, vähän nyt suruttaa etten kerenny koskaan bongaamaan sua Jykylässä kun täällä ollaan :--D kuvia en ite tarvii mutta pakko sanoo iso KIITOS koska oon ite saman alan ihmisiä mutta innostus laski melkeen pohjamutiin kun ei saanut nimeänsä tarpeeksi isosti näkyviin mutta sua seuratessa oon nyt taas tajunnu että ei sillä väliä kun saa tehdä sitä mistä tykkää <3 ihana sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :D No mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan! Ja tiiätkö tuli tosi hyvä mieli tuosta jälkimmäisestä! Varmasti melkeen kaikilla tulee melkeen kaikessa joskus sellainen tunne, että eihän tää homma etene tai eihän tässä oo varmaan tarpeeksi hyvä tai miksi jotain edes tekee tai mitä sillä muka pystyy saavuttamaan. Itse koen kyllä olevani nyt todella tyytyväisesti omalla mukavuusalueellani homman laajuuden suhteen niin bloggaamisessa kuin kuvaamisessakin! :D Helpottava tilanne kyllä kun ei tarvitse sellaisia enää stressata tai pohdiskella.. KIITOS<3

   Poista
 8. Kaunista <3 oot anni tosi taitava! :) sun kuvat on aina niin hyviä ja tunteita herättäviä :)<33

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia ! ♥ Varsinkin tuo eka on mun mieleeni, niin kaunista <3 Itellä ois valmistujaiset vasta syksyllä, mut ehdottomasti pidän sut mielessä sinnekin asti. :)

  VastaaPoista
 10. No ei näistä kyllä tosiaan voi valita yhtä parasta! Kaikki niin upeita ja sää selkeesti saat tallennettua just noita kuvailemiasi hetkiä tosi taidokkaasti kameralle. :) xx

  VastaaPoista
 11. Yhdyn yllä oleviin kommentteihin, kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 12. Varaan sut omiin häihin, vaikkei ne oo ajankohtaset moniin moniin vuosiin, haha! Osaat kuvata mielettömän hyvin :-)

  VastaaPoista
 13. Kauniita on kuvat!:) Saako kysästä onko nää otettu viiskymppisellä vai jollaki muulla? :p

  VastaaPoista
 14. Huh mitä kuvia! Ihan mielettömiä!:) Oot vaan niin törkeen hyvää kuvaamaan, että tiiämpähän ainakin kenet pyydän meidän häihin kuvaamaan ;) Vaikka niihin on vielä aikaa, mutta kumminkin ;D

  VastaaPoista
 15. Mä en kestä miten upeita sun kaikki kuvat on ♥ Tietää kyllä kehen ottaa yhteyttä kun tarve tulee :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat