torstai 2. kesäkuuta 2016

GO WITH THE FLOW

e&t-29 e&t-27 e&t-31
Mun paitakin sanoo go with the flow, mutta miks se tuntuu jotenkin vaikeelta? Just sellasta huoletonta flowta ja eteenpäin menemistä kaipaisinkin, mutta se ei nyt vaan jotenkin onnistu. Luulen kyllä, että mulla on ollut nyt viimepäivät ihan liikaa aikaa miettiä kaikkea ja se on aika iso selittävä asia tälle vaikealle ololle :D Harvoin liiallinen analysoiminen nyt ainakaan auttaa mitään jos ratkasuja ei yksinkertasesti vaan ole tarjolla..

Nyt on viimeinen ilta täällä Tampereella, huomenna sitten jyppilän kautta kotikulmille Ouluun. On vähän ristiriitaset fiilikset lähtä täältä, mutta nyt kyllä tarvin jotain kunnon tekemistä ja kavereiden kans touhuamista niin pääsee hetkeksi lopettamaan tän ajattelun. Olihan tässä useampi kuukausi jokseenkin sellaista rentoa aivot off-tilassa elämistä ja nyt taas huomaan miten raskasta tällanen asioiden pyörittely on, huhhuh :D
catsp
haalarit 2nd hand / paita Stradivarius / hattu Bikbok / sandaalit H&M

12 kommenttia:

 1. Sulla se on aina niin mahtavat vaatteet yllä, kuvat uskomattomia ♥

  VastaaPoista
 2. Voi muruuu, nyt sulle tekee kyllä hyvä päästä vähän toisiin maisemiin :') Ehkä mielikin selkenee siellä<3 Asioilla on tapana järjestyä :-* Kivoja kuvia kaunokaisesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, aivan eri fiilis nyt kyllä! :D Ja mulla on edelleen se sun lippis hahah<3

   Poista
 3. Onpa kiva ja raikas asu! Itsekin voisin pukea tuon asun juuri tuollaisenaan. :) Tiedän tunteen, kun on liian paljon aikaa miettiä, se ajattelutyö on tosi stressaavaa, varsinkin kun niitä asioita pyörittelee vielä silloinkin kun valojen sammuttua pitäisi alkaa nukkumaan. Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! :) Huippua, että menis ihan just tällaisenaan! Nyt oon täällä normaalien tekemisten parissa niin ihan eri meininki kaiken suhteen 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat