torstai 9. kesäkuuta 2016

KUMMAT AURINKOLASIT?

wulf-4 wwulf
Sain hetki sitten yhteydenoton Vililtä koskien Wulf & Supply aurinkolaseja. Kyseessä oli Oululaisen opiskelijan yritys ja tarjolla puisia käsintehtyjä aurinkolaseja. Oon sanonut ennenkin, että mä ihailen valtavasti ihmisiä, jotka ovat luovia ja joilla on rohkeus ja usko lähteä toteuttamaan itseään! Joskus kerroin Oululaisista postimerkeistä ihan vaan halusta auttaa ja vaikken siitä konkreettisesti hyötynyt kuin muutaman postimerkin, niin se ajatus siitä, että tuen ja tuon ihmisten tietoisuuteen jonkun luovaa yrittämistä on paljon isompi asia itselle.

Hyvin satuin juuri olemaan Oulussa, niin käytiin Vilin kanssa kahvilla ja mies kertoi enemmän tästä yrityksestään ja kuinka sen suosio on yllättänyt. Itse ymmärrän suosion hyvin, sillä ovathan nää tuotteet hienoja sekä kaikki käyntikortit ja tuotepussukat ja kaikki on niin persoonallisen viimeisen päälle hiotut.
wulf-5 wulf-2
Mun ei siis pitänyt kirjoittaa asiasta ihan omaa postausta, mutta en vain osannut valita näiden kaksien väliltä! :D Kysyin asiaa snäpissäkin ja alemmat saivat selvästi enemmän kannatusta.. Ovathan se "helpot" kun ovat simppelimmät, mutta ovatko ne vähän liiankin tavalliset ja tylsät kun toinen vaihtoehto on ihanan erilainen ja enemmän asuste jo itsessään..?
wulf-4-vert
Mitä mieltä te ootte? Kummat pidän?!


35 kommenttia:

 1. Nuo ylemmät!!!
  T. Sinna

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään molemmista ihan hirveästi, ja vaikka snäpissä olinkin noiden alimpien puolella, niin kyllä nuo toisetkin mun silmää alkaa miellyttää ja sopii sulle erittäin hyvin ! Oisivat persoonallisemmat ja erilaiset kun nuo tavalliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sitä mietin, että kun kyllä mulla on jo sellaisia hyviä "normiarskoja" niin oisko nuo tummat sitten vähän liian samanlaiset niiden kans.. Äääh :D

   Poista
 3. Molemmat ovat ihanat mutta itseäni miellyttäisi enemmän alemmat. Vaikea päätös sulla :D
  Tällaisina vaikeina talousaikoina mukavaa kuulla että on rohkeita nuoria yrittäjiä joiden yritys on menestynyt! :)

  VastaaPoista
 4. Mageet! Mä tykkään noista vaaleammista eli ylemmistä enemmän :-)

  VastaaPoista
 5. Äänestin jo snäpissä ylempiä ja vieläkin samoilla linjoilla olen. Ne sopii niin nätisti sun tukkaan! Ihan ekalla kerralla ne näytti ehkä liiankin erikoisilta mut nyt oon sitä mieltä et ne on just ihanan oudot :D

  VastaaPoista
 6. Ylemmät ehdottomasti! Ihanat ja sopii sulle niin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. mä ottaisin ylemmät!! niin coolit. piti äänestää snäpissä mut en sit ehtinytkää, joten onneksi teit tän postauksen ja pitää kyl käydä tsekkaa näitä laseja itsekkin! Näyttää super kivoille :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin niin kuvitella sulle ton malliset! Sä kyllä osaat kantaa vaikka mitä rautalankaa upean näkösesti jos tarvii :'D

   Poista
 8. Ylemmät! Koska perus aurinkolaseja saa aina. Tollaset erikoisemmat on harvinaisuuksia! Ja sopii sulle hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTA! Ihanaa, että joku muu aattelee samallain. Sanoin kaverillekki, että voin ostaa H&Mltä tyyliin 5e samantapaiset kuin nuo toiset eikä materiaali eli tuo puu pääse tummissa oikein esille samallain..

   Poista
 9. Ehdottomasti nuo oranssit! Ne sopii sun persoonalliseen tyyliin paremmin. :)

  t. Tuleva optikko

  VastaaPoista
 10. Nyt kun kattoo uudelleen niin ihan ehottomasti nuo ruskeahkot! Niissä on jotakin erilaista ja ovat niin hienot! Vaikka noi mustatkin on siistit, niin kyllä nää ruskeet vaan on paremmat - ei tuu heti samanlaisia vastaan! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 11. No eihän noista ihanuuksista pysty päättämään :D Mä itse ottaisin ehkä nuo alemmat ja tummemmat, mut mun mielestä sun persoonaan (mitä siis snäpissä ja täällä on tullut ilmi <3 ) nuo vaaleammat on ehkä jotenkin istuvammat :D Jos tiiät mitä tarkoitan. Upealta näytät silti molemmissa :)

  Ihanaa viikonloppua!

  Fantazya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, huippua! :D Tiiän kyllä, kiitos sulle Janet!<3

   Poista
 12. Vau, aivan älyttömän upeat ovat molemmat lasit ♥ Mun mielestä nuo ensimmäiset eli vaaleemmalla puulla olevat sopii erittäin hyvin sulle malliltaan ja niiden väri korostuu upeasti sun hiuksien kanssa :)

  VastaaPoista
 13. ÄÄÄÄ, mää en osaa enää päättää!??? :D Oot ihana<3

  VastaaPoista
 14. Oon jo pidempään seuraillu sun blogia ja pakko sanoo että sää oot Anni ihan älyttömän kaunis! <3
  Ja miten sun tukka voi aina vaan näyttää niin hyvältä.Kahtelin tuossa aimepia postauksias missä sulla oli vaaleemmat hiukset ja nyt tekis ihan hirveesti mieli vaalentaa vähän liukuvärjäys systeemillä omaa tukkaa. Pelottaa vaan että tukka kärsii ): Vaikuttaako sulla värjäys mitenkään huonolla tavalla hiusten laatuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'') Hirmuisen iso kiitos<3! Ite oon tykänny aina käyttää Poly Colorin sävyteshampoita (?) joista kuitenkin ne pari vaaleinta sävyä on oikeasti vähän vaalentavia ja se 1-2 asteen vaalennus on aina ollut tosi hyvän ja luonnollisen näköinen omiin hiuksiin eikä hiukset oo tuntunu kärsineenkään siitä mitenkään ihmeemmin :) Ainoan kerran oon huomannut värjäyksen vaikuttaneen selvästi kun pari vuotta sitten oli punaiset hiukset ja halusin niistä eroon niin heitin värinpoiston ja useita vaalentavi värejä, raitoja yms kevään mittaan.. Tosin leikkasin myös parisenkymmentä senttiä pois hiuksia, mutta silti.. :D

   Poista
 15. Tummemmat,eli alemmat :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat