torstai 22. syyskuuta 2016

STREET FOOD @JKL

mk-6 mk-5 a-502 mkk mk-4 mk-8 a-501 mk-12
Täällä on ollu taas melko haipakkaa viimepäivät vaikka toisaalta myös aikamoista rentoilua.. Hääkuvien edittijono on vielä sen verran vaativa, että muiden kuvien käsittelyyn ei jää hirveästi energiaa ja toisaalta tulee vähän huono omatunto käsitellä omia kuvia vaikka hääkuvia on vielä käsittelemättä. Typeräähän se on, sillä kyllähän kaikilla on myös sitä omaa vapaa-aikaa, jolloin saa tehdä mitä haluaa vaikka se olisikin samaa hommaa :D

Kämppä alkaa olemaan jo aika hyvässä jamassa, vaikka aika vaiheessa vielä kuitenkin. Tykkään kyllä olla täällä ihan valtavasti ja jotenkin elämäkin tuntuu aika mukavalta ja mielenkiintoselta tällä hetkellä.. Mun on jo vähän aikaa tehnyt mieli tehdä joitain "konkreettisia" töitä, joissa mulla on tarkka työaika ja -paikka, mutta kuitenkin ihan tosi vähän, ettei mun tarvitse sitoutua mihinkään. Kävin pari päivää sitten hetken mielijohteesta selailemassa millaisia töitä olisi tarjolla. Tänne haettiin extraajia ja ajattelin heti, että no tänne vois kyllä hakea. Oon kuitenkin ollut useamman kerran töissä kaupassa, extraajan homma ei sido juuri mitenkään ja tykkään ihan tosi paljon olla kassalla kunhan sitä ei tarvitse tehdä liikaa :D Mutta sehän ois ihan parasta kun sais itse katsoa ne vuorot mitä haluaa tehdä ja mitä ei.. Mun mielestä parasta oli aina olla töissä Hulluilla Päivillä kun oli paljon ihmisiä ja kunnon hälinä ja sai laittaa tavaroita eteenpäin hyvällä teholla ja pidin sitä aina itselleni jonkinmoisena haasteena, että kuinka ripeästi ja tehokkaasti saan hommat hoidettua ja rakastin sitä kassakoneen käyttöä ja kuinka nopeasti pystyi hyödyntämään kaikkia eri koodeja ja toimintoja sen muita :DD

Kirjoitin aika pikasen hakemuksen ilman CV:tä, koska sellaistahan ei ole nyt missään kun en oo tarvinut enkä jaksanut alkaa vääntämään ilman syytä, vaikka hyvähän se ois olla.. Oli mahdollisuus lähettää myös videopätkä ja toki lähetin myös sen, ois kiva nähdä tuollaisia pätkiä, että kuinka luontevasti ihmiset yleisesti osaavat olla! Seuraavana päivänä jo tuli soittoa ja kävin kirjoittamassa sopparin - ihanaa, että on mahdollista käydä tekemässä töitä kun sellaisia kaipais, mutta pystyy myös olemaan kolme kuukautta tekemättä niitä hommia jos ei huvita..

Nyt vetäsen pakastepitsan naamariin ja lähen kaverin kans kuunteleen Cheekkiä! :D


8 kommenttia:

 1. Mä haluan sit niin nähdä jonkun kämppäpostauksen kun oot saanu sen valmiiks. :) Vaikka snapissa tietty jonkin verran oonkin jo nähnyt mutta kuitenkin.
  Ja tosi kiva et sait sen duunin! Mä oon ite tehnyt joskus puoltoistavuotta H&M:llä ekstraajan duunia ja se oli kyllä tosi kivaa, kun sai vähän omien menojen mukaan tehdä töitä. Pitemmän päälle halusin kuitenkin sit ihan vakiduunin, kun piti sit aina Kelalta hakea rahaa, että sai vuokransa maksettua :D Mutta aikansa kutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin sellanen on tulossa! :D Musta ois kiva olla jossain omantyylisessä vaatekaupassa, mutta kaikki rahat menis varmaan sitten vaan niihin vaatteisiin, ja sitä en todellakaan haluais! :D Pysyitkö sää ihan hyvin erossa niistä vaatteista? :D Aikansa kutakin ja on hyvä testata eri juttuja!

   Poista
  2. Täytyy myöntää, että kyllä niitä vaatteita tuli silloin tällöin osteltua, mutta toisaalta oli myös helppo palauttaa niitä tuotteita töihin mennessä sitten, jos kotona huomas ettei joku vaate sopinutkaan itelle niin hyvin tms. :) Että kyllä onneksi pystyin ihan kohtuullisena sen pitämään!

   Poista
  3. Nojoo se on kyllä totta! :D Musta kyllä tuntuu, että itse ostan paljon herkemmin jos ajattelen, että "no tämänhän palauttaa sitten" muttei koskaan saakaan palautettua... :D Mutta varmasti eri jos on kyseisessä kaupassa töissä..

   Poista
 2. Pakko kysyä, vaikkei tähän postaukseen kuulukaan, mutta millä ohjelma oikein muokkaat kuvasi? :)

  VastaaPoista
 3. Nam, näyttääpäs herkulliselta :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat