sunnuntai 9. lokakuuta 2016

BLOGIYSTÄVIÄ VAI OIKEITA YSTÄVIÄ?

aino-3
Oon kuullut niin monesti jonkun jaottelevan ystäviäni blogiystäviin ja oikeisiin ystäviin. "Ai onko se blogikaveri vai oikee kaveri?" "Meetkö jollekki blogityypille vai oikeelle ystävälle?" Ja mun mielestä tuossa jaottelussa ei oo mitään järkeä :D Koomisinta se on varsinkin siksi, että mun parhaimmat kaverit ovat selkeästi enemmän näitä "blogiystäviä", jotka ovat siis ilmeisesti aivan erilaisia kavereita verrattuina niihin oikeisiin ystäviin.. Ne ystävät ovat itseasiassa aika harvassa, joihin oon tutustunut ihan muuten ja joiden kanssa vietän aikaa muutenkin kuin vain satunnaisten lounastelujen tai kuulumistenvaihtokahvittelujen merkeissä.

Miksi näin? Mun mielestä se on todella loogista! Blogin myötä pääsee "tutustumaan" ihmisiin ja huomaa kenen jutut toimivat itselle, kuka vaikuttaa samankaltaiselta tekemisiensä tai ajatuksiensa perusteella vaikka blogit ovatkin vain pintaraapaisua. Ja siinähän on yhteinen kiinnostuksen kohde jo valmiina! Monien bloggaajakavereiden kanssa tulee otettua kuvia, toisten kanssa melkein aina ja toisten kanssa erittäin harvoin. Ja sitten on myös heitä, joihin oon alunperin tutustunut blogin kautta, mutta jotka eivät ole kirjoitelleet enää aikoihin.

aino-5
Tää tyyppi näissä kuvissa on Aino aka ykkösmuija aka absintti-Aino. Ykkösmuija siksi, että kerta toisensa jälkeen tää vaan osoittaa olevansa ihan huikea tyyppi! Tää lähtee sunnuntaiaamuna klo 7 mun mukaan kuvauskeikalle kaveriksi ihan vapaaehtoisesti, kantaa mulle jättisäkin terveysherkkuja kun mainitsen niistä ohimennen, tulee käyttämään Rockya ulkona kun oon kipeänä, nousee itse sängystä tuomaan mulle pizzaa kun oon sohvalla lämpimästi viltin alla ja kiskasee baarissa kolme absinttia kun pitää saada meno viimesen päälle hahaahah tuo oli parasta. Tää tyyppi on aina laittamassa muita itsensä edelle ja muutenkin antaa ihmisille niin paljon hyvää. Tiiätte varmaan kun on ihmisiä, jotka tuovat iloa ja energiaa elämään ja sitten niitä, jotka vain kuluttavat sitä antamatta mitään takaisin? Aino on ihan kärjessä siinä sakissa, joka tuo hulluna iloa, energiaa ja rakkautta mun elämään ja oon siitä niin kiitollinen!

Ja miten me tunnetaan? Tiedettiin toisemme jollain tapaa somesta, mutta sitten lähdimme yhteisen kaverin (Katarina<3) matkassa kesällä Kroatiaan. Reissun jälkeen muutin käytännössä suoraan Ainon luokse siksi aikaa mitä vietin Jyväskylässä. Taidettiin viettää aikaa yhdessä about viikko heti Kroatian reissun perään ja ihmeteltiin miten toinen, käytännössä ennestään tuntematon ihminen, ei ala ärsyttämään ihan yhtään. Rakastan ihmisiä, joiden kanssa on hauskaa ja hyvä olla vaikka ei tehtäisikään mitään erityistä. Vaikka vaan oltaisi ja se on parasta. Sellaista, että toinen on läsnä siinä arjessa ja vaan hengittää sun kans samaa elämää, ettei aina tarvi olla hirveitä suunnitelmia. Kyllähän se vaan on niin, että kaikkien kans on kiva kattoa leffaa, mutta spesiaaleja on ne, keiden kanssa voit vaan olla. Ette tarvi sitä leffaa tai juorua tai viinipulloa tai mitään siihen, että viihdytte ja nautitte toistenne seurasta.

Aino on tuosta reissusta asti ollut se kaveri, kenen kans vietän eniten aikaa, kenen kans teen eniten asioita tai kenen kans vaan hengaillaan yhdessä tehden omia juttuja. Aika jännää siihen nähden, että Ainokin on "vaan blogikaveri.." :'D

Voisin veikata, että sieltä löytyy aika monta muutakin, ketkä ovat blogin/somen välityksellä tutustuneet tyyppeihin, joista on tullut juurikin niitä oikeita, rakkaita ystäviä!18 kommenttia:

 1. ihana postaus :') mäkin luokittelen kaikki "blogiystävät" ihan oikeiksi, todellisiksi ystäviksi, mutta silti tulee usein käytettyä tuota nimeä blogiystävä :D mulla se johtuu oikeastaan vaan ihan siitä, että kun on monia saman nimisiä ihmisiä elämässä, niin tuolla tavalla on vaan loogista kertoa kenestä on kyse. usein aina joku kysyy, että kummasta/kenestä tässä nyt olikaan kyse, niin tuolla tavalla se on yksinkertaista kertoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä määkin joskus saatan sanoa noin varsinkin jos joku kysyy nimestä, että "ai kuka se siis on?" :D Mutta se on taas vähän eri asia kun sellainen "aaa se on vaan joku blogiystävä" kuulostaen siltä, että "blogiystävät" ois jotenki vähempiarvoisia :D On mulle myös ihmetelty sitä suoraan, että miten voi tolleen vaa tutustua ihmisiin blogin kautta, että se on jotenkin outoa kuulemma :D

   Poista
 2. Vitsi miten onnellinen oon susta! Oot rakas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDD Teikä on päällikkö XD Ja rakas myös<3!!!

   Poista
 3. Oih, kunpa mäkin löytäisin vielä tuollaisen Ainon jostain. Hän kuulostaa ihan huipulta tyypiltä. ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana absintti-Aino :D Mun aino taitaa olla mun mies, sen naama ei ala ärsyttään melkeen koskaan ja vaikka alkaakin, ei sille voi olla vihainen. Vielä kun löytyis sellainen toinen absintti-aino jonka kanssa vois jakaa rakkaan harrastuksen :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun sulla on oma "Aino" vaikka se onkin sun mies :) Mulla on aina ollut niin, että oma poikaystävä on ollut se ns kaikki kaikessa oleva tyyppi, mutta tulevaisuudessa haluan ja pyrin pitämään hyvät ystävät ihan yhtä läheisinä enkä mitenkään "korvaa" heitä poikaystävällä :D Eipä ennen oo kyllä ollutkaan ihan tämän kaltaisia ystäviä ja muutenkin osaan arvostaa ystäviä ihan erilailla kuin ennen, joten vaikea kuvitella, että niin kävisikään.. :) Tämä ei siis liittynyt sun tilanteeseen vaan tuli vain mieleen kun aloin miettimään omia juttuja tuon tiimoilta! :D Tuo tilanne on kyllä paras, mikä sullakin on miehes kanssa, mutta oishan siihen hyvä lisä vielä sellanen jokaselle sopiva omanlainen "absintti-Aino"! :D

   Poista
 5. Tosi hyvä teksti! Mäkin sanon aina blogiystävä jos puhun jollekin mutten tarkoita sillä sitä että se olisi yhtään sen huonompi kuin joku muu johon en ole tutustunut blogin kautta. Se vaan selventää jollekin että kuka kumma on se josta puhun:D Ja kuten ylempänä sanoit niin kaikilla pitäisi olla tuollainen ystävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se sanaa "blogiystävä" enemmän se äänensävy ja asiayhteys, jos puhutaan väheksyvästi yms :)

   Poista
 6. Ihanasti kirjotettu, kaikilla pitäis ehottomasti olla oma absintti-Aino !! ♥ :)

  VastaaPoista
 7. Sää kirjoitat niin kivasti aina, älä ikinä muuta tuota tyyliäsi !!=) Pidän myös siitä että oot taas Jyväskylässä, jotenkin kiinnostavampaa lukea blogia kun voi vilahdella tuttuja paikkoja jne. Aamiaisjutuista kun aiemmin kysyit niin eiks Yliopistonkadulla ollut joku aamiaishuone..? En kyl tiiä onks enää :D Hyvää syksyn jatkoa sulle:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat