lauantai 1. lokakuuta 2016

MULLA ON HYVÄ TÄÄLLÄ

sc
paita & takki 2nd hand
housut Dr Denim
hattu Pimkie
kengät Skopunkten

Mulla on jotenkin jännä tilanne kun mulla on ihan älyttömästi kaikkea mistä haluaisin kirjottaa ja mitä haluaisin mietiskellä teiän kans myös täällä, mutta en yhtään tiiä mistä aloittaisin! :D Ja vaikka nyt on ollu paljon myös rauhallisia rentoja hetkiä niin silti takaraivossa kuiskailee monet rästissä olevat hommat, enkä ehkä niidenkään takia pääse sellaiseen täydellisen autuaaseen kirjoitusfiilikseen, jolloin tää toimii mulle ku terapiana.. Eiköhän se sitten kun oon saanu laitettua nää viimeiset hääkuvat!

Sanotaan nyt kuitenkin se, että kaikki se huoli siitä miltä jyppilään paluu tulee tuntumaan on ollut ihan täysin turhaa. Kun muut lähtee jonnekkin reissuun niin mä oon viestittelyjen lomassa tarrannu sängynreunasta kiinni miettien onneks mun ei tarvi lähteä just nyt yhtään minnekään. Kun on taas kuullut muiden puhuvan niistä tyypillisistä arkeenpaluu- ja syysmasennuksista sekä tarpeesta päästä jonnekin kauas ja äkkiä, oon huomannu olevani valtavan tyytyväinen kaikkeen tässä ja nyt. Vielä kun saisin kämpän ihan valmiiksi! Huomasin kylppärin kynnyksellä olevan pientä kosteusvauriota ja lopputuloksena koko kylppäri rempataan uudestaan, joten kylppärin ja eteisen laitto viivästyy vähän.. Oishan se ollu kiva kun kaiken ois saanu laitettua heti, mutta toisaalta kyllä upouusi kylppärikin kelpaa kun se ei todellakaan ole mikään häävi nyt ennestään :D Pystyn kuitenkin asumaan tässä, käyttämään sen ajan yläkerran yleistä saunatilan suihkua tai lähtemään muualle jos tuntuu vaivalloiselta..

Lupaan, että näytän tän kämpän sitten kun kaikki on kunnossa ja ehkä jotain pientä makustelua jo sitä ennen kun edes joku paikka on suht lopullisessa järjestysessä! Toivottavasti teillä on ollu ihana viikonloppu ja nautiskelette vielä huomisesta ennen uutta viikkoa :*

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat