sunnuntai 23. lokakuuta 2016

MY DAY PUOLENTOISTA VUODEN TAKAA


Tässä yks ilta etsin koneelta poisteltavaa kun tää oli taas kerran niin tukossa, että edes Lightroomia ei pystynyt aukaisemaan.. Huomasin (miten vasta nyt??), että videot vie yllättävän paljon tilaa (okei en ajatellu, että niitä ois niin paljon) ja poistelin sieltä turhia sekä päätin vihdoin koota yhteen pätkiä, jotka kuvasin niinkin vastikään kuin puolitoista vuotta sitten :D Oishan tuolla varmaan seittemän muunki videon matskut valmiina... Lofooteilta ja Kroatiasta ainakin tulee reissuvideota, mutta tilanpuutteen vuoksi en vaan saa niitä koneelle vielä..

Paljon on ehtinyt muuttua näiden kuvaamisen jälkeen, mutta vitsi miten ihanaa oli katella tätä! Olin koko illan aivan hymyssä suin kun paljon muistoja palasi mieleen. Kuvat ja videot on siitä ihania, että ne palauttaa mieleen ihan älyttömästi kaikkea vaikka niitä ei varsinaisesti edes näy. Ne on vaan kuuluneet siihen päivään tai hetkeen tai sen aikaisiin fiiliksiin!

8 kommenttia:

 1. Kiva video! Sun blogi on kyllä aivan mun lemppari; monet postaukset oon tullut lukemaan vielä jälkikäteen uudelleen, kun ne on vaan tehnyt muhun niin suuren vaikutuksen. Vaikea pukea sanoiksi näitä ajatuksia, mutta jotenkin tuntuu että monet bloggaajat, vloggaajat ym. tuottaa kyllä hienoa sisältöä, mutta muuten ne jää jotenkin etäisiksi. Sun blogissa sellainen samaistuttavuus on aina vahvasti läsnä. Ei tunneta, mutta mulle on muodostunut selkeä kuva siitä, että oot valtavan lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen - sellainen jolle voisin avautua mistä tahansa. :-D kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!!<3 Tuollaisena pidän itseäni ihan niinkuin "oikeassa elämässäkin" niin huippua jos se välittyy myös sinne puolelle :')

   Poista
 2. Ihan huikeen ihana video! <3 millonhan sitä itsekin opettelis muokkaamaan ja videoimaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, kiitos Kati!<3 Suosittelen kyllä, jotenkin rentouttavaa puuhaa ja kivaa vaihtelua kuvien käsittelylle :)

   Poista
 3. Vau ihan huippu video! Oot jotenkin niin ihanan aito ja lämmin! Näitä lisää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whiiii, iso kiitos sinne!!<3 Eiköhän tällaisia tule vielä!

   Poista
 4. ihana video <3

  heitin sulle myös tän uuden haasteen, otahan osaa! :-) > http://tthekidult.blogspot.fi/2016/10/meollaanindiedays.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat