lauantai 5. marraskuuta 2016

CAMEL & BLACK

kameli+musta-3 IDkameli+musta kameli+musta-4
takki & laukku 2nd hand
housut SheIn* (täältä)
housut & paita H&M

Tää takki on pelastanu niin monet vilpoiset aamut ja muutkin hetket kun ajatuskin ulos astumisesta on meinannut paleltaa.. Niiiin pitkä ja paksu ja pehmeä<3__<3 Täällä on nyt sellanen sekalainen kasa hommia, että huh! Monet on onneksi suhteellisen nopeasti hoidettavia juttuja, mutta kun niitä on niin paljon, ettei meinaa edes muistaa kaikkia. Näissä on onneksi parasta se, että ne voi kirjottaa ylös paperille ihan vaan siitä mielihyvästä, joka seuraa kun niitä pääsee ruksimaan yli :D

Mun listalla ois nyt viikonlopulle yhdet hääkuvat loppuun, hautajaiskuvat, kihlajaiskuvat, vuosijuhlat, kuvat yliopistolle, eteisen maalaus, yhteistyöpostauksen tekeminen, lampun saaminen (apua kaivattais...), paikalleen, lääkärintodistuksen hakeminen tai oikeastaan selvitys kuinka sen saa haettua, kaapin kokoaminen, oven irrottaminen ja vienti varastoon, viimeisten vaatesäkkien perkaaminen, muutaman saadun vaatteen kuvaaminen, Rockyn kynsisaksien etsiminen, ensi viikon Oulun reissulle pakkaaminen, extraajille ennen töitä suoritettavien testien ja passien selvittely/suorittaminen, sopivan kokoisen ja edullisen mikron sekä jäisistä marjoista ja hedelmistä selviävän blenderin löytäminen.

Hmm nopeasti ei tullut muuta mieleen. Katotaan vaan mitä noista saan hoidettua, jos vaikka puolet niin oisin tyytyväinen itseeni! Tarkoitus on kyllä keskittyä ihan täysin noihin hommiin, lämpimissä vaatteissa völläilyyn, ruokaan ja Rockyn kanssa ulkoiluun. Tarkotus oli olla tänään Helsingissä Blogger's Inspiration Dayssä, mutta tää osoittautui nyt liian haastavaksi saumaksi kun kaikki Rockyn hoitotädit on omilla reissuillaan ja äijän kans Helsinkiseikkailu tuntu aivan liian isolta palalta tän kaiken muun lisäksi..

Oli pieni stressi kaikesta hommasta ja tiesin sen helpottavan kun jätän tapahtuman väliin, vaikka oisin ihan älyttömästi halunnutkin tulla näkemään kaikkia tuttuja. Että pitäkäähän siellä hauskaa munkin puolesta ja nähhään joskus toiste! Jätin myös torstaina olleet huikeet Harry Potter -sitsit (!!!!) väliin vaikka olin maksanu ne. Tuntu vaan, että pakko saaha hengähtää ja tehä hommia rauhassa. Ne ois kyllä ollu yhet parhaista pippaloista, ei luoja millasia asuja tyypeillä oli :''''DDD Paras oli ehkä joku mimmi wc-pytty päähän pujotettuna! Murjottava Myrtti oman tulkintani mukaan..? Terkkuja vaan siihen suuntaan jos nää kehut sattuis löytämään perille! On nuo sitsit vaan huikeita panostuksineen kaikkineen..3 kommenttia:

 1. Kivan näköinen takki! Ja tiedän niin hyvin tuon tunteen kun on samperisti tekemistä, itselläkin meinaa päivissä loppua tunnit kesken ennenkö saa puoliakaan valmiiksi. Eiköhän se tästä, enää muutaman viikon rutistus ja sitten onkin jo joulu!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Tehoja vaan sinne hommien hoitamiseen, toivottavasti helpottais pian!

   Poista
 2. Ihana asu ja upea sinä! Harmi kun et päässyt ID päivään olis ollut kiva tavata :) ens kerralla sit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat