torstai 10. marraskuuta 2016

OULUSSA KÄYMÄSSÄ

rockyoulu-2 rockyoulu-8 rockyoulu-4 rockyoulu rockyoulu-1 rockyoulu-6 rockyoulu-5
Ollaan oltu tämä viikko Oulussa ja vielä ois muutama päivä aikaa ennen paluuta Keski-Suomeen.. Tarkkasilmäiset huomas ehkä jotain valkoista tämän sankarin turkissa ja korvassa - se on maalia, jota innokas remonttiapulainen on saanut osakseen >:D

Musta tuntuu, että täällä on paljon enemmän avaria ja ihan kuvauksellisiakin paikkoja, johon koirat voi helposti päästää juoksemaan, kuin jyppilässä. Se voi kyllä johtua myös siitä, että Oulu on kuitenkin tutumpaa seutua ja siitä syystä tiedän jo etukäteen ihan kivoja paikkoja. Rockya nyt tosin voi pitää irti melkeen missä vaan kunhan näkee joka suuntaan, ettei tule yllättäen ihania koirakavereita houkutuksiksi liian lähelle.. Mutta onhan avarat paikat paljon ihanempia niin ei tarvitse itsekään olla niin skarppina ympäristön suhteen!

Mulla ei oo ollut juuri mitään suunnitelmia, rennosti kotona oloa, muutaman kaverin näkemistä, koirien kans ulkoilua ja perus koneella asioiden hoitamisia.. En siltikään tajua miten aika menee aina näin nopeasti! Viikonloppu se varmaan vauhdilla meneekin kun reissataan mummun ja ukin luokse ja kun päästään sieltä takaisin niin seuraavana aamuna näillä näkymin Vaasan kautta Jyväskylään.. Onneksi myös Rocky on tyytyväinen automatkustaja!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat