maanantai 28. marraskuuta 2016

RUOKAVINKKI HELSINKIIN X 3

kesähesa1 helsinki-3
Näiden kesäisten kuvien saattelemana muutama ruokavinkki Helsinkiin! Raflat on varmasti aivan yhtä suositeltavia vuodenajasta riippumatta, joten no worries ;) Ensimmäisenä Lebanonilainen takeaway-deli ja ravintola Vivo's, josta haettiin Mikaelan kans annokset ja asetuttiin mimmin ihanaan kämppään syömään Bambin pyöriessä mukana meiningissä ja auringon laskiessa kattojen taakse. Oli aika makeet maisemat ja mimmille kiitos tästä uudesta raflatuttavuudesta!

kesähesa2
Seuraavana vuorossa Töölön Sävel, jota mulle suositeltiin snäpissä ja jota lähdettiin Millan kans testaan aaaika nälkäisinä.. Arkena saa ilmeisen tykättyä kotiruokatyyppistä lounasta ja ihan ku oisin kuullu kehuja myös paikan burgereista..?

helsinki-6 kesähesa-6 kesähesa
Kolmas (ja oma lemppari!) suosittelu menee Fat Ramenille, koska nuo annokset oli vaan ihan pirun hyviä.. Kivaa ja kuolaamisefektin aiheuttavaa lisätietoa voi lukea tästä jutusta. Ei kahta sanaa, tää ois se paikka, jota suosittelisin testaamaan jos joku kysyis nyt yhtä täsmäruokavinkkiä Helsinkiin!

Pakko muuten jakaa vielä yks kehu, nimittäin Millan blogi! Tykkään neidin matskusta ja kuvista ihan hulluna, ainoa miinus on siinä, että oma tekeminen alkaa tuntumaan aina ihan täydellisen turhalta :'D

helsinki-2
Kertokaahan jos teillä on jotain killeri ruokavinkkejä Helsinkiin, niitä ei voi koskaan olla liikaa! Just huomenna suuntaan sinne muutamaksi päiväksi kuvaamaan Slushissa vapaaehtoisena, mutta jos sitä vaikka perjantaina ehtis käydä jossain syömässä :)


6 kommenttia:

 1. Oo Vivo's on uus tuttavuus ja kuulostaa hyvältä! Samoin toi Fat Ramen pitäis koklata kyllä ehottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät suosittelut molemmille paikoille! Toivottavasti käyt testaamassa ja tykkäät :)

   Poista
 2. Fat Ramen, hitsi vieköön se oli pitään mulla mielessä ykkösenä testattavien paikkojen listalla, mutta oli unohtunut tässä välissä ihan kokonaan! Eli kiitos muistutuksesta, pitää todellakin mennä testaamaan mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että nyt muistu mieleen! :D Noin käy kyllä itelle ihan liian usein, pitäis aina suosiolla vaan kirjottaa ylös kaikki :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat