keskiviikko 9. marraskuuta 2016

TULEVASTA ISÄNPÄIVÄSTÄ

Isänpäivä ois taas nyt viikonloppuna ja oon sen myötä Jack & Jonesin kamppiksessa. En oo varma mihin kaikkeen se liittyy, mutta isänpäivästä tulee tosi erilainen fiilis kuin vaikkapa äitienpäivästä.. Sanoisin, että suuri syy siihen on vuodenajasta johtuva ero! Äitienpäivänä alkaa olemaan ihana, kaunis ja talven jälkeen lämpöinen kevät kun taas isänpäivä liittyy vahvasti tällaiseen aikaan kun ainakin omassa mielessä syksy on muuttunut talveksi, on pimeää ja toivottavasti lumista.

Meillä tärkein juttu kaikessa on ollut läheisyys ja läsnäolo, ei niinkään ne lahjat ja materia vaan se ajatus niiden takana. Oli se sitten konkreettinen lahja tai esimerkiksi Hieromo Hurrikaanin lahjakortti (jollaiset saatoin antaa lapsuusaikojen muistoksi taas viime jouluna >:DD). Onhan lahjojen saaminen ja antaminen aina mukavaa, mutta sellaisten ällistyttävän keksiäisten tai tarpeellisten lahjojen keksiminen ei tosiaankaan kuulu omiin vahvuuksiin.. Onneksi siitä ei olekaan silleen koskaan tarvinut varsinaisesti stressata, koska se ajatus on tärkein.

Meillä ei oo mitään varsinaisia isänpäiväperinteitä, enemmänkin sellaista lämpöistä yhdessäoloa hyvän ruuan äärellä. Mutta sehän on just parasta tällaisina pimeinä ja kylminä aikoina! Tänä vuonna matkustetaan Kainuuseen mummolaan niin saadaan juhlistettua samalla isän isää, kuukauden päästä 90v täyttävää supermiestä, joka urheilee edelleen varmaan enemmän kuin itse.. Mummun ja ukin seura lisää sitä kotoisuutta ja lämpöä potenssiin kymmenen JA ne toivottavasti yhtä upeat lumiset maisemat, joita ihastelin toissapäivänä samaa reittiä Ouluun päin ajellessa. 

jackjones-7 IDjackjones
Tyypillisin mun ostama isänpäivälahja on ollut jotain pehmeää: neule, huivi, kravatti tms. Sellaista isälle sopivaa ja käyttökelpoista, sillä uusi lämmike talvea varten on aina ihan tervetullutta.

Kuten sanottua, lahjojen keksiminen ei oo mun juttu.. Aina oon kuitenkin jotain ihan kivaa keksinyt viimeisinä päivinä, mutta jos sieltä löytyy tyyppejä, joilta lahjaidea puuttuu niin tässä ois yhdenlainen vinkki! Oman isän tyyliä nämä eivät ole ollenkaan, mutta voin kuvitella ystäväpiirissäkin joitain sellaisia isiä, joitten mielestä nää ois aivan loistavia :D

Näitä tuotteita löytyy kaikista Jack & Jones liikkeistä, tarjolla myös sukkia ja seuraavanlainen settitarjous:

Setti: T-paita ovh 14,99 € + boxerit ovh 12,99 € + sukat ovh 2,99 €
yhteensä 24,99 €

Tuotteet myynnissä kaikissa JACK & JONES -liikkeissä. Tarjoukset koskevat
kampanjatuotteita. Tarjoukset voimassa 13.11. asti tai niin kauan kuin
tuotteita riittää.

jackandjones

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat