tiistai 13. joulukuuta 2016

KULLANHOHTOINEN MEIKKI

maxfactorc-1
maxfactor-3
Nyt ois vuorossa meikkipostaus yhteistyössä Max Factorin kanssa!

Ennen kerroin omaavani pienet viirusilmät ja sitä ne kyllä olivatkin nyt kun myöhemmin oon katsellut kuvia, haha.. Varmasti kasvojen muodot ja monet asiat ovat muuttuneet mun kasvaessa enkä enää pidä mun silmiä mitenkään erityisen pieninä tai viiruina, vaikka niissä jotain persoonallista onkin - ainakin tietyllä tavoin meikattuna. Toinen vaikuttava tekijä on varmasti silmämeikki, jota oon oppinut vuosien mittaan laittamaan just mun silmille sopivalla tavalla. Iso kiitos kuuluu kans niille kahdelle taitavalle meikkaajalle, jotka ovat joskus loihtineet mulle silmämeikin ja olen silloin tajunnut aivan uuden asian tällaisten silmien meikkaamisessa.

Esimerkiksi mulla on mantelin muotoiset silmät, jotka on ikäänkuin "syvällä" eli yhtään ulkonevat ja esimerkiksi mun yläluomia ei näy oikeastaan yhtään kun pidän silmiä auki. Tämän tajuaminen/huomaaminen on vaikuttanut paljon siihen miten meikkaan silmiä ja suosittelisin kaikkia etsimään vinkkejä millainen meikki tai millaiset rajaukset sopivat parhaiten just teidän silmille!

maxfactorc-2
Luomivärinä käytin Max Factorin Masterpiece Nude Palettea sävyssä Golden Nudes. Kerron luomivärin laitosta tarkemmin alempana valmiiden meikkikuvien kanssa ja palaan siihen, mitä oon oppinut tän mallisten silmien meikkaamisesta! Alkuun rajaan alhaalta sisäluomen vaalealla ja tummemmalla (yleensä kulmavärillä) alaripsien tyvestä värin tummentuen ulkonurkkaa kohden.

Sitten levitän luomivärin, häivytän sillä myös alas tehtyä tummaa rajausta ja pyrin tasapainottamaan kokonaisuutta ja silmän muotoa lisäämällä tummaa alas erityisesti ulkonurkkaan. Normaalit ylärajaukset on jotenkin tosi vaikea tehdä mun silmille kun ulkonurkka nousee kai jollain tavalla ylöspäin?? ja tuntuis tyhmältä tehdä rajaus, joka ei nouse ulkonurkasta, se tois vaan surumielistä ilmettä! Joskus rajaukset kyllä onnistuu ja niitä pystyy paikkaamaan sekä tasapainottamaan luomiväreillä tosi hyvin. Monesti teenkin rajausmaista muotoa ulkonurkkaan ihan vaan tummalla luomivärillä.

maxfactor-10
maxfactor-9
Tässä ois sitten ihanan erikoinen uusi Max Factorin False Lash Epic -ripsiväri, joka ehti jo saada snäpissä kehuja ja kyselyjä kun ripset kuulemma näytti niin hyviltä! Kuvastakin huomaa jotain poikkeuksellista, sillä tässä on neljästä erityyppisestä harjaksesta muodostuva harja. Tän ripsivärin myötä ei tarvi enää käyttää useampaa erilaista harjaa, jotta jokainen ripsi saa väriä, tulee erotelluksi ja näyttäväksi tummentavan formulan ansiosta.

Ripsivärin tummentava koostumus sisältää vettä enemmän kuin mikään muu Max Factorin ripsari, joka mahdollistaa pidemmän levitysajan, alhaisen ja myös korkean sulamislämpötilan vahoja, jotta ripsaria on pehmeä levittää, muttei se myöskään karise päivän mittaan vaan kestää pidempään (tän huomasin ite, ei karissu juurikaan edes yön aikana?!) ja kiiltävää polymeeriä tuomaan luonnollista kiiltoa ja hoitoa pohjaan.

Mulla on jo viisi viikkoa vanhat ripsienpidennykset, jotka ei kyllä näytä enää kovin ihmeellisiltä ilman ripsaria, kuten ylhäällä olevasta silmämeikittömästä kuvasta huomaakin.. Ja tykkään ottaa melko lyhyet pidennykset, jotta ne eivät näytä tyhmiltä tai luonnottomilta tälleen viikon viikonkaan jälkeen. Ripsivärin tehon huomaa kuitenkin hyvin ja alaripsistä nyt varsinkin!

maxfactorc-3 maxfactory-1-down
Valmis silmämeikki näyttää tältä! Kuvat meinaa aina vähän latistaa värejä ja kimallusta, joten kultainen kimallus ei pääse ihan oikeuksiinsa - tuossa koko postauksen alimmassa kuvassa kuitenkin vähän paremmin.

Yleensä näen silmämeikkejä, joissa sisänurkka on vaalea ja väri tummenee ulkonurkkaa kohden. Tälleen tein itsekin aina siihen asti, kunnes Indiedaysin kamppiksen matkassa kävin Helsingissä värjäämässä hiukseni punaisiksi ensimmäistä kertaa ja meikkaaja teki mulle pienen ehostuksen. Olin aivan hämmentynyt kun tummahkoa väriä tuli myös sisänurkan puolelle! Ja myös se, että luomiväriä laitettiin liikkuvan luomen yläpuolelle, vaikka eikai sen ois pitänyt olla mikään erikoinen juttu, sillä eihän koko yläluomea edes näy niin kai sitä väriä pitää laittaa laajemmalti jos sen haluaa näkyvän.....

Jotenkin olin vain niin jämähtänyt niihin tyypillisiin meikkauksiin, joita näin ja jollaisia kaverit itselleen tekivät. Yritin tehdä samanlaisia ja mietin mikseivät ne vain toimi mulla, mutta jälkeenpäin miettiessä tajusin meillä olevan aivan eri mallisia silmiä. Käytännössä meikkaan "koko" yläluomen kuten tässä meikissä rusehtavalla kultaisella, keskelle laitan vaaleaa ja tummaa taas sitten lisää ulkonurkkaa kohden. Tummaa lisäsin myös ihan nurkkaan ja alaluomen ulkonurkasta keskelle päin häivyttäen. Sisänurkkaan ja alaluomen sisäpuolelle lisäsin ihanan kimalteista kultaista. Tähän päälle ripsiväri ja valmista!

IDmaxfactor-13 maxfactor-14
Toivottavasti saitte ohjeistuksesta ja sitäkin enemmän ajatuksesta selvää! Ja jos ette olleet huomanneet ajatella silmien muotoa ja sen vaikutusta meikkaamiseen niin käykää ihmeessä ettimässä vinkkejä asiaan liittyen, ihan vaan asian ymmärtäminen helpotti ainakin mun meikkaamista paljon :)

Teilläkin on mahdollisuus voittaa Max Factorin False Lash Epic -ripsiväri, tai itseasiassa kolmella teistä on mahdollisuus voittaa tällainen ripsiväri! Kertokaa millainen on teidän lemppari meikkilookki tai jos teillä on joku vaikkapa silmien muotoon tai ihan mihin vaan liittyvä meikkivinkki - ois ihan parasta lukea!

Arvonnan voittaja selviää viikon päästä eli 20.12, säännöt täältä.


Yhteistyössä Max Factor

17 kommenttia:

 1. Laiskana paras look tulee pelkällä nopealla pohjalla, huulipunalla ja kulmienlaitolla, saa jo kivannäkösen ilmeen ettei oo ihan seinästä revästyn näkönen:D Silmämeikkien poisto on niin raskasta... Mutta ulsomenoihin ja muihin on kiva sit laittaa silmät kunnolla ja ripset ojennukseen!
  ssadetta@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki ihastelin jo snäpistä!! ��
  Muhkeat ripset ja punaset huulet toimii itelle ☺️

  VastaaPoista
 3. Mä en arkimeikkiin laita mitää muuta kuin meikkivoidetta vähän ja ripsaria, mut juhliin tykkään panostaa enemmän! Tein viime vuonna mielestäni todella onnistuneen silmämeikin kaverin valmistujaisiin, johon käytin sitä Maybellinen the Nudes-palettia (kaverin) samalla katsoen youtubesta tutoriaalia (instasta taitaa löytyä kuvakin vielä tästä). :D Mutsiis mulle itelle sopii mielestäni parhaiten juurikin tällaiset kultaisen rusehtavat värit, joita oon käyttänyt sit iltameikissä usein (mulla on siniset silmät). Oon oppinut nyt vuosien varrella sen tekniikan, niin on jo helpompi meikata ilman sitä youtubea! Mulle sopii just se et sisänurkkaan vaaleeta ja ulkonurkkaan tummempaa, sit viimeistelen sen lookin ripsarilla, kulmavärillä ja silmänrajauskynällä. Hiukan vielä poskiin poskipunaa ja voíla iltameikki valmis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa huikeelta!! :D Pitääpä käydä kurkkimassa jos löytäisin tuon sun meikin instasta :D

   Poista
 4. Mä ite oon tosi laiska meikkaamaan ja yleensä kulen pelkät meikkivoide, peitepuikko ja puuteri kasvoilla. En tiiä oonko iha ainut mut en oo koskaan oppinu piirtämään rajauksia tai kulmia (ei siinä et ees olisin opetellu kunnolla muutamaa kertaa enempää) nii jos jonnekki enemmän laittaudun nii turvaudun pelkkiin ripsariin ja värilliseen kulmavahaan :D
  hanskii@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. Luonnollinen meikki lemppari
  cammilla-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Oon sellanen poropeukalo että uusia,mullistavia meikkivinkkejä ei täältä löydy. Itse meikatessa luotan less is more-taktiikkaan lähes aina, joskus juhliin tai oikein juhlallisella fiiliksellä ollessani heitän mukaan vahvempaa silmä-ja huulimeikkiä. Paljon urheilevana en myöskään jaksa olla putsailemassa nassua ennen jokaista reeniä (vaikka pitäisi), joten oon tyytynyt meikkaamaan vain vähemmän :D

  VastaaPoista
 7. Tykkään melko arkisesta meikkilookista johon kuuluu pohjameikin lisäksi ripsari. Urheilen viikolla melko paljon joten en usein oikein jaksa panostaa sen kummemmin meikkaamiseen. Vähän speciaaleimmissa tilanteissa lisään huulipunan ja uloslähtiessä kimaltelevaa rajaustuotetta luomille normaalin mustan rajaustuotetteen lisäksi! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla ei kauheena oo kyllä meikkivinkkejä jakaa, heh eh.. :'D Tykkään aika pelkistetystä meikistä ja koen oloni kotoisammaksi vähemmällä meikillä. Mun lempparimeikki lookki on ehkä kirkkaanpunanen huulipuna ja mustat rajaukset silmissä :) Mulla on myös semmonen aika randomi meikkivinkki, en tiiä osaanko ees selittää. Mutta mulla tahtoo monesti levitä rajaukset vähän rumasti, niin joskus teen ne vaan niinku ripsien alle sinne silmän "sisälle", tuo katseeseen semmosta syvyyttä mutta ei oo kuitenkaan nii vahva meikki. Jos ymmärrät :D (ja ymmärrän jos et.. )

  Tulin alunperin (kunnes huomasin että kappas vois osallistua myös kilpailuun :D) kommentoimaan tähän vaan että SULLA ON NIIN KAUNIIT SILMÄT <3_<3 varmasti yhdet upeimmmista mitä oon nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, ihanasti sanottu!<3 :) Mullakin oli aina ennen jotain ihan törkeän leviäviä kajaaleja, oli ne sitten nestemäisiä tai ei, mutta sitten ostin MUA:n nestemäisen eyelinerin ja se pysyy kyllä aivan täydellisesti vaikken mitään ihmeempiä pohjustuksia tai muuta teekään :D Mutta ymmärrän mitä meinaat ja sillä saa kyllä helposti näyttävän ja luonnollisemman lookin! :)

   Poista
 9. Mun päivittäinen meikki on bb-voide, ripsiväri, poskipuna ja huulipuna. Ei ehdi muuta! :) Juhlaan sitten vähän tummempaa silmämeikkiä.
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Meikkini on suht perus ja pyrin että se näyttää luonnolliselta. Laiskimmillani teen vain kulmat ja laitan ripsaria. Toisinaan taas tulee tehtyä rajauksetkin huomioiden silmän muodon, en osaa sitä tähän selittää :D

  VastaaPoista
 11. Pientä kissamaisuutta katseeseen, runsaat ripset, huollitellut kulmat ja punaa huuliin, voila! elena.ronkainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Mahdollisimman luonnollinen mutta huoliteltu meikki. Nuden sävyt lemppareita :) eveliinakaupp@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tykkään kyllä mahdollisimman luonnollisesta meikistä - huolitellut kulmat ja ripsari riittää meikkipohjan lisäksi. Silmämeikkejä en oikein osaa edes tehdä, joten sitä suuremmalla syyllä hyvä ripsiväri on ehdoton :D fanny.keranen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mä oon niiiiiiiin onneton meikkaaja et on kyl kiva kattella, miten joku osaa tehä kauniin meikin itelleen.. Rajaukset on kaameen vaikee saada samannäkösiks! Useimmiten meikkaan vain jos lähen jonnekin liikenteeseen.
  Se o jännä, miten meikki saa silmät loistamaan.. Yks mies sano ku eka kertaa näki mun silmät meikattuna, et kylläpä ne onkin kauniit noin töhrittynäkin :D kai se oli kohteliaisuus...
  mukana arvonnassa :) pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat