lauantai 17. joulukuuta 2016

KYLÄ NIMELTÄ Å

å-17 å-3 å-1 å-14 å-7 å-8 åc-1 å-9 åc-3 å-6 å-11 å-13 åc-2 å-16
Lofoottien eteläkärjessä on pieni kylä nimeltä Å, jota pidemmälle autolla ei enää pääse. Idyllisiä punaisia taloja utuisia vuoria vasten, kuivaustelineissä kuivuvia turskia ja muuta tyypillistä. Ån kylää katsellessa tuli taas mietittyä millaistahan elämä olisi jos asuisi tällaisessa paikassa? Mikä kaikki olisi erilailla nykyiseen verrattuna..? Älyttömän sympaattisia paikkoja tällaiset ja no käytännössä kaikki mitä Lofooteilla tuli nähtyä!


14 kommenttia:

 1. Huh mitä kuvia! Aivan mielettömät maisemat. Ja jotenkin oikeastaan tosi kiva, että on tuommoinen harmaa ja sumuinen keli, tekee jotenkin ihanan tunnelman noihin kuviin. :) Oot sä kyllä taitava kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia!! :) Tuollainen sää tekee kyllä ihan oman tunnelmansa tällaisiin kuviin! Muutenkin vuoret näyttää jostain syystä aina hienommalta kun on usvaharsoa, pilviä, tms - varmaan ne myös helpottaa hahmottamaan sitä kokoa ja jykevyyttä erilailla ku jos ois vaan pelkkä vuori ja sininen taivas? :D Kaiken sen upean mystisyyden ja utuisuuden lisäksi siis!

   Poista
 2. et kyllä helpota mun lofootti-kuumetta yhtään! upeita kuvia jälleen kerran, pakko päästä tonne (toivon mukaan) ensi kesänä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sun ei auta muu ku suunnata sinne ens kesänä ;)

   Poista
 3. Oi mikä päivän piristys kun näin uuden postauksesi! Ja herätti kyllä taas matkakuumen. Viime kesänä kans kävin Å ssa, kun ajeltiin Pohjois-Norja ja lofootit läpikotaisin. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Silja! :) Pohjois-Norjaa haluaisin ite vielä kiertelemään, toki Lofooteillekin uudestaan!

   Poista
 4. Niin upean näköistä, tuossa olisi upea kohde ensi vuoden road tripille!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia <3 tän postauksen kuvat vaan kasvatti mun Norja kuumetta- pakko päästä joskus käymään tuolla!

  VastaaPoista
 6. Niin upean näköistä, ja niin upeita kuvia! ♥ Ehdottomasti pitää ehtiä käymään tuolla joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihaan!<3 Haha "joku päivä" :D Ai niinku kävästä mutka Lofoottien kaukaisimmassa päässä joku päivä? >:D Mutta ehottomasti käyt!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat