perjantai 9. joulukuuta 2016

MUN IKIOMA

rocky-7 rocky-16 rocky-6 rocky-17 rocky-21
legginssit DefShop* (täältä)
paita Cubus

rocky-15 rocky-10
Tää tyyppi on kyllä niin rakas, että sitä on ihan vaikeaa käsittää. Ei aika koiran kanssa ole kuitenkaan pelkkiä paijaushetkiä ja herkkujen syöttämistä. Mutta niinhän kaikissa asioissa on puolensa ja se mikä musta on kaikista merkitsevintä on se, että vaikka tähän ukkoon meneekin hermot välillä ihan totaalisesti niin ei vaan pystyis olemaan ilmankaan. Välillä tulee mietittyä miten mukavaa ois kun illalla ei tarvis nousta sohvalta ulkoilua varten tai kun vois suoraan koulusta mennä viettämään iltaa kaverin luokse. Tai kun toinen sattuu unohtamaan käytöstavat ja haluais kokoajan vähän vetää hihnassa eikä kulkea nätisti vierellä. Tai vastaan tulee valkoinen paholainen (eli pieni valkoinen koira, jollainen räyhäsi Rockylle aina edellisen asunnon pihapiirissä) tai joku ilmeisesti muuten vaan haukut ansainnut koira.

Mutta silloin harvoin kun tulee niitä tilanteita, että oon ihan vaikka vajaan vuorokauden saati pidemmän ajan ilman toista, niin se ikävä on ihan hämmentävä. Oon sanonut monesti ennenkin, että se on aivan uusi ulottuvuus yksinäisyydelle. Ja jo parissa päivässä tulee ikävä myös niitä yhteisiä ulkoiluja - tekis mieli lähteä haukkaamaan happea, mutta tuntuu tyhmältä mennä yksin kun koira ei ole mukana :D Onhan se myös ihan erilainen onnistumisen tunne kun asioita on joutunut käymään läpi ja opettelemaan ja sitten koko matka kuljetaan nätisti vierekkäin jopa juosten tai vastaan tullut valkoinen paholainen huutaa kuin syötävä, mutta Rocky tulee kauniisti mun kanssa ihan hiljaa. Monet asiat on välillä raskaita ja jopa uuvuttavia, mutta toimiessaan älyttömän palkitsevia ja just sitä mitä koiralta haluan - ja voin kertoa, että haluan ja vaadin aika paljon ja aika tarkasti monia juttuja..

Hämmennyn siitä jatkuvasti, että tuo toinen on ihan oikea, elävä olento! Kuulostaa varmaan tosi tyhmältä, mutta kun tuo tulee päälle makaamaan tunnen sen lämmön ja hengityksen ja se jotenkin iskee joka kerta, että se on elävä olento, jolle oon kaikki kaikessa ja joka on täysin mun vastuulla ja hoidettavana, ja että se ois ihan hukassa ja heitteillä ilman mua.

Eilen oltiin tokossa ja se oppi uuden tempun ja voi miten onnellinen se oli. Ja voi miten onnellinen se oli tänään kun löysi hienon kepin, jota tuli ylpeänä näyttämään. Koirat on vaan niin aitoja ja vilpittömiä, ettei niistä voi tulla kuin onnelliseksi. Vaikka ne on on välillä äärimmäisen rasittavia ja huonosti käyttäytyviä niin onhan ne maailman rakastavimpia ja rakastettavimpia otuksia<3

12 kommenttia:

 1. Mul tuli ihan itku. Heitin omalle 12-vuotiaalle papparaiselle hyvästit syyskuussa, kun vanhuus pääsi vihdoin sen niskan päälle. Tyyppihän hengailee edelleen omalla paikallaan luu kainalossa, olomuoto on vain muuttunut elävästä olennosta pahviuurnassa olevaksi tuhkaksi. Ei olla vielä löydetty mieluisaa "lopullista" uurnaa eikä oikein tiedetä, missä muuallakaan haljunnäköistä väliaikaisratkasua voisi uuden uurnan löytymiseen saakka pitää.

  Koiran ja omistajan välinen suhde on niiiiin spesiaali, eikä sitä voi ymmärtää kuin toinen koiraihminen. Haluttais miehen kanssa jo oma koiranpentu, ollaan haluttu jo vuosia, mutta samalla poden hirveän huonoa omatuntoa jokaista corgi-videota katsoessani. Se 12-vuotias harmahtanut, Rontti-niminen höntti oli mulle koko maailma, mä kasvoin aikuiseksi sen kanssa.

  Nauti ihan jokaisesta hetkestä Rockyn kanssa, koirat on huikeita perheenjäseniä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :(<3 Välillä aina tulee mieleen, että mitä sitten kun Rocky kuolee, että miten siitä selviää.. Mutta pitää vain olla ajattelematta ja nauttia tästä ajasta, jota meilläkin toivon mukaan on vielä kymmenen vuotta jos tämäkin elää noin vanhaksi tai jopa vanhemmaksikin<3 Ymmärrän helposti, että uuden koiran ottaminen voi tuntua jotenkin pahalta tai väärältä, mutta toivottavasti se ajatus siitä helpottaa, sillä eihän uuden koiran tarkoitus ole mitenkään paikata tai korvata edesmennyttä koiraa! Ronttikin varmaan toivoisi, että joku muu koirakaveri pääsisi mukaan teidän elämään ilostuttamaan, antamaan pusuja ja ottamaan vastaan hurjasti rapsutuksia :)

   Jos kyseessä oli viime syyskuu, niin siitähän on vielä älyttömän lyhyt aika, joten varmaan suruprosessikin on vielä niin päällä, että senkin takia tuntuu vaikealta ajatus uudesta koirasta :( Pitää antaa surulle oma aikansa, kyllähän noin pitkään elänyttä veijaria ikävöi varmasti pitkään, hali sinne!<3

   Poista
 2. nämä kuvat on ihan mielettömän kauniita!! ♥ ihana postaus :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tuli kyllä melkein itku kun tätä luki! Ihanasti kirjoitettu ♥ Suloinen Rocky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmph, ihana sinä<3 Kiitos meiän molempien puolesta :*

   Poista
 4. Ootte kyllä kummatkin todella onnellisen näköisiä :') Niin ihania kuvia♥

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä niiin ihanat kuvat! <3 Vaikka mitäpä muutakaan tääl sun blogissa vois odottaa :DD Mulla ei oo ikinä ollut itellä lemmikkejä just allergian takia, joten mun on aina ollut vaikea ymmärtää tietynlaista "lemmikkirakkautta", ku en oo ite voinut pienenäkään paijailla koiria tai kissoja... Ihana kuitenkin nähdä sun kautta mitä se voi parhaimmillaan olla! Ja who knows jos mäki tälleen aikuisiällä joskus koiran ottaisin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haha ihana<3 :D Eihän sitä sillon välttämättä tuukkaan just samallain :) Huomasin omalla kohalla kans sillon ku selvis, että oon allerginen niin petyin siitä niin pahasti, että moneksi vuodeksi "suljin" jotenkin eläimet enkä enää halunnu mennä paijailemaan söpöjä koiria enkä ollu niistä niin innoissani enää samalla tavalla.. Ei ihan sama asia, mutta jotenkin silleen ymmärrän tuon hyvin :) Toivottavasti allergiat helpottais ihan muutenkin vaikket koskaan koiraa tai muuta lemmikkiä tulis hankkimaankaan!

   Poista
 6. Minä ihan liikutuin tästä postauksestasi! Lemmikki voi tosiaan olla todella läiheinen, kuin aito ystävä ja juurikin nimenomaan sitä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat