sunnuntai 18. joulukuuta 2016

TESTISSÄ PEEL OFF- KASVONAAMIO

facemask-2
MayBeauty lähetti mulle testiin näitä The Incredible Face Mask -kasvonaamioita, joista olin ehtinyt lukea jo useammastakin blogista. Tuote oli saanut aina kehuja ja lähdin testaamaan näitä innolla, sillä kasvonaamioissa on vaan jotain mystisen kiehtovaa ja koukuttavaa. Ehkä se on jokin yhdistelmä pientä ihanaa rentoutumishetkeä ja tehokasta hoitoa iholle?

incrediblefacemask-1 IDincrediblefacemask-5
Kyseessä on siis peel off -naamio, joka pois vedettäessä pysyy yhtenä kappaleena ja paljastaa pinnassaan ihosta irronneet epäpuhtaudet. Pääainesosa naamiossa on syvänmeren muta ja naamio lupaa imeä talia iholta ja tehdä ihohuokosista pienempiä jo yhden käyttökerran jälkeen. Sen lisäksi naamio lupaa ehkäistä aknea, poistaa mustapäitä, rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa. Kuolleen ihosolukon poistamisen vuoksi tuote tekee myös rusketuksesta pitkäkestoisemman jos sitä käyttää ennen auringossa oleskelua.

Tuote on yllättävän jähmeää, mutta tuntuu just siltä, kuin hyvän peel off -maskin kuvittelisikin tuntuvan. Rakenteensa vuoksi sitä oli vähän vaikeampi levittää kuin normaaleja juoksevampia kasvonaamioita, mutta paketin mukana tullut sivellin helpotti levitystä sormin levitykseen verrattuna.

incrediblefacemask-2 facemask-11 facemask-13
Itseni lisäksi oon testauttanut näitä kahdella kaverilla ja tällä kertaa Christa oli mukana tässä aurinkoisen aamupäivän kasvohoitosessiossa ;) Naamiossa kestää 30-45min (oman kokemuksen mukaan lähempänä 45min) kuivua ja sen tulee antaa kuivua ihan kokonaan ennen pois ottamista.

Mun iho on kyllä ollut viimevuodet pääsääntöisesti aika hyvässä kunnossa - varsinkin verrattuna siihen kunnon akneen, joka oli nuorempana. Kuolleen ihosolukon poistaminen ja kaiken normaalin moskan poistaminen oli se, mitä tuotteelta toivoin ja odotin.

facemask-15 facemask-16
Maski irtoaa tällaisena käytännössä aivan samanlaisena kuin se on kasvoilla ollut. Ensimmäisenä kertana ajattelin, että apua eihän tätä saa ollenkaan irti ilman kunnon vetämistä :D Naamio on siis oikeasti hyvin kiinni ja sen saa kiskaista irti kunnolla - suosittelen samaa kuin teippauksien ja muiden kanssa eli nopeasti niin selviää helpoimmalla haha..

Jälkimmäisillä kerroilla pois ottaminen ei oo ollut enää yhtään niin tuskaista kun parhaan tekniikan oppi ja naamion toimivuus vakuutti hyvin, joten totesin vain, että eikö kauneuden eteen kuulukin kärsiä vähän.. Se kertoo mun mielestä paljon, että koen jatkuvasti sellaista "himoa" päästä laittamaan uusi naamio, päästä repimään se irti ja sitten tutkiskella mitä kaikkea naamioon on tarttunutkaan!

Aikaisemmat kokeilemani peel off -naamiot on muistuttaneet enemmän tuorekelmua, joka venyy ja hajoilee kun sitä kiskoo. Tämä on oikeasti jämäkkä tuote, josta näkee selvästi mitä kaikkea siihen on tarttunut. Omalla kohdallani se on ollut kuollutta ihosolukkoa sekä naamio on kauttaaltaan täynnä ikäänkuin pieniä tikkuja, jotka mahtavat olla ihohuokosista irronnutta moskaa. Mikä siinä on, että tällaisten tutkiminen tuottaa aivan älytöntä mielihyvää?? Enhän oo ainoa? :D Naamiossa näkyy myös pieniä vähän läpikuultavia ympyröitä, jotka taas ovat tulleet kohoumista kuten mustapäistä. En osaa sanoa miten tuote toimii varsinaisten finnien tai kunnon mustapäiden kohdalla kun mulla ei tuotteen kannalta ikävä kyllä ole sellaisia..

incrediblefacemask-3 incrediblefacemask-4
Mulla on nuorempana ollut atooppinen iho ja talvisin ihottumaa taipeissa. Näitä ei ole ollut ainakaan kymmenen vuoteen, mutta iho on aika herkkä varsinkin näin talvella ja esimerkiksi kasvonaamioista jää punoituksen myötä selkeä raja. Tämä tapahtuu siis ihan kaikenlaisten naamioiden kanssa ja vähääkään kovemmilla pakkasilla "rajat" tulevat tiettyihin kohtiin ihan jo vesipesustakin.

Tämän takia itse käytän naamiota mielellään iltaisin tai kotipäivinä niin ehdin vetästä hyvän kerroksen rasvaa ja antaa ihon rauhoittua ajan kanssa. Moni on kuitenkin kirjoittanut käyttävänsä naamiota ennen juhlia tms, koska naamio kirkastaa ihoa. Oman tilanteeni takia tuo ajatus tuntu vähän hassulta, mutta aikataulullisista syistä tein tämän ihan just täällä olleen kullanhohtoisen meikin käytännössä heti maskin pois ottamisen jälkeen ja kuten kuvistakin huomaa, ei se haitannut mitään sitten kuitenkaan :) Itse vaan tykkään antaa iholle kunnolla aikaa palautua ja imeä kosteusvoidetta varsinkin maskien ja kuorintojen jälkeen.

Täältä suunnalta siis suositus tälle tuotteelle! Mulla on nyt antaa teille 30% alennus koodilla annimask - tuota klikkaamalla pääsette tarkastelemaan sivuja niin, että alennus on aktivoitu automaattisesti ja helpottaa tilauksen tekoa jos päädytte ostamaan jotain :)5 kommenttia:

 1. Moi. Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta tuliko Rocky sinulle kun asuit jo yksin? Itseltäni kuoli oma koira vuosi sitten ja nyt vuotta myöhemmin on tullut taas sellainen kauhea koirakaipuu, on melkein paha olo ilman koiraa. Asun nykyään kuitenkin yksin ja oon kuullut vähän ristiriitaisia juttuja (enimmäkseen todella negatiivisia) yksin koiran hommaamisesta, niin olisi kiva kuulla sun mielipiteitä ja kokemuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) En ottanut yksin vaan onneksi oli toinen avittamassa pentuaikana, koska on se melko urakka.. Tietenkin yksilöitä on erilaisia roduista ja aktiivisuudesta puhumattakaan :) Kyllä mää sanoisin, ettei "ihan yksin" kannata ottaa pentua tai ainakin olisi tärkeää olla joku apuna jos iskee hullu väsy tai sairaus tai jotain. Onhan aikuisenkin koiran pitäminen yksin ihan eri asia kuin vaikka kaksin, mutta pentuaikana kaikki korostuu tietty. En kyllä suosittele ottamaan koiraa mitenkään "puoliksikaan", sillä siitä voi seurata tympeää vääntöä, että silleen koira on kyllä hyvä ottaa yksin.. Hmph :D Eihän se siis mikään mahdoton juttu ole, mutta vaatii vaan enemmän työtä, pari ekaa vuotta varsinkin. Jos sulla on ihan oma koira (ei perheen koira tms) ollut jo niin kyllä sen työmäärän ehkä pystyy kuvittelemaan vaikka aika kultaakin muistoja :D Rocky rajoittaa mun elämää tosi paljon kun en sitä ihan kelle vaan viiti antaa kun on kova vahtimaan enkä halua, että opitut asiat ottaa takapakkia, muuten tää on rento kaveri ja pärjää missä vaan. Oon ajatellut kysellä muilta aussieihmisiltä josko joku asustais vähän syrjemmässä, että koirat ois vaikka vaan irti pihallakin ollessa ja voitas sumplia Rocky sinne lauman jatkoksi jos hoitopaikalle ois tarvetta, niin ei lisäis työmäärää myös sielläkään päässä.. Voin sanoa, että sellaisen onnistuminen helpottais mun elämää ihan hulluna ja mahdollistais paljon rennommin vaikkapa ees vklp reissua Helsinkiin tai viikon lomamatkaa jonnekin.. Muuten en pidä yksin koiran omistamista minään ongelmana! On ollu myös jännä huomata, että muut ihmiset pitää koiraa enemmän ongelmana entä minä ite. Itelle se on oletus, että koira on mukana ja esim majotus ja kulkuväline valitaan sen mukaan, mutta välillä muut ihmiset tuntuu turhautuvan tai rasittuvan tällaisesta jotenkin, vaikka se ei heihin silleen vaikutakaan... Että paljon riippuu myös ympärillä olevista ihmisistä se kuinka "ongelmallista" kaikesta tulee. Saatko ottaa koiraa kaverin auton kyytiin? Voiko koira tulla mukaan kun menet kaverille yöksi eri kaupunkiin? Jos menet esim vklp jonnekin ja yövyt kaverilla, onko kaverille ok jos koira olisi hetken yksin hänen asunnossaan? Kunhan sanon tällaisia pikkujuttuja, joita ei välttämättä osaa ajatella kun asian ajattelee automaattisesti olevan ok..

   Pentuaikahan on aina raskaampaa, oli sitten yksin tai kaksin.. Jos sulla löytyy hyvät "tukiverkot" ja hoitopaikka (senkin pystyy hommaan myös kun näkee millainen koirasta kasvaa), niin miksei :) Onhan se raskasta ja välillä tosi turhauttavaa, mutta onhan se myös todella antoisaa :) Puolensa kaikella! Tulipa pitkä ja epämääräinen vastaus, mutta kun ei näihin ole oikeaa tai yksiselitteistä vastausta :)

   Poista
 2. Moikka! Tiedätkö, myydäänkö näitä tai jotain vastaavanlaisia naamioita ihan normaali marketeissa? Täytyy kyllä testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En kyllä tiiä enkä muista nähneenikään.. Voin kysäistä ja laittaa vastauksen sitten tähän! :)

   Poista
  2. Kestipä tässä kauan lomien ja muiden vuoksi, mutta tällä hetkellä tuotetta on vain nettikaupoissa, mutta tälle vuodelle on suunnitteilla niiden laittamista myös myymälöihin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat