maanantai 12. joulukuuta 2016

TIN TIN TANGO

ttt tintintango tttango tintintango-1
Helsinki, aamupäivä ja Tin Tin Tango! Kirjoittaisin tuohon myös hetken, jolloin ei ollu kiire mihinkään, jos se ei ois ihan täys valhe.. Vaikka oikeastaan mulla ei ollut yhtään kiire mihinkään ja toinen herroistakin päätti laittaa muutaman euron menemään ja vaihtoi jo ostetun junalipun myöhäisempään, jotta saatiin herkutella rauhassa. En kyllä tiedä kuinka hyvin rauha kuvaa tuota reissua, mutta hauskaa oli ja se on kyllä yks tärkeimmistä jutuista! Hyvän ruuan lisäksi tietysti..

Tosi viihtyisä, autenttinen paikka ja paljon kaikkea hyvännäköistä ja -kuuloista tarjolla. Ite testasin vegeaamupalaa ja jotain pirun hyvää suklaakakkua. Suklaakakku oli jopa niin hyvää, että unohdin naapurissa olevan Keisarin täydelliset korvapuustit, joista ehdin jo hihkua ja hyppiä ilmassa (ihan oikeasti, oisittepa nähny poikien virneet, Ilja tais myös todeta "tuollanen se oli myös viimeksi kun käveltiin tosta ohi"). Se oli kyllä pienoinen pettymys kun tajusin jääneeni ilman niitä, koska ne oli oikeasti aivan täydellisiä.. Ja valtavia ja ostin niitä aina tyyliin kolme tai neljä :DD

En kestä, mä vaan rakastan herkkuja.. Terveellisen perusruuan ja herkkujen kombo on vaan parasta. Tosiaan tässä puolessatoista viikossa oon muiden herkkujen lisäksi tehny tätä mun appelsiini-suklaa tiikerikakkua ja tätä Nina Lincolnin jäädytettyä suklaajuustokakkua, josta varsinkin jälkimmäisen söin ihan rehellisesti melkolailla yksin. Ja vieläpä harmitti, että se loppu niin nopeasti >:D Just puhuttiin Iidan ja Christan kans jostain reissuista ja että mikähän fiilis ois jos siellä ei sais kuvata ollenkaan. Vastasin jotenkin, että vaikka jotkut road tripit oisin varmaan vaan silleen "täällä on ihan kylmä ja väsyttää, haluan takas autoon. ja herkkuja." Tytöt alko hulluna nauramaan, että perus meikä ja herkut.

Mutta en mää ehkä ihan noinkaan olis jos reissussa pitäis olla ilman minkäänlaista kameraa, mutta on se vaan niin iso ilon ja inspiraation lähde, että oishan se vähän erilaista. Mua ehkä jopa pelottaa, että kaikkea upeaa ei muistais millään ilman kuvia. Mutta niinhän se on, vaikka sekin on totta, että pitää osata nauttia eikä katsella kaikkea pelkästään linssin takaa.


6 kommenttia:

 1. Apua miten ihana blogi!! <3 Ehdottomasti sait uuden seurailijan :) Kirjotit tosta kakustakin nii onnistuneesti et rupes himottaa ihan törkeesti!

  VastaaPoista
 2. Ei hitsit, mun on pakko päästä käymään tuolla nyt ton suklaakakun takia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D Laitahan vaikka snäppiä jos päädyt sinne ;)

   Poista
 3. Vitsii mikä ilon päivä ku huomasin että KAKS postausta mitä en oo sulta lukenu!!! jEEEI :-) (creepy fangirl over here....)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat