keskiviikko 21. joulukuuta 2016

UUDET HIUKSET

IDnewhair newhair-3-s
En kuulkaa muista millon tässä blogissa ois näkyny kuvia näin reaaliajassa! :D Nämä on eiliseltä ja en tiedä tuntuuko teistä vai vaan itestäni, että oon viimeajan tai tyyliin puoli vuotta postaillu pääosin jo viikkoja tai kuukausia aikaisemmin tapahtuneita juttuja. Mun vanha kone oli tosiaan niin hidas, että kuvissa meni ikuisuus ja kuvia jäi kokoajan tosi paljon kun en vaan ehtinyt käydä niitä läpi saati käsitellä.. Sen vuoksi oon halunnut käydä niitä läpi nyt, etteivät ne vaan sattuis jäämään kokonaan jonnekin kovalevyn syövereihin.

Nyt mulla vihdoin on tää Macbook on mahdollista käydä vanhoja ja uusia kuvia läpi jopa suunnilleen samanaikaisesti :D Siis se on ihan käsittämätöntä miten tää kone toimii!! Tai silleen, että kun painaa nappia niin se juttu tapahtuu heti eikä 7 sekunnin kuluttua ja esim kuvia on niin paljon nopeampi käydä läpi kun kaikki toiminnot tapahtuu heti eikä 3-10 sekunnin viiveellä :D Sillon ku kone ylipäätään toimi eikä tarvinut jumin vuoksi käynnistää konetta uudestaan ja oottaa varttia, että se aukeaa ja sitten toista varttia, että se latailee Lightroomia ja kuvakansiota...... Miettikää paljonko ylimääräistä aikaa on kulunut esim hääkuvien läpikäymiseen kun niitä on ollut vaikkapa 800 ja jokaisen kuvan välillä on menny se tyyliin vähintään 3 sekkaa.. Aika järkyttävää miten pitkään tuollasta kattelin, mutta tuohonkin ehti jo niin tottua :D

newhair-4
hattu & kengät H&M
takki, paita & laukku 2nd hand
housut Ginatricot

newhair-2
En osaa oikein käydä kampaajalla kun mulla tekee pahaa laittaa niin paljon rahaa joihinkin hiuksiin, jotka voin ihan hyvin fiksata ite. Tottakai kampaajalla lopputuloksesta sais paljon paremman, mutta oon päätyny käyttämään sen rahan johonkin muuhun ja tyytymään oman käsittelyn jälkeen kun sekään ei mitään ihan katastrofaalista ole. Itse hiusten leikkaaminen ei vaan ole yhtään sama asia kuin että joku leikkaa oikeasti hyvillä saksilla ja oikeasti kaikki vähääkään huonot kohdat pois.

Kävin Jyväskylän parturi-kampaajakoululla leikkauttamassa hiukset hintaan 15e. Mua ihan naurattaa kun se tyttö oli silleen "sulla on ilmeisesti viimeksi leikattu hiukset tällaiseen v-malliin" ja olin silleen "hmm no oon vaan ite leikelly viimeset vuodet, ettei niissä ainakaan tarkoituksellisesti oo mitään". Sitten se kyseli mihin malliin haluan ne ja annoin valita kun enkai minä ymmärrä noista mitään?? Voitteko valaista vähän pitäiskö osata valita u- tai v- tai tasainen malli ja millä perusteella? Sopiiko joku jollekin vai näyttääkö hiukset sillon eriltä vai riippuuko se hiusten pituudesta? :D Sanoin kans, että ottaa ihan suosiolla kaiken vähääkään huonon!

Kyllä niistä mun mielestä lähti aika hyvin, mutta onkai nämä pitkät edelleen? Tuntuu jotenkin omasta mielestä melkeen joltain polkalta, vaikka pitkät kai nämä on ihan selvästi? :D Tässä kuitenkin viimeisimmät kuvat näitä edeltävästä pituudesta, niin olihan ne nyt aika selvästi pidemmät!

Nää on nyt sen verran tasaset latvoista, että näyttää suorina ehkä vähän tönköiltä omaan silmään, mutta ehkä se muuttuu kun näiden antaa olla hetken. Kyselin leikkauksen ohessa vähän hiuksiin liittyviä juttuja ja sain kuulla jotain, jonka olin aivan ehtiny jo unohtaa ja musta tuntuu, että se on taas hetkeksi mullistanu jotain mun ja mun hiusten välisessä suhteessa haha.. Kerron siitä myöhemmin ja näytän kans sellaiset muhkeat laineet, joiden vuoksi rakastan näitä uusia hiuksia! Mulla on ollu sellaset käytännössä kokoajan ja ne on nyt pysyny ihan superhyvin - tää kuvienottohetki on ollu ainoa kun mulla on ollu jotain muuta kuin sellainen rento kihara/lainetukka.

Vähän harmittaa kun nää uudet hiukset ei ollu todellakaan parhaimmillaan näissä, mutta teen sellasen hiuspostauksen heti alkuvuodesta niin näätte sitten!


4 kommenttia:

 1. Hahah mun läppäri on kans aivan juntturassa ja tekis mieli vaan heittää välillä se tosta parvekkeelta alas, ehkä mun pitäis kans hommata uus. :D Kyllä noista hiuksista musta lähti paljon pois, tykkään lopputuloksesta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sun pitäis hommata uus! :D Mulle sanottiin niiiiin monesti, että tuun ihmettelemään tota vanhalla koneella sinnittelyä niin paljon sit ku saan vihdoin tän uuden koneen - ja voin kertoa, että oikeassa olivat :D Kiitos hulluna!<3

   Poista
 2. Tervetuloa Macin ihmeelliseen maailmaan! ;) Ei oo ollu kyllä windowsiin paluuta tän jälkeen... Ja hiukset on tosi kiva, pitäis vaan päästä näkemään livenä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen! Tää on kyllä niin paljon parempi vaikka vähän ihmeellinen maailma onkin :D Nähdään pian!!<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat