tiistai 10. tammikuuta 2017

UUSI VUOSI TAHKOLLA

tahkouv-1 tahkou-2
Vaikka oon seurustellut useankin kerran kun vuosi on vaihtunut mulla ei oo oikeastaan koskaan aiemmin ollut aidosti hyvää uutta vuotta, josta en vaihtais mitään. Oon ollut kuskina, oon oottanut baarin jonossa toisen päätöstä meneekö kavereiden kanssa baariin vai tuleeko mun mukaan kun itse en oo päässy jonon ohi, oon ollut yksin kotona koneella kun toinen on baarissa ja muuta sellaista.

Eikä noissa mitään, vikaa on itseasiassa paljon mussa itsessäni. Jos oon jonkun kanssa jätän tosi helposti asioita tekemättä ihan vaan koska mietin mitä jos me tehtäiski yhdessä jotain? Ja yllättävän monesti toisella onkin jo muita suunnitelmia, koska en tietenkään oo voinut kysyä niistä vaan toivonut hiljaa mielessäni, että toinenkin haluaisi olla mun kanssa. Olipa kyseessä sitten uusi vuosi tai perus lauantai :D Mun pitäisi osata tehdä päätöksiä myös pelkästään "itseni kannalta" tai enemmänkin löytää joku tasapaino näiden kahden asian välillä..

En myöskään tykkää sanoa, että toinen ei saa mennä tai toinen ei saa tehdä jotain. Jos toinen haluaa mennä baariin ja jättää mut yksin kotiin koneelle niin se on sitten se mitä toinen haluaa vaikka se mua harmittaakin. Sanon mielummin, että harmi ja haluaisin toisen jäävän, mutta mene ihan vapaasti jos siltä tuntuu. Jos toiselle ei anna lupaa mennä, niin ite ainaki aattelisin, että no nyt se on tuossa vaan ku käskin ja eihän siinä nyt ainakaan oo mitään ideaa :D
tahkouv-2 tahkou-1 tahkouv-5 tahkouv-9 tahkouv-8 tahkouv-6 IDtahkouv-12 tahkouv-14 tahkouv-15
No mutta! Tämä uusi vuosi oli kyllä aivan mahtava - heittämällä paras uusi vuosi tähän asti. Oltiin kaveriporukalla Tahkolla, osa kävi laskemassa, käytiin kylpylässä lillumassa ja vetämässä erilaisia skaboja, pelattiin pelejä ja nautittiin pikkutunneille saakka muutaman sankarin musiikkiesityksistä :D Aattelin tuolloin, että onneksi lähdin. Onneksi lupauduin lähtemään heti kun ajatusta heitettiin ilmaan enkä jäänyt miettimään tyypilliseen tapaani mitä jos sattuiskin ilmestymään jotain vielä parempaa. Voin kertoa, että sitä jotain maagista vieläkin parempaa löytyy aika harvaan asiaan.. Luulen sen olevan mulle myös sellainen helppo pakokeino ja syy kieltäytyä jostain, koska oon vaan niin älyttömän mukavuudenhaluinen. Tyhmää, koska kaikki reissut ja ideat ja pienetkin jutut on aina ollu tosi kivoja. Onnistuin muuttaan tuota asiaa tosi paljon viime vuonna ja toivottavasti samanlainen kehitys jatkuu tuon suhteen :)

Oon tottunut siihen, että poikaystäviä ja kavereita ei oo saanut yhdistettyä oikein millään. Oon aina halunnut sitä ja sellainen muuttais mun makuun suhdetta kuin suhdetta paljon paremmaksi. Toki pitää olla omat jutut ja omat kaverit, mutta että edes joskus on mahdollista olla porukassa tai tehdä jotain yhdessä normaalisti.. Sekin toi varmasti oman mausteensa tuohon reissuun, että kavereiden lisäksi matkassa oli joku kenen viereen käpertyä nukkumaan ja kelle antaa pusu sillä minuutilla kun vuosi vaihtui ja muuta mukavaa.. :)

Tästä vuodenvaihteesta ihan yleisestikin on tosi erilaiset fiilikset kuin aiempina vuosina, mutta kirjoittelen niistä joskus paremmalla ajalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat