lauantai 4. helmikuuta 2017

KAHDEN TAKIN TAKTIIKKA

kerrospukeutuminen-7 kerrospukeutuminen-4-side
Joka talvi tulee alkuun kaivettua esiin se helppo ja lämmin parkatakki. Se sama, joka on päällä myös koiran kanssa ulkoillessa, joka vetästään niskaan kun hypätään tenniksen jälkeen kylmään autoon ja jonka kaulukseen on vuosien aikana jäänyt jälkiä meikkivoiteesta. Sen takin päälle heittäminen ei oo mikään nostattava kokemus enää sen parin viikon jälkeen.. Suurimman osan päivistä muutaman kuukauden ajan olin pukeutunut resuihin kalsareihin ja pitkään neuleeseen, jonka alle mustat kalsarit kätevästi piiloutuivat. Siihen päälle vain se musta, kulahtanut parkatakki!

Muhun ja mun aikaansaamisiin vaikuttaa tosi paljon se, millaisessa kunnossa pidän itseäni. Jos oon monta päivää nää piti pestä jo viikonloppuna -hiuksilla ja samoissa ryysyisissä vaatteissa, en saa mitään aikaseksi. En yhtikäs mitään. Mutta kun päivän aloittaa ihan vaikka vaan meikkaamalla ja vaihtaa puhtaan paidan päälle, on heti paljon tehokkaampi ja aikaansaavampi olo. Mistä tää oikein johtuu? Kai sellainen unimoodi jää vain päälle jos päivät völläilee pelkässä yöpuvussa vaikka voisihan niiden samojen hommien ajatella hoituvan vaatetuksesta riippumatta..

Ja sitten kun on päivän tehnyt hommia ja näyttänyt jopa ihan kivalta ihmiseltä, niin sitten on aivan parasta vetästä ne kotivaatteet päälle! Sitten ne on jotenkin ansainnut?

kerrospukeutuminen-11 kerrospukeutuminen-9
Tämä näiden kuvien asu on myös älyttömän rento, ettei sen pienen panostamisen täydy aina tarkoittaa jotain kireää tai ihonmyötäistä. Ja talvella se vaan on se takki, joka vie ison osan siitä asusta ja niitä talvitakkipäiviä mahtuu aika monta meiän vuoteen täällä.. Siksi tykkään käyttää kahta takkia päällekkäin! Sillä saa otettua käyttöön takkeja, jotka yksinään ois vähän liian viileitä, mutta tällaisena kombona lämmittää tosi hyvin. Ja parasta on se kun näitä voi yhdistellä niin monella eri tavalla, että tuntuu melkeen kuin ois uusia takkeja haha! Tässä yksi asu vuoden takaa kun oli tämä kahden takin taktiikka käytössä.....ja kattokaa noita hiuksia?! Saatto iskeä pieni ikävä noita :D

Jos kaksi takkiakaan ei riitä niin sitten vaan kerrostelemaan vielä paitoja siihen alle!

kerrospukeutuminen-6-side kerrospukeutuminen-8
villakangastakki & tekoturkistakki 2nd hand
kengät Skopunkten
reppu Seppälä*
päällimmäinen paita Bikbok
pitkä huppari Shein* (täältä)
pipo KappAhl
legginssit DefShop* (täältä)

kerrospukeutuminen-5 kerrospukeutuminen-10

4 kommenttia:

 1. Vau! Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? :) Ja samaistun täysin tuohon mistä kirjoitit - nimimerkillä tänään yöpuku päällä koko päivän elikkäs en tee yhtään mitään :D Sunnuntait <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! :) Se on itseasiassa Make Up Storen Nude Beauty matt rajauskynää :)

   Poista
 2. Tunnistan ton että heti kun vähän panostaa aamulla nii jaksaa tehdä paljon enemmän eikä vaan jää katsoo jotain sarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kumma homma.. :D Onneksi hoituu kuitenkin aika helposti tuo ongelma :'D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat