torstai 9. helmikuuta 2017

KUN KUVAUSFIILIS PUUTTUU

greyhoodie-11 greyhoodie-1-side greyhoodie-9 greyhoodie-4-side
huppari Shein* (täältä)
kengät H&M
hattu & takki 2nd hand
legginssit DefShop* (täältä)

greyhoodie-10 IDgreyhoodie-6-side
Sanoin jo tällä kuvaushetkellä Iidalle, ettei oo jotenkin yhtään sellainen kuvausolo. Yleensä on kyllä kivaa olla kuvissakin, mutta se tunne on kokoajan vaan kasvanut, että tykkään paljon enemmän kameran takana olemisesta! Varsinkin nyt kun on pääsääntöisesti aika harmaata eikä luonto itsessään tarjoa mitään upeaa, niin se monesti tuntuu sellaiselta peruspönöttämiseltä varsinkaan kun itselläkään ei oo erityisen inspiroitunut olo.. Kun ei oo mitään ihmeellistä ja kun ei edes pääse sinne kameran toiselle puolelle kehittelemään jotain mielenkiintosta..

Näitä kuvia katsoessa naureskelin ja laitoin Iidallekin viestiä, että se fiilis näkyy myös näistä kuvista.. Varmaan tekin huomaatte? On vähän sellaisen epävarman kysyvä ilme tuossakin kuvassa, jossa katson kameraan haha..

Ei mulla siis yleisesti kuvia tai kuvattavana vastaan olemista oo yhtään mitään, tykkään siitä kovasti! Oma yleinen fiilis vaikuttaa kovasti - jos harmaan sään ja vähän tylsän kuvauspaikan lisäksi päivä ei tunnu parhaalta ulkonäön kannalta, niin ei se kovin häävi lähtökohta ole :D Mutta silti se on jännä, että mistä se fiilis silti tulee, koska monesti oon kuvissa paljon "huonomman" näköisenä ja tosi hyvällä fiiliksellä ja kuvista tulee upeita..

Ihan vasta kuvattiin Christan kans sisällä yksiä kuvia, joista tuli hullun hyvä inspis ja ootan hulluna, että pääsen käymään niitä läpi oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat