sunnuntai 12. helmikuuta 2017

SZIMPLA KERT - RAUNIOBAARI BUDAPESTISSA

szimplakert-5 szimplakert-17 szimplakert-2 szimplakert-1-side szimplakert-4 szimplakert-7 szimplakert-25 szimplakert-6 szimplakert-13 szimplakert-3-side szimplakert-12 szimplakert-18 szimplakert-11 szimplakert-23-side szimplakert-15
Szimpla Kert, ihana paikka Budapestissa! Omaan makuun on just tällaiset paikat, joissa on tunnelmaa ja elämää. Päivällä oli mukavan rauhallista, mutta illalla aivan täyttä ainakin tuon reissun parin peräkkäisen illan perusteella.. Yläkerrassa oli kaikkea vielä paaaljon makeempaa ja pimeän aikaan valot herättää tuon paikan henkiin ihan uudella tavalla! Suosittelen käymään valosan kuin myös pimeän aikaan, mutta menemään hyvissä ajoin illalla, että mahtuu vähän kiertelemään ja pääsee istumaan!

Toinen mielenkiintoinen paikka oli baari nimeltä Instant. En oikein ees tiiä miten sitä kuvailis tähän :D Kuvitelkaa baari, jossa on kaikkia ihme huoneita ja koristeita, jossa on tyyliin puutarhoja sisällä ja jonka sokkeloihin meinaa hukkua ihan jo selvinpäinkin.. Vitsi mä rakastan kaikkea sokkeloista ja rouheaa ja erilaista ja rapistunutta, mmm.. Hah, just niinku nää paikat on! Ehkä se mielenkiintoinen itsessään on aika hyvä sana kuvaamaan, koska sitä on aika mahdotonta sanoin avata silleen nopeasti. Ei siis auta muu kuin käydä paikan päällä katsomassa ja kokemassa se!

Ps. Olin aivan poikki ja nukuin Instantin sohvalla päikkärit kun muut hengaili siinä, mutta se tehos ja loppujen lopuksi tanssittiin kuuteen asti, kunnes paikka meni kiinni. Meno oli siis hyvä ja hauskaa oli! Tulipahan turkkilainen poikakin pyytämään yhteiskuvaa :'D Hämmennys oli kyllä suuri kun vieras ulkomaalainen poika tulee kysymään, että anteeksi ootko tässä ja näyttää kuvaa mun blogista, haha.. No, maailma on pieni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat